Home > > Matthew Ward — December 9, 2011

Matthew Ward — December 9, 2011

Jule/nytårsbesked

1. Dette er Matthew med kærlige hilsner fra alle sjæle på denne station. Hvert år er juletiden i jeres verden særlig emotionel. Her kan de heldige se frem til at udveksle gaver, udsmykke deres hjem, deltage i gudstjenester, måske rejse for at fejre højtiden med familie eller vente besøgende. For dem tilbyder denne højtid nydelse og festligheder. For de mindre heldige, dem der har sørget eller har været syge, ensomme, sultne eller hjemløse, blev følelser af sorg og fortvivlelse forstærket.

2. I år er selv mange af de heldigt stillede overvældet af forvirring og ængstelse om deres lands ustabile politiske og økonomiske situation, og der er flere sørgende og desperate sjæle end i de bedre tider. Efterhånden som jeres år 2011 nærmer sig sin afslutning, ser vi rigtig mange tungsindige sjæle.

3. Hvor vi ønsker, at alle kunne vide, at Jorden på denne tid næste år vil befinde sig på tærsklen af sin Gyldne Tidsalder. Tumultagtige og midlertidige stadier af jeres verdens forvandling vil være ovre og al mørke besejret! Hvert hjerte ville være løftet i forventning om denne herlige verden, som I allerede har skabt sammen i kontinuum'et!

4. Med respekt for denne usædvanligt travle tid, hvor så meget konkurrerer om jeres opmærksomhed, vil vores budskab i dag være kort: kortfattede påmindelser om tidligere tilbudt oplysning. Modtag vores gave, som den er tilsigtet: for at tjene jer godt, med tillid, sikkerhed og begejstring, når I går i gang med det nye år.

Lys, den samme energi som kærlighed, er vejen til fred, harmoni og balance for den enkelte og i jeres verden.

I absorberer lys ved at være venlige, ærlige, medfølende, tilgivende og gavmilde, og lyset fra et smil breder sig som ringe i vandet.

Støtte til at opretholde eller genoprette balancen omfatter meditation, beroligende musik, færden i naturen og at være i selskab med dyr.

I har den medfødte visdom og åndelig styrke til at kunne klare, hvad I end møder, og til at hjælpe og støtte alle, der er modtagelige.

Enhver sjæl har så mange muligheder som nødvendigt for at omfavne lyset og udvikle sig åndeligt.

Energien af kærlighed vil genforene jer med de elskede mennesker og dyr, som er jer kære, og som har bevæget sig videre.

Fokus på, hvad I ønsker for jeres liv og jeres verden er nøglen til at manifestere det.

Alt, hvad I behøver at vide, er inden i jer. Stil spørgsmål, vær tavse og lyt til jeres sjæls vejledning, bevidsthed, intuition, instinkt, inspiration og forhåbninger.

I hvert øjeblik på jeres spirituelle og fysiske rejse får I hjælp på utallige måder af lysvæsener i hele dette univers.

5. Vores ubetingede kærlighed og uendelige velsignelser af universet er med jer, alt som I forbereder jer på at byde 2012 ind med glæde.

                             _________________________

KæRLIGHED og FRED

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Oversættelse: Birgitte Albrechtsen og Kim DyrlundShare |