Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 8. maj 2015

Mike Quinsey - SaLuSa, 8. maj 2015

Vi er glade for, at folk er begyndt at acceptere, at ændringerne virkelig er begyndt at finde sted. Tålmodighed er naturligvis påkrævet, da den første begivenhed ikke vil finde sted før det rette tidspunkt og først efter den er blevet fast etableret og de involverede er helt parate. Det har taget tid at nå til dette punkt, da forberedelserne kræver mange landes samarbejde. Alt forløber godt og når vi fortæller jer, at ændringen snart vil komme, er det en indikation på, hvor langt planen har udviklet sig. Naturligvis vil udrensning stadig finde sted, men når de større problemer er blevet ryddet, vil det hurtigt træde i baggrunden. Andre ændringer, der vil følge efter, udvikler sig også og når det hele begynder, vil det være en række ændringer, som I vil byde velkommen. Når I fuldt ud erfarer, hvad der er i vente for jer, føler vi, at I vil være enige i, at ventetiden har været det hele værd. Vær forvisset om, at intet kan forhindre fremtiden i at materialisere sig, som I er blevet fortalt.

Et sikkert tegn på ændringerne er den måde, hvorpå I stadig oplever, at tiden går hurtigere. Når I ser jer omkring, er det tydeligt at se, at Moder Natur også er i bevægelse. Måske er de mest tydelige ændringer afsmeltningen af ??iskapperne, da temperaturen i havet varmes op og de gradvise ændringer i jeres årstider, der ikke er så klart afgrænsede, som de plejede at være. Alle sådanne ændringer fører jer til en ny og forunderlig periode, der virkelig vil etablere den Nye Tidsalder. Nogle af jer kan ikke forestille jer, hvordan de kan bringe dem i stand på kort tid, men husk, at vi har den fordel ved teknologier, som I endnu ikke engang er klar over. Alle ændringer vil hurtigt materialisere sig og indsætte de byggesten, der vil udgøre alt, hvad der er nødvendigt for at opfylde vore løfter.

I mellemtiden vil jeres tilstedeværelse på Jorden hjælpe med at bringe en vis grad af fred, da jeres Lys er mere magtfuld end I forestiller jer det. Faktisk tjener mange af jer, der er vågnet op, jeres livskontrakt for at bringe det i stand. I er forløberne for den Nye Tidsalder og vågnet til jeres opgaver med at etablere Lyset på Jorden. Vi er stolte af at være en del af det og følger hele tiden jeres fremskridt for at sikre, at I kan virke uden forstyrrelser. I har forberedt jer til denne tid i mange liv og vi har fuld tillid til jeres evner og dedikation over for jeres opgaver. I øjeblikket er der en række Regeringer, der står over for at blive ændret. Det er indlysende, at den Nye Tidsalder ikke rigtig kan påbegyndes, før de rigtige mennesker, der repræsenterer jer, er på plads. Planen med at skabe sådanne ændringer er allerede på plads og venter som mange andre på den rigtige lejlighed til at begynde. Så selvom I endnu ikke er i besiddelse af detaljerne, er vi klar til at gå i aktion, når vi får bemyndigelse til at fortsætte.

Vi må rådgive jer om, at de mørke i nogen tid nu har haft rumfartøjer, der let kan forveksles med udenjordiske, så man skal være omhyggelig med hurtigt ikke at lægge skylden på os, hvis de forsøger at manipulere et falskt angreb på jer. Det er en af ??deres sidste udveje at forsøge og forårsage ødelæggelse og forsinke det uundgåelige. Vær forvisset om, at vi nøje vil overvåge en sådan situation og fortsætte med at begrænse deres aktiviteter i videst muligt omfang. De sidste tider vil blive fejret som sejr for Lyset og igen understreger vi, at intet vil ændre resultatet. Som man kunne sige, har de mørke haft et godt løb og de havde aldrig fået lov til at gøre noget, der kunne have ødelagt Jorden. De er gået langt nok og er nu begrænset i, hvor meget længere de kan gå. Deres tid vil komme, hvor de vil blive bortvist fra Jorden for at udøve deres aktiviteter et andet sted. Der har hele tiden været en plan, der har fulgt Menneskets evolution og nu har den nået en afsluttende fase i denne særlige periode.

Jeres nuværende verden er skabt af Mennesket og I har haft frit valg til at gøre det. Når I har haft ønsker eller tænkt på at skabe ting til jeres udvikling, har I været inspireret af dem, der har gået denne vej før jer. Så i sidste ende har det været jeres beslutning om at foretage det endelige valg. I har beviser for tidligere civilisationer og ved, at I har haft mange inkarnationer i de forskellige perioder. Hver cyklus har tilladt jer at afprøve jeres ideer i ??tiden, men hidtil er sådanne perioder endt i jeres civilisationers sammenbrud. Men denne gang har I hævet jer over de lavere vibrationer og har fortjent jeres plads i de højere vibrationer.

Vi kan forsikre jer om, at alle muligheder præsenteres for Mennesket for at tillade fremskridt, men ofte er de blevet korrupte og undlod at udnytte deres potentiale. I jeres nuværende cyklus er jeres materielle fremskridt blevet holdt tilbage, men jeres åndelige udvikling har taget et langt skridt fremad. De af jer, der har haft succes, vil blive rost, da det ikke kun er resultatet af jeres nuværende liv, men en løbende opstigning til åndelig erkendelse gennem mange liv. Jeres styrke ligger i jeres stærke tro på den sandhed, I har fundet inden i jer selv, på trods af de mange distraktioner, der kunne føre jer på afveje. Det er derfor, Kære Alle, I går med hovedet højt hævet, dog beskedne, i jeres sandhed og er et lysende fyrtårn midt i det mørke, der eksisterer på Jorden. Jeres tilstedeværelse har sikret, at cyklussen er sluttet på en høj tone og vil gavne alle de af Lyset.

Bliv ved med at se fremad og lad fortiden blive, hvor den er, da den med tiden ikke længere vil have nogen indflydelse på jeres åndelige behov og allerede har tjent jer godt. Oplevelsen har forstærket jeres styrke og evne til at overvinde hvilke forhindringer, I end møder. I er langt større end I forestiller jer og mangler at realisere jeres fulde potentiale. Det vil komme hurtigere end I sandsynligvis forestiller jer og herefter vil I snart nyde jeres oplevelser i de positive vibrationer.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og vi vil som altid være i nærheden for at hjælpe jer på jeres vej, men der vil komme en tid, hvor I skal være et Galaktisk Væsen, som vi allerede er. Det er jeres skæbne og I vil vende tilbage som en, der er langt større end da I tog afsted. Må jeres rejser være tilfredsstillende og med glæde, når I vågner helt til Lyset

Tak, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |