Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 1. maj 2015

Mike Quinsey - SaLuSa, 1. maj 2015

Vi følger tæt jeres fremskridt, efterhånden som I kommer nærmere og nærmere til de første positive tegn, der vil indikere, at den Nye Tidsalder er begyndt. I bør nu have en god idé om, hvad I kan forvente og I vil ikke blive skuffet. De fleste af jer har haft mange liv i denne cyklus, både som mand og kvinde og forhåbentlig vil I finde en balance mellem de to. Der vil komme et tidspunkt, hvor I ikke vil være optaget af køn, som I er i øjeblikket. I jeres dimension er der, om du er mand eller kvinde, en tendens til at diktere, hvor jeres plads er i jeres samfund og jeres roller er klart defineret. Men som I stiger op, vil forskellene mellem jer stort set forsvinde, men de feminine og mandlige energier vil forblive.

I mellemtiden bør I have et åbent sind, fordi som tiden går, vil I blive gjort opmærksom på mange nye innovationer og være i stand til at skille jer af med det, som ikke længere vil tjene jer. I vil blive Væsner af en langt højere vibration med en større grad af bevidsthed, som vil bære jer ind i nye riger af skønhed og fuldendt lykke. De mørke dage, som I stadig oplever, vil gradvist forsvinde og en glædelig fejringstid venter jer. Vi kan se fremad og fortælle med sikkerhed, at de velkomne ændringer er meget nærmere, end I måske forestiller jer. Mange af jeres yngre mennesker er her for at spille vigtige roller, når ændringerne finder sted. De er ofte af en højere vibration og har meldt sig frivilligt til at være en del af jeres introduktion til den Nye Tidsalder. Nogle af jer, der er fra de ældre generationer, har hjulpet med at berede vejen og vi skylder jer stor tak for at have holdt ved jeres opgave, når I til tider savnede opmuntring. Som tiden skrider frem vil mange sjæle blive opfordret til at bidrage med deres viden og en stor ekspansion vil finde sted.

Universets øjne er vendt mod jer, da, hvad der er ved at ske, er en begivenhed af stor betydning. Efter det antal af cykler, der er endt i en katastrofe, vil I være vidne til en vellykket afslutning på denne periode i jeres evolution. Så I har alt at se frem til og det er slet ikke langt væk. Så tillad de mørke energier at spille sig selv ud, som de skal og som de gør det og meget resterende karma vil blive ryddet væk for altid. Det næste skridt bliver at flytte jer alle ind i Lyset og at hjælpe jer med fuldt ud at etablere den Nye Tidsalder. Sådanne hændelser vil ske over hele Jorden, idet alle lande vil mødes i fred og goodwill. Til sidst vil der ikke være nogen måde, hvorpå de lavere vibrationer kan forblive eller vende tilbage og de højere vil vokse sig stærkere og stærkere.

Ord kan ikke rigtig formidle, hvilken storslået fremtid der venter jer og den er ikke langt væk overhovedet. De af jer, der har et åbent sind, vil uden tvivl fornemme, hvad der ligger forude og jeres intuition vil hjælpe jer med at forstå. I har været meget tålmodige og det skal blive godt belønnet og sandelig mere end kompenseret for de ofre, der er gjort. Efter mange liv i dualitet skal I opleve mange ændringer, der vil føre jer til et mere tilfredsstillende liv. Et liv uden mørkets konstante indblanding, der har skabt et uvirkeligt liv for jer. De har fastholdt status quo, som har holdt jer i en kontinuerlig tilstand af "at ønske", samtidig med at de tillod sig selv at bruge astronomiske beløb på deres egne hemmelige projekter. Denne situation er under hastig forandring og deres magt over jer mindskes. Faktisk bliver de nøje overvåget og er begrænset for så vidt angår, i hvilket omfang de kan gå.

Nu er det tid til at indse, at I ikke er bundet til en anden sjæl, bortset fra jeres soulmate og selv om I har personlige relationer på Jorden, ophører de med at være bindende, når først I er steget op. Mange relationer er der med henblik på at rense karma ved at give den type erfaring, der er nødvendig for at gøre det, men naturligvis er nogle bånd lavet i "Himlen". I de højere riger er I fri for tilknytninger, medmindre naturligvis I ønsker en sådan tilknytning. Jeres væsens sandhed er så meget mere anderledes, end I er blevet forledt til at tro. Men som vibrationerne løftes, det samme vil jeres bevidsthedsniveau og I vil være i stand til at tilegne jer al viden.

På nuværende tidspunkt forhindrer jeres lavere vibrationer jer i at være i stand til at forstå sandheden om Menneskeheden, men I vil hurtigt lære gennem en udvidelse af jeres bevidsthed. I vil igen lære, hvad der allerede var kendt for jer, før I faldt ned på de lavere niveauer. Så det bør derfor komme nemt og I vil have andre mere oplyste sjæle til at hjælpe jer. Vær sikker på, at der er mange civilisationer, der er interesserede i at hjælpe jer, som allerede er i de højere dimensioner. Så der vil ikke være nogen mangel på bistand og hjælp med at finde jer til rette og sikre jer, at I tager den korrekte sti. Universet vil vente på, at I stiger op og byde jer velkommen som Galaktiske Væsener.

Hold hovedet højt og vid, at vi ærer jer højt for jeres villighed til at gennemleve denne periode, selvom I endnu ikke er vendt tilbage til fuld bevidsthed. Jeres rejse har været lang og fuld af udfordringer, som I med succes er vokset med og overvundet. Alle disse erfaringer vil give jer stor styrke og evnen til at håndtere, hvilke opgaver, I end bliver bedt om at gøre. Imidlertid er fremtiden gradvist ved at tage form og vil være højst passende for jer efter alle de forhindringer, I har overvundet. Identificer jer med de energier, I føler i jeres hjerter og lev jeres liv som en, der er i stand til at dele jeres kærlighed betingelsesløst.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og altid så glad for at dele mine tanker med jer. Jeg ved, at så mange af jer søger sandheden om jer selv og føler kaldet til at give af jer selv til andre. Følelsen af ??Énhed kommer meget stærkt og I ved uden tvivl, at I alle er én. Med sådan en bevidsthed forårsager Menneskets handlinger mod dets søstre og brødre megen smerte og hjertesorg, men I kan stilne de vrede bølger, der forårsager uro. Send jeres kærlighed ud på alle tidspunkter og mens I har lidt eller ingen idé om, hvor potent det kan være, kan det udvirke mirakler. Jeg fortsætter med at sende jer alle min kærlighed og styrke til at overvinde enhver udfordring, I møder. Vi er aldrig langt væk fra jer og fortæller jer endnu engang, at I altid kan kalde på os og vi vil reagere på en måde, der er det bedste for alle parter.

Tak, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |