Home > > Mike Quinsey – 17. august 2018

Mike Quinsey – kanaliserer sit Højere Selv - 17. august 2018

Mike Quinsey

Tiden marcherer videre, og vær forvisset om, at der tages skridt til at fremskynde indførelsen af de mange forandringer, der venter på at blive indført. Det er endelig blevet erkendt, at situationen bliver uacceptabel, og at folk desperat venter på at se, at tingene bliver til virkelighed. Mennesker er af natur tilbøjelige til at være utålmodige, og for eksempel er der gået nogle år, siden revalueringen, der forberedes, blev omtalt første gang. Mens det har været opmuntrende for jer at vide, at forberedelserne var i gang, ser det nu ud til, at forsinkelsen har varet meget længere end forventet. Så det ville klart være opløftende, hvis der kunne gives nogle konkrete nyheder, med en indikation af det sandsynlige tidspunkt, der forventes. I det mindste ville det lette folks bekymringer og give dem ro i sindet.

Problemet er tidligere blevet forklaret og skyldes fortsat de mørkes indblanding. Der satses mere på sikkerhed og bliver således mindre effektivt, og vi ved, at revalueringen er først i jeres tanker. Sikkert er det, at forberedelserne allerede er blevet gennemført, men det er en så stor operation, der involverer så mange lande, at når først tingene kan sættes i gang, er der ingen plads til fejl. Det må begynde og afsluttes på meget kort tid for at sikre, at proceduren sker uden fejl, så det er værd at vente på for at sikre komplet succes. Det vil være starten på en lang række foandringer, der langsomt, men sikkert vil føre jer ind i den Nye Tidsalder. Lysets højere kræfter vil være involveret og hjælpe med at sikre en fejlfri overgang, og ubudne eller negative indflydelser vil blive holdt fra livet.

Som tiden går, bliver det vigtigere end nogensinde, at I ser fremad mod fremtiden. Menneskeheden som et kollektiv bliver gradvist mere og mere kraftfulde i deres "tanker", og vi har før forudsagt, at I bliver bevidst om det. Det er derfor vigtigt, at I begynder at få kontrol over dem og undgår negative tanker eller handlinger, når det er muligt. I har vist, at I har kraften og kontrollen til at gøre det, ved at have nået dette punkt i jeres udvikling. Når I gør yderligere fremskridt, og vibrationerne fortsætter med at øges, bliver det endnu lettere at bevare et positivt sind.

Udover de Blå Avianere (Blue Avians) er der mange interesserede extraterrestriske i jeres solsystem, der venter på at se jeres Opstigning finde sted og det er en begivenhed, der skal fejres. Det faktum, at lidt eller ingen offentliggørelse om det synes at være en trist affære, men det er forstået, at kun en lille procentdel af befolkningen i øjeblikket ville være interesseret i det eller faktisk tror på det. Vi ved dog, at det ikke vil afskrække dem, der er involveret i det, og de vil have deres egne fejringer uden hensyn til alle andre. Men som tiden går, vil bevidsthed om sådanne åndelige forhold, der påvirker jeres fremtid, få mere opmærksomhed.

Vi smiler ad jeres joke, der refererer til, at de mørke befinder sig i "Last Chance Saloon" (sidste chance bar), men vi forstår betydningen af det. Vi befinder os måske på et højt vibrerende eksistensniveau, men vi har stadig sans for humor. I har en talemåde om, at "latter er den bedste medicin", og vi kunne ikke være mere enige.

Vi erkender, at forholdene på Jorden er forværret, og der er en generel utilpashed forårsaget af de få, som regerer over de mange. Det vil imidlertid ændre sig, så snart lektionerne er blevet lært af dem, der primært er berørte. Det er noget af en arv fra den foregående tidsalder, og visse grupper på Jorden er langsomme til at reagere på de muligheder, de får, om at rykke ind i højere vibrationer. Mange arbejder bag kulisserne for at bringe tingene til afslutning og præsenterer muligheder for fredelige løsninger til de involverede. Der vil til sidst opnås enighed, da det indses, at samarbejde og fællesskab er en langt bedre måde at opnå fred på. På et eller andet senere tidspunkt tages der også skridt, inklusiv revaluering, der vil bidrage til at danne basis for fremtidig fred på Jorden.

Sandheden om, hvad fremtiden vil bringe for menneskeheden, kan ikke holdes hemmeligt meget længere, da mange fremskridt, der har været holdt tilbage, snart må gives fri for at muliggøre fremskridt. Forandringer er forestående, og de vil gøre en stor forskel for livskvaliteten, hvoraf det største eksempel er gratis energi og at kunne bruge den frit til forsyning af varmt vand og varme, og de mange apparater, der kan fungere med den. Det vil også åbne døren for nye apparater, som ellers ville være for dyre at have kørende nu. Mulighederne er uendelige, herunder alternative transportformer. Grundlaget er blevet lagt i mange tilfælde, og det, der mangler, er, at hemmeligholdelsen ophører og tillader det at blive brugt frit.

På forskellige tidspunkter er I blevet madet med ske med bare små bidder af oplysninger om, hvad fremtiden vil bringe, men nu fortjener I at blive mere informeret. Fremskridt kan ikke holdes tilbage meget længere, da det er nødvendigt at lade folk rykke ud over deres nuværende fremskridt. Det vil hjælpe dem med lettere at tilpasse sig de kommende forandringer, som de vil blive forberedt på. Der vil komme en tid, hvor folk vil se tilbage til denne nuværende periode og være taknemmelige for, at tilstrækkelige fremskridt blev gjort for at yderligere fremskridt kunne vindes samtidig med starten på en ny cyklus.

I holder aldrig op med at lære og lige så snart I har passeret den næste milepæl, dukker en anden op. Evolutionen er imidlertid nøje planlagt og hjælpes af tilbagevenden af udvalgte væsner, der har de kvaliteter og erfaringer, der er nødvendige for at føre jer frem til næste fase. Det må arrangeres på et niveau, der ligger inden for de fleste sjæles evner og giver dem rigelig tid til at absorbere informationer. Ofte er tingene kaotiske i en kort periode, men det falder normalt til ro og bliver klar til den næste opløftelse. Generelt får I aldrig for meget, der skal læres på en gang, og under alle omstændigheder er det op til jer, hvor hurtigt I udvikler jer, da I altid opmuntres til at gøre tingene i jeres eget tempo.

Glem aldrig, at I alle har Guider, der følger jer gennem jeres mange levetider, og når de ved, at I er bevidste om deres hjælp og vejledning, kan de arbejde tættere med jer. Til tider taler de fleste med imaginære ledsagere og finder trøst i at gøre det. Erkend imidlertid, at de sædvanligvis er ægte og glædes ved at have kontakt med jer i tankerne. I kalder det undertiden jeres intuition, men jeres Guider hjælper jer ofte med at løse problemer og giver jer råd, endda advarsler, hvis I er i nogen form for fare. Når alting tages i betragtning, er I i virkeligheden aldrig alene, når I har behov, som I kan få hjælp til.

Jeg forlader jer med kærlighed og velsignelser, og må Lyset oplyse jeres dage og vejen til fuldendelse. Denne meddelelse kommer gennem mit Højere Selv.

I Kærlighed og Lys.

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Oversættelse: Margit Villumsen





< forrige besked | næste besked >


Share |