Home > > Mike Quinsey – 20. december 2016

Mike Quinsey og One Who Believes – 20. december 2016

Mike Quinsey

Hej Venner
Jeg sender sjældent andre meddelelser ud end min egen, medmindre jeg mener, den er ægte, og det er vigtigt at få oplysningerne ud til så mange mennesker som muligt. Da jeg helt kan stå inde for den, tøver jeg ikke med at videresende den til jer alle.
I Kærlighed og Lys. Mike Quinsey.


"Her er den EKSAKTE plan"
One Who Believes - 20.12.16

Der synes at være så mange bekymringer om, hvem der skal være præsident eller ej, hvornår GCR vil ske, hvem er de gode og hvem er ikke, etc. Men når det er sagt, kender jeg den EKSAKTE Plan og jeg vil gå i detaljer om den for jer i dette indlæg. Men før jeg afslører den EKSAKTE Plan, vil jeg dække nogle vigtige punkter.

Spillerne og deres placeringer

Den første ting, I skal kende, er "Spillerne" i denne episke transformation af vores Verden og af Universet. Det ville være et godt tidspunkt at bemærke, at ikke alene går de Mørke Kræfter over "på Lysets side" her på Jorden, men det sker også i resten af Uuniverset. Da dette er en forandring i hele Universet, er spillerne mere Universelle af natur.

På det højeste niveau af spillet eller planen handler det om at bringe hele Universet i "Harmoni", én vibration i foréning, i Kærlighedens frekvens. Da hele Universet er én, er den tilsyneladende kamp en kamp mod én selv. Det handler bare om "Sporing", om at bringe alt af selvet i kongruens med helheden. Således Uni-Vers, som kunne oversættes til Én-Vers.

Men på det lavere niveau ser det ud som en kamp mellem Lyset og Mørket. Men I er nødt til at erkende, at Lyset ikke hader, eller skader, eller ødelægger, det Elsker kun og bærer over og opmuntrer det, som vibrerer mindre end Kærlighed, for at det kan komme op på kærlighedsfrekvensen.

Hvis dette var en sand kamp mod en "Separat" fjende, ville de være blevet udslettet og blevet til støv, hvor de stod, ingen tvivl om det. Men det er ikke så let at kæmpe mod én selv uden at skade helheden. Således har den mørke side fået mulighed efter mulighed for igen og igen at give op og gå over på lysets side. I denne tid er mange gået over til lyset, hvilket er en stor succes. Hvis I skulle bruge et medicinsk eksempel, ville det være som at redde benet frem for at amputere det. For hver sjæl, som vendte tilbage til lyset, blev en del af helheden helet for dens fejlsporing.

Men der er stadig dele, der er så afsporet fra Lyset, at de til sidst bliver amputeret (dør), da det ikke er muligt at redde dem. I det store billede gør det ondt på helheden, men i sidste ende redder det resten fra yderligere skade.

Kort sagt handler transformationen om at redde (Hele) så mange sjæle som muligt, før død (Amputation) er nødvendig. Vi er nu i de sidste faser, hvor alle, der kunne reddes, blev reddet og resten må amputeres (dø) for at redde os.

Stedet, hvor tid ikke findes

Tid er en skabelse gennem oplevelse. Jeg har læst mange steder, at tiden er som en side i en bog. Hvis I slår op på den pågældende side, (Fokus Der), så oplever I den tid og alt det, det indebærer. Men hvis I erkender, at det er sådan, tid er, så erkender I, at der er et resultat af denne side, som allerede er "Skrevet" på næste side. På det sted, hvor tiden ikke længere eksisterer, er den ting for længst forbi. Verden er et paradis og at være Menneske på Jorden skulle være den smukkeste oplevelse, I kan have.

Dit liv var dit valg

I valgte at være her på Jorden på dette tidspunkt i historien for at indlede den forandring, vi ser nu. Hvis I tænker over det, ER denne tid for os nu den mest spændende tid i Jordens Historie. Indtil nu ville livsoplevelsen for en person være: Blive Født, leve et hårdt liv med frygt og nød, derefter dø i krig, af sygdom eller af alderdomssvækkelse. Jeg er sikker på, vi alle har oplevet det liv mange gange.

Nu, før jeg taler om vores erfaringer i dette NU historisk set, så lad mig orientere jer om fremtidige erfaringer på Jorden. I bliver født, er elsket og opfostres, har et skønt liv, idet I laver, hvad I holder af, bliver elsket af alle, da I giver udtryk for kærlighed til alle, lever i lang tid, måske 1.000 år eller mere, så på et eller andet tidspunkt går I til sidst ud af den Menneskelige erfaringssfære. Ja, jeg ved det lyder godt og det er det. Men disse to livserfaringer har én ting til fælles, de er "Almindelige" erfaringer fra start til slut. Den ene en almindelig stresset livserfaring og den anden en almindelig skøn livserfaring.

Dette liv, lige nu, var dit valg

Dette er den mest spændende tid nogensinde at være i live på Planeten Jorden. Dette er accelerationsfasen. Den tid, hvor vi går fra nød og smerte, til overflod og fred så hurtigt, at I knap kan følge med. Ikke alene får vi at se og er vidne til denne store forandring i Verden, og i Universet, men I er en af hoveddeltagerne i spillet !!!!! Før I kom hertil, sagde I "Sæt mig på holdet, Træner !!!!, jeg ønsker at deltage i dette spil !!!!"

I vil gå fra at rejse rundt i jeres by, til at rejse rundt i Solsystemet, og ind i den Hule Jord. I vil få luftpudebiler, der kommer fra det ene sted til det andet på tusinder af miles i timen, hvis I rejser langsomt. I vil få Star Trek replikatorer, der manifesterer lige det, I beder om. I vil gå fra usund til perfekt helbred i en 20 år gammel krop, der vil holde i tusind år. I vil leve i den tid, hvor I hjalp Verden med at vende sig mod lyset og komme på fode igen og derefter indvarsle den nye tidsalder med rumrejser og møder med andre fra hele Universet. Det er let at se, at dette vil blive meget spændende !!!! Det er en spændende tid med transformation, den store forandring og I befinder jer lige midt i det.

Her er den EKSAKTE plan:

OK, når alt det er sagt, så er her den eksakte plan, så I ved, hvad der vil komme til at ske. Jeg vil lægge det frem i en bestemt rækkefølge, selv om mange ting sker på samme tid på forskellige trin:

# 1) Omvende så mange af de Mørke Sjæle som muligt til Lyset og derefter instruere resten i Exit (at Dø) på en måde efter eget valg.

# 2) Forsyne Verden med en overflod af Penge, så de folk af Jordens befolkning med tilstrækkelige midler kan tage del i at hjælpe sig selv og samtidig også heale Jorden.

# 3) Udskifte korrupte regeringer med en ny statslig struktur, der er mere i overensstemmelse med principperne for lys og kærlighed.

# 4) Tilbyde healing til befolkningen på Jordens overflade for at heale alle sygdomme og få alle lemmer til at vokse ud igen, indtil alle er vendt tilbage til perfekt helbred.

# 5) Udnytte den nye planetariske rigdom i samarbejde med de nye velvillige regeringer til at hæve planetens bevidsthed til 5d niveauet.

(Over tid)

# 6) Forbedre teknologi og Menneskelig erfaring til det punkt, hvor penge bliver så uvæsentlige, at de ikke længere spiller en rolle i livet på Jorden.

(Meget senere)

# 7) Fjerne alle fra Planeten (The "Gathering" – "Samlingen"), så hun kan ekspandere i størrelse med 1/3. Efter at Jorden har undergået sin vækstudvidelse og det er sikkert at leve der igen, vil vi få lov til at vende tilbage for at leve i den Hule Jord eller vi kan vælge at flytte til en anden planet, i et andet Solsystem eller Galakse.

(Meget senere)

# 8) Alle jordiske sjæle, der har været igennem denne fantastiske erfaringsdannelse ved at leve på Jorden, vil blive spredt over hele Universet som lærere, og mentorer. Vi har lært medfølelse, fordi vi blev undertrykt og lært kærlighed på trods af alt det, vi udholdte og til sidst hævede vi os alle op til en højere frekvens efter vores eget valg. Kun de, der har oplevet det, vi har oplevet her på Jorden, kan undervise i det, vi har lært i processen. Der er en ENORM forskel mellem at vide og at erfare. Vi har erfaret det hele.

Jeres udkigspunkt

Hvis I er den brede offentlighed, ved I ikke engang, at noget foregår. Men fra vores udkigspunkt, ved vi, at en stor forandring er på vej. Vi skal få enorme mængder af penge og gå ud og hjælpe Verden. Vi skal have en ny Genoprettet Republik, der vil fungere som model for andre regeringer rundt om i Verden. Det er så let at tro, at vi ved så meget i forhold til den sovende offentlighed. Men så meget som vi tror, vi ved, ved vi i virkeligheden ikke en tøddel om, hvad der egentlig foregår og hvad de rigtige træk i spillet er.

Tror I virkelig, I ved alt, hvad der er at vide om Trump eller Ryan? Hvor har I lært, hvad I tror, I ved? Klikens Skole, eller var det i Klikens Medier? Eller var det fra nogle hippe "ok" informationskilder på nettet? Tror I virkelig, at I ved nok fra disse kilder til at beslutte, hvad det bedste valg er eller ej? Jeg har nyheder til jer.... Uanset hvad I ved, eller tror I ved, ved I ikke alt, hvad I har brug for at vide for at kunne tage en beslutning.

Måske var det Kliken.... Hvad så... Folk ændrer sig og går den rigtige vej. Måske vil de, eller ikke, blive præsident.... Igen, det betyder ikke noget. Det, der betyder noget, er, at hvem der end bliver præsident til sidst, vil det være den bedst kvalificerede, og bedst egnede person, og det allerbedste valg til at føre os gennem denne Verdens Forandring. DET ER GIVET. Helt ærligt, jeg kan garantere jer, at hvis I vidste alt om det, som I ville have brug for at vide, ville I tage det samme valg af de samme grunde. Det er tilstrækkeligt at sige, at den bedste person, den rette person, vil være den, der får jobbet og de vil gøre præcis det, der skal gøres, for det bedste udfald. DET ER GIVET.

Jeres/Vores perfekte logik

Hvordan kan logik gå galt? Let! Vi tror, at vi er så logiske og er så velfunderede til at tage en beslutning på den ene eller den anden måde. Men ironisk nok har Logik én stor fejl, I er nødt til at kende alle fakta, før I logisk kan beslutte noget. I kan ikke diskutere logikken i vores Baser på Mars, hvis I ikke ved, at vi har et hemmeligt rumprogram. I kan ikke tale om Jordens tyngdekraft og arten af Jordens udformning, hvis I tror, at den er solid med en smeltet kerne. Videnskab og Fysik? Glem det. I har slet ikke en chance, fordi den virkelige videnskab er så langt fremme, længere fremme end hvad I fik lov til at kende til.

Tror I, at I har en bedre chance, når det gælder at debattere politik? Ligegyldigt hvor meget I tror, I ved, medmindre I er blodlinje, ved I ikke en disse. Blot for at vise jer, hvor komplet uvidende vi virkelig er, så kig på et nyligt indlæg om det hemmelige rumprogram. Det viser sig, at vi har flere hemmelige rumprogrammer og hver af dem har ingen idé om de andre. Selv de folk, der tror, de har de højeste hemmelige beføjelser og er inden for det, de mener, er det mest hemmelige program, der findes, er lamslåede over at finde ud af, at der er flere andre hemmelige ting, de ikke kender til. Så jeg er ligeglad med, hvor logiske I er og hvor meget jeres argumenter giver mening, de er pr. definition fejlbehæftet på grund af manglende oplysninger, som I ikke har eller er forkerte.

Så, hvem bliver det?

Vi kan gætte alt, hvad vi vil om, hvem der vil blive præsident på baggrund af den ene eller den anden ting, som en slags spil for at se, hvem der har ret. MEN der er INTET at være ked af, fordi den HELT rette person vil få jobbet, AF MEGET GODE GRUNDE, som I måske eller måske slet ikke kender til. Så gæt alt, hvad I vil. Slå noget op på nettet dagligt, hvis I vil. MEN, bliv ikke gale over det ene eller det andet. Det løser sig til sidst, præcis som det skal, præcis som det bør, præcis som det vil. Hvem end det ender med at blive og hvordan det end sker, vil det være det bedste valg taget af de mennesker, der ved ALT om, hvad der er værd at vide om sagen. Intet mere og intet mindre.

Det er som et spil skak

At vende Mørket til lyset er blot et strategisk træk efter det andet. Ligegyldigt hvilke træk Mørket foretager, er der et modtræk af kærlighed, der opfordrer dem til at vende sig mod lyset. Der er imidlertid et hovedplot, Lyset vinder til sidst. Al mørke vendes mod lyset. Nogle dele på skakbrættet skifter fra mørk til lys og hjælper nu til og andre må helt fjernes fra spillet. Men ligegyldigt hvilke træk mørket foretager, vinder lyset.

Nogle gange bliver vi fanget i "Spillet", mens det stadig er i gang. Vi tror, at Hillary ikke vil debattere Trump, men det gør hun tværtimod. Så tror vi, at Obama vil træde tilbage og Republikken vil blive bekendtgjort, selv før valget finder sted, men igen gik spillet i en anden retning. Det er spillets natur. Fra det øjeblik spillet begyndte, var enden allerede sikker, men mellem start og slut er det så omskifteligt og spændende, for at sige det mildt.

Nogle sagde, at valget på ingen måde ville blive annulleret, ved at Obama trak sig tilbage. De havde ret. Men det var, fordi det var planen hele tiden, eller de havde ret, fordi det er sådan, spillet tilfældigvis udviklede sig? Vi får det måske aldrig at vide. Men der vil være masser af mennesker, der havde ret om den ene eller den anden ting og havde uret om andre ting, fordi spillet er omskifteligt og ændrer sig hele tiden. Men vi ved alt det, vi har brug for at vide og det er "Det løser sig til sidst, ganske som planlagt".

Sagens kerne

Sagens kerne er, at diskutere hvem der skal være præsident eller ethvert andet aspekt af hele denne plan er en øvelse i nyttesløshed. Selv om I har helt ret, har det mest sandsynligt allerede ændret sig på grund af en eller anden ny situation. For at gøre det klart, det er sjovt at prøve at regne det hele ud, mens vi venter, men det er ikke noget at slås om, da vi faktisk ikke ved noget alligevel.

Alt det, I behøver at vide om planen, er, at det ordner sig fuldkomment til sidst. På det sted, hvor tid ikke længere eksisterer, har det allerede fundet fuldkomment sted. Hvem der end er præsident, er perfekt af grunde, I måske aldrig får at vide. Bekymr jer ikke om det, fordi der er allerede taget hånd om det af dem, der ved alt, hvad der skal vides om den sag. Hvad der skal ske, er allerede skrevet ind i historien og udspiller sig netop nu for øjnene af os.

Jeres del af historien er også allerede skrevet, men mangler at udspille og udfolde sig i virkeligheden. I får masser af penge og bidrager på en eller anden måde til Menneskeheden og Jorden. Dét ved vi. Men jeres del er også omskiftelig og kan gå i mange forskellige retninger herfra. Det er skrevet, at det er sket på prægtig vis til sidst, men præcis hvordan, mangler stadig at blive set eller oplevet af jer. Det er jeres del nu. Vær ikke ked af de dele af spillet, som ikke er jeres dele af spillet. Koncentrér jer i stedet om jeres del af Verdens Forandring, jeres træk, jeres spil.

Må I få alt det, I ønsker og leve det liv, I drømmer om.

Signeret: One Who Believes

Website: Tree of the Golden Light
Oversættelse: Margit Villumsen


Share |