Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 23, 2012

SaLuSa, July 23, 2012

Jo længere vi bliver holdt tilbage, jo mere bliver I involveret i de aktiviteter, der er beregnet til at frigøre Jer fra grebet af den mørke klike. Det er faktisk ønskværdigt, eftersom vi altid har opfordret Jer til at blive involveret. I er nødt til at opleve de oplevelser, I har brug for som menneskelige race, og det ville ikke hjælpe os at gribe ind, mens I stadig er i stand til at gå fremad. Men vi har vores egen dagsorden, og der kommer om kort tid et punkt, hvor vores handlinger skal arbejde sammen. Så vi gør vores bedste for at hjælpe Jer, mens I stadig har incitament til at fortsætte og opnår resultater. Fremskridtene synes langsomme, men i virkeligheden laver I meget gode resultater, og mennesker bliver mobiliseret, hvis det er nødvendigt .

Vær på vagt i disse afsluttende tider, eftersom de mørke, selv alvorligt svækket planlægger et sidste udmattet angreb på Jer. Vi kan hjælpe Jer med at afvise dem og mindske ethvert resultat af deres aktiviteter, og I kan vise vejen. Den mest positive hjælp I kan give, er ved at holde dit fokus på lyset, og når mange af jer gør det, er det en magtfuld kraft, der minimerer effekten af ??de lavere energier. Uanset hvilke rygter I hører, tillad ikke dem at gøre Jer bange,eftersom misinformation har til formål at skabe betingelser, der favoriserer de mørke. Naturligvis vil nogle være baseret på sandhed, men alligevel så kan I tage det til eftertanke, og hav tillid til, at de højere magter, der omfatter os, der arbejder hårdt for at undgå større uheld.

På nuværende tidspunkt har I en række modige sjæle, der har lagt deres hoved på et fad til fare for dem selv og de fører an, og vi står bag dem. Så vær venlige at omgive Jer med dem, og hvor I kan hjælpe hjælpe, da gør det, og hvis intet andet så spred budskabet, så andre kan drage tillid fra, hvad der sker. Den Galaktiske Føderation af lys er nu generelt kendt i hele Vesten, men ikke nødvendigvis forstået så vidt angår den rolle, det vil spille i de afsluttende tider. Det ville være fordelagtigt for os, hvis I kunne hjælpe folk med at forstå, at vi er alle én, og at vi ikke "fremmede" i den sande betydning af ordet. Vi er Jer, men fra Jeres fremtid og har vores oprindelse, som Jer i den ene Gud i dette univers.

Vi udgør absolut ingen fare for Jer, og har nået et højt niveau af åndelig forståelse, der kun kender kærlighed til vore brødre og søstre i andre verdener. Når I har mulighed for at skrive Jeres historie , som det var, og uden unøjagtigheder eller forsætlige fordrejninger, vil I opdage, at vi ofte har hjulpet Jer, når I har været i alvorlige problemer.. I vil dog opdage, at tidligere civilisationer er blevet angrebet af rum skabninger eller endda blevet overtaget, men disse er ikke på nogen måde forbundet til vores Føderation.

Vi har afgivet en ed til Gud, at vi vil forsvare alle sjæle rettigheder til at opleve, det de vælger, forudsat at at det ikke påvirker en andens frihed. Vi anerkender også, at hver enkelt af jer har fået Jeres fri vilje til at oprette Jeres egen vej, for at få den nødvendige erfaring til at fremme Jeres udvikling. Dét Kære, er Derfor vi ikke bare kan hoppe ind og tage kontrol over Jeres affærer, eftersom det ville fratage Jeres mulighed for at udvikle Jer, som I har valgt. Vi står dog til ansvar overfor de højere væsener, der fører tilsyn med Jeres civilisation, som har deres eget ansvar over for Gud for at sikre at Guds plan udarbejdes. Det er naturligvis Jeres skæbne at fuldføre denne cyklus af dualitet med mulighed for at opstige. Vi er her for at sikre Jer, at I ikke nægtes det ved nogen form for indblanding eller gennem aktiviteter fra Illuminati.

Husk, at mange af de ting, der bliver smidt til Jeres opmærksomhed, har til formål at placere Jer under mere kontrol, faktisk ikke vil være af nogen konsekvens. Så lad være med at spilde Jeres energi på sådanne trusler imod Jeres frihed. De mørke kender også sandheden, men går videre med deres plan, i håb om at skabe en sådan frygt for at forsinke Jeres fremskridt. Jeres vej fører Jer væk fra en sådan mulighed, og jo mere I styrker Lyset på Jorden, jo mere beskyttet er I. De mørke har et snævertsynet livssyn og ikke kan se. ud over deres vanvittige mål. Lad dem fortsætte med at grave deres eget hul, fordi de vil falde ned i det, og deres tilbagevenden til Lyset vil tage dem lang tid. Vi dømmer dem ikke, da det er deres valgte oplevelse, men det undskylder ikke deres kriminelle handlinger mod andre.

Livet og de love, der dækker det, er skrevet af Gud, og ingen kan handle imod dem uden at skabe karma for sig selv. Handlinger mod andre kan ikke destomindre forventes på grund af det lave vibrationsniveau af Jeres dimension, og det sker på grund af manglende lys i nogle sjæle, der er faldet så lavt. Det er udfordringen af ??dualitet, og I tog det på Jer ganske villigt, velvidende at I ville blive hjulpet til at stige op af det. Nu enden er i sigte, og snart vil det være en tid med fest eftersom Jeres lange ventetid er forbi. I vil ikke have nogen beklagelser, faktisk vil I vil blive glade for at I har haft mulighed for at opleve konsekvenserne af at have fri vilje. Jeres belønning er et stort spring fremad på vej tilbage til de højere dimensioner. Så vær venlig at sætte tingene i perspektiv, når I står over for de mørke, da de ikke kan stoppe Jeres fremskridt til færdiggørelsen af ??Jeres rejse.

Støt de mennesker, der har været modige nok til at sætte sig selv i søgelyset for at bringe Jer sandheden. De gør det med en vis risiko for deres liv, selvom vi har lov til at beskytte dem, hvis deres livs plan stadig har tid . Dog er der tilfælde, hvor en stor sjæl vil give det ultimative offer for at hjælpe menneskeheden til at udvikle sig. Kun få af jer har det i Jeres livs plan, og I behøver kun at se på, hvilken virkning det giver, som for eksempel John F. Kennedy. De gør det fordi de er vidunderlige lysvæsener, og ved, at livet er uendeligt, og at døden er ikke enden. De skaber en stor udgydelse af kærlighed, der hæver vibrationerne på jorden. I på Jeres egen måde gøre noget lignende, og mange har inkarneret for at bidrage til den overordnede plan for alles opløftelse.

Jeg er SaLuSa fra Sirius, og venter på vores kald til at komme frem med en plan, der skal opdateres hyppigt, i overensstemmelse med de begivenheder der sker på jorden. Det kræver konstant overvågning, eftersom hele scenariet kan ændre sig så hurtigt. I øjeblikket er vi tilfredse med at I kæmper kampen mod de mørke og vinder. Det er alt vi beder om, og vores tid til at blive mere involveret kommer meget snart, ja det skal ske, fordi tiden løber hurtigt.

Tak SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversættelse: MetteShare |