Home > > Personlig Besked fra Mike Quinsey – 25. oktober 2015

Personlig Besked fra Mike Quinsey – 25. oktober 2015
Mike Quinsey

Hej Venner

Jeg har besluttet, at jeg ikke vil fortsætte med at kanalisere, da jeg senest ikke har været glad eller tilfreds med mine beskeder. Jeg kan kun matche dem op mod, hvordan tingene var, før jeg fik et slagtilfælde og de kommer ikke så glat, som jeg gerne ville. Da jeg startede op igen, var jeg glad over den måde, jeg kom tilbage til det, men det er faldet tilbage på det seneste.

Jeg må takke jer for jeres store støtte gennem årene og uden jer og mange andre ville beskederne ikke have nået så mange mennesker og spredt sig så meget. Jeg har nydt at være en del af det og havde en vidunderlig tid, ikke mindst mit besøg i Sedona, hvor jeg mødte så mange storartede mennesker, herunder nogle af jer. Tak til en fantastisk gruppe af mennesker.

Folk var så generøse, da jeg havde computerproblemer og sikke vidunderlige mennesker, jeg har arbejdet sammen med. Jeg er klar over, at Ånden satte det hele op, men selv da forundres jeg over, hvordan alle I folk forenedes. Jeg tror, der var 28 lande, der modtager SaLuSas budskaber og jeg finder det utroligt og forbløffende.

For den, der kan være på udkig efter en lignende kilde til meddelelser, er der så vidt jeg ved kun det ene websted og det er Sheldan Nidles, som kraftigt anbefales, det er en meget professionelt side og en guldmine af oplysninger. Gå til: www.paoweb.com

Jeg håber i min "pensioniststilværelse" stadig at finde nyttige ting at gøre og der vil uden tvivl dukke noget op, så jeg kan være i stand til at holde kontakten med nogle af jer. Som de siger, alle gode ting må få en ende, men jeg vil gerne tro, at mange mennesker har nydt godt af det, de har hørt og læst.

I Kærlighed og Lys. Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Oversættelse: Margit Villumsen

På vegne af hele vores hold takker vi Mike for det store bidrag, han har givet til vækkelse af folks bevidsthed og løfte deres humør. Hans budskaber var uden tvivl blandt de mest populære på vores hjemmeside. Han vil blive inderligt savnet.

Vi ønsker ham alt godt med det, han nu vil bruge sin tid på og vil tjekke op på ham fra tid til anden for at se, hvordan han har det.

Fra alle medlemmer af vores team, mange tak, Mike!!

Kees, GalacticChannelings.com


Share |