Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 30, 2012

SaLuSa, July 30, 2012

Kære, som I lærer fra en række kilder, er det punkt nået, når guddommelige anvisninger er givet, at der straks skal træffes instruktioner for at annoncere vores tilstedeværelse. Vi har vist ekstrem tålmodighed og givet Jeres ledere masser af muligheder for at træffe de foranstaltninger opfordret til at frigøre Jer fra kontrol af Illuminati. Vi ved, at de også er mennesker i frygt for dem, men, det skal ses bort fra, så at sandheden kommer frem. De olympiske lege er det vindue, der bliver givet verdens opmærksomhed, og vi kan ikke tænke på en bedre måde at gøre det kendt. Tiden er hurtigt ved at løbe ud, og vi skal have mulighed for at gøre os kendt for Jer.

Nogle vil stadig vælge at betvivle vores budskaber, men det er deres frie valg, som vi ærer. Dog er der det vigtige bud om Opstigning og meget at gøre i disse sidste dage, og vi kan ikke vente længere. Vores allierede er gået så langt, som med rimelighed kan forventes, og de har brug for fuldstændig frihed til at storme videre med deres endelige ansvar. Så om meget kort tid vil oprydningsprocessen være i stand til at fortsætte uden yderligere hindring fra de mørke. Jeres liv vil til en vis grad blive vendt på hovedet, selv om mange mennesker allerede er forberedt på det. Vi håber, at nogle ledere vil lytte til vores anmodning, og ikke vente, til vi er tvunget til at gribe ind, men hvis vi er nødt til det, er vi er helt klar til det.

Den kommende periode vil vise dem, der er af Lyset, da de vil være i stand til at træde frem med vores velsignelse og tage tøjlerne fra dem, der ikke er det. Vi ønsker at stoppe alle aktioner, der sker eller er foreslået, der er målrettet rettet mod Jer, folket, til at begrænse, den smule frihed, I har tilbage. Der ér gode sjæle af det Lys, der er her på dette tidspunkt, til at håndtere sådanne sager. Hidtil har I haft for mange mennesker i høje stillinger, der er blevet korrupte, og ved ikke, hvem I kan stole på. Det skal ændres, og vi er dem der kan hjælpe Jer, eftersom vi ved præcis, hvad Lysniveau mennesker er, og om de er ærlige og har bevist at have interesse for andre på hjerte.

Vi ved, I har haft Jeres del af skuffelser over mange år, når Jeres forventninger af forskellige årsager er blevet knust. Men vi er bemyndiget af Gud, og vi ser ingen grund til den store forestilling af OL, ikke skulle være et udstillingsvindue for de meddelelser om vores eksistens og vores kommende rolle i Jeres udvikling. Slutningen af ??denne cyklus er i sig selv en historisk begivenhed, der vil blive talt længe om gennem dette univers. Som vi ofte har fortalt jer, er det er en unik begivenhed i Jeres Opstigning med Moder Jord. Ved Jeres sikre succes hviler fremtiden for hele universet, og mange civilisationer ser på med ærefrygt og forundring på Jeres kommende Opstigning.

Selvom I har forberedt jer på denne tid, ved vi at det vil tage pusten fra Jer, da det er en massiv proces i globalt omfang. På en eller anden måde er hver eneste sjæl involveret, og sørget for. Gud ved der ikke er fejl, men kun perfektion, så I kan være sikre på, at resultatet vil placere alle dér hvor de er bestemt til at være. I har været på en lang rejse, som har ført Jer til hvor I er i dag, og Jeres fremtid vil være en fortsættelse af det i næste fase af jeres udvikling. Bekymrer Jer ikke om præcis, hvad det vil betyde, hvor I er involveret, eftersom I med tiden vil få det fortalt. Vær sikker på, at mange åndelige væsener deler Jeres rejse, og kender Jer bedre end I kender Jer selv, og at I vil udvikle Jer på den måde, der er helt rigtig for Jer.

Lysarbejdere kan forberede sig på at tage noget ansvar for at sikre folk omkring dem er rolige og ikke bange for hvad der sker. Vi kan ikke afdække det hele på blot et par dage, men vil snart have frihed og faciliteter til at kontakte Jer direkte. Vi bruger ikke Jeres metoder, der er for os er forældede, og vores er sådan, at ingen tilbageværende medlemmer, der er imod os, vil være i stand til at forhindre, vores kommunikation med Jer. Vi kender Jer godt og har mange registrerede tilholdssteder, der er præcise og i stand til at formidle oplysninger til Jer, som I vil forstå. Vi føler Os lige så begejstrede som I gør ved udsigten til omsider at møde Jer, men én ting af gangen, og anerkendelsen af vores eksistens er vigtigst.

Det vil tillade os at blive identificeret med de mange måder, som vi har hjulpet Jeres civilisation allerede, eftersom meget af vores arbejde er blevet udført uden nogen form for offentliggørelse. Det går tusinder af år tilbage, hvor I har inkarneret i jeres forskellige liv i de mange racer, der findes på jeres Jord. Det har alt sammen været en del af Jeres oplevelser, der har gjort Jer i stand til at vokse åndeligt, i Jeres forståelse på vej tilbage til de højere dimensioner, hvorfra I kommer. Husk, at I frivilligt påtog Jeres Jord liv, der har der givet Jer så mange muligheder for at lære om dualitet. I er blevet endnu større af det og som I måske vil sige, har fortjent Jeres hæder og fået det i stor stil. I behøver ikke at genopleve de oplevelser, medmindre af en eller anden grund, I ønsker at gøre det.

I har endnu ikke fuldt ud forstået funktionen af ??de forskellige tidslinjer, og mange forskellige dimensioner, men vil komme til det i god tid, når det vil være af værdi for Jer. Vi vil dog fortælle Jer, at alt, hvad der nogensinde var stadig eksisterer på et eller andet niveau, hvilket er grunden til I kan gå tilbage i tiden og genopleve Jeres tidligere liv. Selvfølgelig kan I også rejse ind i fremtiden og se alle sandsynligheder. Det er hvad mange seere har brugt til at forudsige fremtiden, men det er naturligvis åben for forandring. Det er derfor, I rådes til ikke at holde for godt fast i gamle profetier for stærkt, eftersom tiden kan ændre udfaldet af begivenhederne. Et eksempel på dette er Jeres nuværende tid, der på ingen måde vil være lige så katastrofalt som det blev først antaget. I har løftet Jer selv og Moder Jord op, og lyset er vokset så meget det har banet vejen for langt mere fredelige forandringer, end man troede var muligt.

Jeg er SaLuSa fra Sirius, og mange af jer vil vide, at den kommende uge er en, der er en sidste chance for jeres ledere til at reagere på vores krav. Hvis vi bliver ignoreret endnu en gang, går vi fremad selv, og gør os kendte på en sådan måde, at vores tilstedeværelse ikke længere kan ignoreres eller skjules. Ja, vi har deadline lørdag den 4.. august i sinde og ikke længere. før vi tager sagen i vores egne hænder

Tak SaLuSa.
Mike Quinsey.


===============================================


Personlig meddelelse fra Mike Quinsey:
"Kære venner,

Jeg føler, at jeg ville give mine synspunkter om, hvad jeg mener om Oplysninger som omhandlet i SaLuSa's budskab i dag den 30.. Juli. Det bør besvare spørgsmål, der bliver spurgt, og forhåbentlig give mere lys gennem en bedre forståelse af, hvad der ligger bag disse begivenheder.

Naturligvis overvejede jeg hvilken type budskab, jeg ville få i dag, da det ville have virket underligt, hvis der ikke var nogen henvisning til de tidligere meddelelser om åbenbarelsen. Jeg fandt, at mine kom igennem meget stærkt, som fik mig til at føle mig sikker på, at det var ægte. Efter at have modtaget det, rugede jeg naturligvis over dens indhold, og det forekom mig, at der var helt sikkert et koncentreret fokus på De Olympiske Lege i London. Også at det ikke var nogen tilfældighed, at live Sky TV dækning af åbningsceremonien, afslørede et rumskib observere det, og det tydeligt ses i baggrunden, da fyrværkeriet fandt sted.
Det blev også hævdet i en andens budskab, at den højere plan var for OL skulle afholdes i London, og jeg husker det var, fordi Storbritannien anses for at være Moder Jords Hjertechakra. Uanset udfaldet tror jeg, at Lyset er blevet meget mere kraftfuldt som et resultat. Jeg mener også, at det vil give beskyttelse mod ethvert forsøg fra de mørke til at blande sig med de olympiske lege, og hvad kunne være bedre end at en sådan lejlighed bliver brugt til at bringe udbredelse til offentligheden.

Som jeg ser det er den eneste mulighed, at den foreslåede dag for udbredelse ville ændre sig ville være ved Guds bud, og som vi ofte siger, er det ikke skrevet i sten. SaLuSa indikerer dette ved at henvise til åbenbarelses dato lørdag den 4.. August som værende en ??"hensigtserklæring", hvilket giver mulighed for forandring, hvis det blev bevist nødvendigt. De mørke vil helt klart gerne bruge begivenheden til deres egen dagsorden, og det er blevet sagt, at et falsk fremmede angreb blev planlagt ved hjælp af ægte rumskibe og holografiske projektioner. Dog vil man gerne tro, at det under ingen omstændigheder vil blive tilladt. På den anden side kan det være, hvis det blev stoppet i sine spor, at åbenbare for enhver, at det var et falsk signal af Illuminati. Uanset hvad, så kunne sandheden om UFOer og rumvæsener ikke længere fortsat nægtes, og jeg håber, at nogle ledere vil komme ud med sandheden som ønsket. For mig vil intet være bedre, end at det kom fra præsident Obama, som jeg stadig er overbevist om er en stort væsen af ??lys, og ville give et stort tegn til resten af ??verden.

Disse kommende dage vil blive fyldt med forventning og spænding, og jeg håber, vi vil opleve et stort skridt fremad til at opfylde vores forventninger.


Tak SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversættelse: MetteShare |