Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, August 10, 2012

SaLuSa, August 10, 2012

Energierne omkring dig tager fart mod nye højder, og dem af jer som er sensitive overfor dem (energierne) vil føle jer opløftet. Det vil fortsætte hele vejen mod Ascension (opstigning), til hvilken du vil være helt klar til at opstige. Den fantastiske rejse du har taget gennem dualitet med mere end hundrede liv er ved at blive konkluderet.
Enhver sjæl bliver givet muligheden for at efterlade dualitet bag sig, og det er at foretrække at have forberedt dig selv til ascension (opstigning).
Mange har levet deres liv med gode intentioner for andre og er ofte beskrevet som havende hjerter af guld. Også de vil blive løftet op da ascension (opstigning) ikke har nogen direkte forbindelse med religion, selvom nogle fromme sjæle vil være af gudelig opførsel.

Mange gange har vi refereret til alle som værende EN, og når du accepterer dette og behandler alle andre som du ville behandle dig selv, så er du godt på vej på Lysets Vej.
De mørke har forladt deres lys, for at promovere griskhed fremfor at dele, ligegyldighed overfor andre sjæle, problemer i stedet for medfølelse og kærlighed.
De har skabt fjender hvor ingen eksisterer og demoniseret religioner så de går efter hinandens struber.
Når du kan se gennem deres bevidste plan, om at skabe kaos, så vil du være i stand til at frigøre dig selv fra deres energier og kaste dit lys ind i disse mørke områder og forvandle dem.

Skab omkring dig selv en situation som løfter dine energier, ved kun at tiltrække alt hvad der er positivt og godt. Dette inkluderer hvad du læser, hvilken musik du lytter til og hvad du nyder som giver dig glæde i livet. F.eks. er der mange film og T.V. programmer der bevidst er skabt til at forstyrre dig og fylde dit sind med negative aktioner og billeder.
De er ment til at programmere dig med konditioner som gradvist vil fratage dig din sans for hvad der er 'rigtig/sandt' eller 'forkert/falsk'. De er skabt med intentionen om at du skal blive ufølsom overfor drab og destruktion og ikke protesterer når dette bliver din virkelighed.
Hvordan vil du finde fred, både i dig selv og udenfor, hvis dit sind kontinuerligt bliver angrebet af sådanne negative billeder?
Vær mere selektiv og nyd tingene i livet der dvæler ved lykke, glæde og kærlighed.

I for lang tid har du været udsat for alle former for negativitet, indtil det næsten bliver acceptabelt.
Dette var de mørkes intention, men de kan ikke pålægge dig negativitet med mindre du selv tillader det. Du behøver ikke ,nødvendigvis, at involvere dig ved at gå imod dem, men i stedet promovere en livsstil der er ment til at føre dig mod lyset og løfter dig op, langt over deres lave energier.
Det kan opnås, men kræver viljestyrke og egenskaben til at stå fast og op for dine principer.
Du behøves ikke følge pøblen bare for at være social, du kan skabe dit eget 'regelsæt' for socialomgang.

Elskede, vi prediker ikke for dig, da det i enden er dig selv som skal stå til regnskab for dine handlinger. Hvad vi gør er, at guide dig til at opnå et glad og opfyldende liv, så du naturligt kan bevæge dig videre på stien mod opstigelse (Ascension). Du behøver ikke være noget helgen, men lev i din højeste fortolkning af hvad 'at leve et godt liv' betyder for dig. Dette betyder ikke at du skal gå til ekstremer, men blot gøre hvad du kan for at leve i lyset og hjælpe dine 'medpassagerer' på rejsen. Hvis i alle kunne gøre dette, hvilket fantastisk sted jorden ville være så, og dette er ingen fantasi, ligesom med din opstigelse vil dine drømme gå i opfyldelse og langt overgå din vildeste fantasi.

Som tiden er gået og din forståelse er vokset, har dette naturligt resulteret i flere spørgsmål der ønskes besvaret. Selvfølgelig ønsker du flere detaljer som du begynder at acceptere at opstigelse betyder en dramatisk ændring i dine forhold. Vi ved at jo mere information der kan blive givet desto nemmere vil din vej til opstigelse blive. Selvom at 'slutningen' leder til en ny begyndelse, forstår vi fuldt ud at du ønsker at være forberedt på en tilfredstillende måde.
Med dette i mente har jeg oplyst Michael, at du burde få sendt en kopi af Steve Beckow's interview med A.A Michael gennem Linda Dillon fra den 6 August. Det er en ret omfattende forklaring af opstigelsen (ascension) og hvad denne omfatter, og den er spækket med detaljer så dette fænomen kan blive fuldt forstået.

Den helt klare vej der vil føre til opstigelse er stadig uklar, eftersom en del begivenheder er ved at blive komprimeret ind i en langt kortere tidsperiode end vi havde håbet på.
Så vær venlig at tage det som det kommer, vel vidende at når tiden er inde, vil du være fuldt ud forberedt og vil have bevæget dig fremad som du skulle.
Der er mange aspekter til offentliggørelsen (Disclosure) som holder nøglen til meget af det vi gerne vil påbegynde, og det er en officiel anerkendelse af vores tilstedeværsel som er vigtigst for os.
Der er millioner af folk der nu tror på vores eksistens og du har haft næsten 70år til at nå din beslutning. Nu ,mere end nogensinde før, bliver vi set dagligt i luften, og vælger bevidst at positionere os hvor flest mulige har mulighed for at se os.

Hvad der ikke er åbenlyst for alle er at vi har bibeholdt freden indtil videre, og forhindret endnu en Verdens Krig fra at blive startet. Vi har også forhindret atomvåben i at blive brugt i flere år.
Til sidst og mere nyligt har vi forhindret falsk-flag operationer der var ment til at starte konfrontationer på verdensplan. Naturligvis vil din regering og militær ikke forceres ind i en position hvor de bliver nødsaget til at tage sådanne handlinger og de frygter konsekvenserne ved at gøre dette. Men, dette må ske snarligt og vi øger presset på dem for at få dem til offenligt at anerkende deres kontakt med os og derved lade os bevæge os åbent imellem jer.
Nogle af jer mener stadig vores intentioner er at overtage, men dette virker som ekstraordinært forslag, da hvis det havde været intentionen hvorfor så vente til nu. Vi ser ideen komme fra mange års negativ publicitet som viser os som monstre der er klar til at invadere jer.

Jeg er SaLuSa fra Sirius, og vil påpege at vi er opstigede væsner ligeledes er alle medlemmer af 'Star nations of the Galactic Federation'. Medmindre der er nogle falske udsagn omkring vores kontakt med jer, er der ingen tilfælde, kendt af os, der vil vise nogen form for hostilitet mod jer.
Vær venlig ikke at forveklse os med de Grå (the Greys) som har stået for bortførelser, og husk at de blev inviteret til jorden af den amerikanske regering og har indgået i et samarbejde med udveksling af informationer til gavn for begge partier. Velsign jer alle, og som altid hav blikket rettet mod den fænomenale fremtid der venter jer.

Tak SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversættelse: JaisShare |