Home > > Montague Keen - 1. januar 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 1. januar 2017

Brug alt, hvad I har lært i 2016 til at guide jer gennem 2017. Så meget er blevet offentliggjort, og fortsætter med at blive offentliggjort, der skal tages om bord og anvendes. Den illusion, som I lever under skal fjernes. Virkeligheden skal blive konfronteret og behandles. De, hvis skjulte hånd styrer jeres liv, er nu navngivet og afsløret. Det er op til jer nu, hvordan I vil håndtere det. I skal tage kontrollen tilbage over jeres liv, jeres lande, og jeres verden. Nægt på nogen måde, at støtte det korrupte system, der kriminelt blev pålagt jer. Nægt, at hoppe med på den frygt, der bliver presset mod jer fra alle vinkler. Det er kriminelt, hvordan truslen om kræft bliver brugt til at indgyde frygt i jeres liv. I konfronteres med det, hver gang I ser fjernsyn. Min kære hustru bruger en tredjedel af en teskefuld natron opløst i varmt vand med lidt citronsaft, hver morgen, for at sikre, at hun vil aldrig få kræft. Det virker. Natron bruges af mange læger til at helbrede kræft: undersøg det for jer selv. Forstå venligst, at kræft er BIG BUSINESS for medicinalfirmaerne. Truslen om det bruges meget til at forårsage frygt, fordi det forhindrer jer i at oprette forbindelse med, hvem I er. Kræft er en stang, som de kan slå jer med.

"KÆRLIGHED ÅBNER ET VINDUE TIL SJÆLEN" (Montague Keen). Hvor der er kærlighed, er der ikke plads til frygt. Kabalen ville falde fra hinanden, hvis I kiggede, med kærlighed i jeres hjerter, på livet og fremtiden, som I ønsker at skabe. Dette er jeres største mulighed for at ændre retningen af livet for alle på Jorden og for at fjerne alt, hvad der er ondt. I skal fjerne alle, der har gjort livet på Jorden til en kamp for at overleve. Banker skal forsvinde. De har et ondt kvælertag på menneskeheden og krig bruges til at øge deres aktiver. Bankerne har et kvælertag på alle lande. Spørg jer selv, hvem er de, der dikterer jeres verden?

Der vil være en vanskelig periode, når I fjerner alle de korrupte systemer. Gennem historien, har I klaret værre ting, så I vil overleve. Der er gode mennesker, der er klar til at vise vejen frem. Kabalen ved, at de har tabt slaget. Alt for meget er blevet afsløret om, hvem de er, og hvordan de bruger jer som slaver for at tjene dem. Jeres lidelse gav dem stor glæde og de trivedes med det. Det har taget jer lang tid at vågne op og se tingene som de virkelig er, snarere end som I troede, at de var. Mod er nødvendigt for nu at fjerne enhver sidste rest af Kabalens kontrol fra jeres liv og fra jeres verden. Lad dette være jeres nytårsforsæt. Sammen kan I ikke fejle. Gør ikke noget, der muligvis kunne skade den menneskelige race. Beskyt hinanden. I kom ind i verden med ingenting, og I vil forlade den med ingenting. Alt, I har erhvervet, enten på godt eller ondt, vil blive ladt tilbage. Det vigtige er, hvordan I levede jeres liv. Kan I møde Kilden(Source) med god samvittighed?

Amerika gør alt i sin magt for at skabe krig med Rusland, før de korrupte fratræder. I bliver løjet for. Kabalen mener, at krig kan redde dem, da de er desperate for at holde på magten. Imens, de mennesker, der dræber hinanden, ikke kigger på, hvad Kabalen gør. Dette giver dem ilt til at overleve. De er parasitter, der har levet godt på jeres lidelse og de kræver ret til at fortsætte med at gøre. Er det hvad I ønsker? Hvad mere har de brug for at gøre mod jer, før I siger nok er nok, og fjerner dem fra magten. Stop med at være deres underdanige slaver. Hold på jeres egen kraft.

Amerikas korthus er ved at falde. Det amerikanske folk er blevet løjet så meget for. De er helt uvidende om, hvad der sker omkring dem. Amerika blev infiltreret og overtaget for mange år siden. Det har levet på en knivsæg lige siden, mens det foregiver at være en verdensmagt. Det er ligesom en stor fisk, der spræller i vandet, på udkig efter krig overalt, i et forsøg på at overleve. Der er ingen retfærdighed i Amerika. Det amerikanske folk bliver behandlet dårligt, og der er ingen respekt overhovedet. Alt er falskt. Det er en ”Alice i Eventyrland” situation. Parasitterne ønsker Amerika for sig selv, for at bruge det som deres hovedkvarter.

Amerikanere, åbn jeres øjne og lyt med åbent sind. Se for jer selv, hvad der bliver gjort mod jer, lige under jeres næser. Ignorer de løgne og fælder, I har fået af jeres TV nyhedskanaler og aviser, alle ejet af Kabalen. De skal blot fortælle jer, hvad Kabalen ønsker at I skal vide. Søg efter sandheden, som er overalt omkring jer. Vær kræsne, da meget jeres eksistens afhænger af det. Kabalen vil ikke have jer til at overleve. De vil have, hvad I har.

I min tid på Jorden, så jeg, hvordan den menneskelige ånd blev knust gennem uddannelse. Hvert aspekt af livet på Jorden blev kontrolleret. Fjernsynet blev placeret i hver husstand for at sikre at masserne blev tankekontrolleret. Uddannelse har produceret tankeløse robotter, der tror på alt, hvad de blev undervist i. Det hele var manipuleret til at skabe de robotter, som mange af jer er blevet. Nu er I begyndt at se dette for hvad det er, og I gør oprør imod det. DERFOR LØBER KABALEN SKRÆMT RUNDT. GRIB DENNE MULIGHED FOR AT GENVINDE JERES FRIHED.

Min kære, du står over for mange udfordringer. Vi arbejder med dig for at opnå det resultat, menneskeheden har brug for.

Sammen for evigt. Din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |