Home > > Montague Keen - 2. april 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 2. april 2017

I vil se sandhedens triumf over det onde i de næste par uger. Denne kamp udkæmpes på mange niveauer, hvoraf I er klar over nogle, selvom mange er godt skjult for nysgerrige blikke. At holde menneskeheden blind for, hvad der blev gjort var let, indtil folk begyndte ”opvågningsprocessen”. Jeres slaveris fulde rædsel er ikke blevet afsløret endnu. Der er mange, der er helt ”vågen” og klar over, hvad der skal gøres for at sætte menneskeheden fri.

Veronica havde planlagt at vise jer et interview af Miles Johnston med en supersoldat.

Videoen blev navngivet, ÅRSAGEN TIL PIZZAGATE . Den blev imidlertid fjernet fra YouTube. Supersoldaten forklarer, at Kabalen vil have jer til at forstå og acceptere, at for at eksistere på Jorden, er det nødvendigt for dem at drikke blod og spise kød fra jeres børn. Dette er et faktum for dem. At se dette blive forklaret af en person, der blev trænet af dem, ville have malet billedet for jer.

At nogle er villige til at sætte en stopper for denne praksis er et stort skridt fremad. Prøv at se dette Miles Johnston interview. Begge sider af livet arbejder sammen for at stoppe denne onde praksis. Menneskehedens fremtid afhænger af, at det bliver stoppet. Amerika alene forsøger at løse dette problem, men den Kabale- ejede presse og tv-kanaler vil ikke rapportere det. Beviserne er der for dem, der ønsker sandheden. At tro på propaganda er, hvad der har holdt jer låst i slaveri i alle disse år.

I sidste uge, fortalte jeg jer, at hvad der var sket i London var et ”FALSKT FLAG BEGIVENHED”. Nu giver vi hermed bevis for dette.

Ole Dammegård: Frihedsgudinden - NYC er næste NWO Falskt Flag. Forudsagt den 22/3 Westminster
Et interview med Alfred Lambremont Webre

Kig på de to knive, som I fik at vide havde stukket en politibetjent. DER VAR INGEN BLOD PÅ DEM. Store fejl blev lavet i ”Falsk Flag” operationen i London; nogle af dem er latterlige, de er så indlysende. Kig på dem med et åbent sind. Denne London begivenhed fortæller os, at den næste begivenhed vil være i New York. Det viser, uden skyggen af tvivl, at I bliver ført bag lyset og løjet for. Det er alt sammen en paradeforestilling, der er oprettet af jeres regeringer for at skabe frygt, så I vil aflevere jeres frihed til dem (den smule frihed I stadig har).

Hver ”falsk flag” begivenhed fortæller jer, hvor den næste vil ske. DET ER ET SPIL. Kabalen griner ad jer for at være så dumme, at I ikke kan se deres spil. De fortæller jer, hvad de har tænkt sig at gøre, og I giver dem mulighed for at gøre det. De mener, at denne handling frikender dem for nogen skyld. Alt, hvad de nogensinde behøver gøre, er at indgyde frygt i jer, og I vil give dem frie hænder til at gøre, hvad de vil.

At angribe min hustru for at forsøge at åbne jeres øjne, at frigøre jer fra slaveri, er patetisk. Jeg fortalte jer, at 2017 og 2018 vil bringe mange problemer og tests for menneskeheden. April vil vise sig at være en sådan test tid. Lad ikke frygten tage over. Når I står i jeres eget lys, har I intet at frygte. Frygt er Kabalens største våben mod jer, men de kan ikke gøre noget uden jeres samarbejde. Skulle I nægte at modtage frygt, er de hjælpeløse. For at de kan overleve på Jorden, har de brug for jer. De, hvis magt de frygter, spærrer de inde i fængsler. Korrupte advokater bliver betalt for at holde dem der. Der er en person, som læser dette budskab i dag, som kender sandheden om en vis ung mand. Jeg beder om, at personen bruger sit hjerte hjerte, til at bringe beviset frem i lyset, så menneskeheden kan overleve. I kan sætte en stopper for jeres medmenneskers lidelser. Blot lidt mod er krævet.

Når opkaldet om at stå sammen kommer, så vær forberedt. I er trods alt de 99%, der står imod den 1%, der ønsker at ødelægge jeres liv og jeres verden. Vid, hvem I er, og hvad jeres formål er, og stå ved det. Nægt at blive sat ind i KLIKENS SMELTEDIGEL, som de har planlagt for jer. Vær stolt af jeres arv. I har været på Jorden siden tidernes begyndelse. Jeres historie er overalt for dem, der ønsker at se det. Medløberne kom ved en fejltagelse til Jorden, og kunne lide, hvad de så, og ville have det for sig selv. Dette er, da menneskehedens problemer begyndte. Kabalen udsletter den menneskelige race gennem vaccination, mad, luft, og narkotikarelateret medicin. I tillader jer selv at blive narret, igen og igen, til at tro på løgnene. Dette skal stoppe. Svarene på alle jeres problemer ligger i jeres egne hænder. Tag kontrollen tilbage over jeres liv og jeres verden. Forsk så meget som muligt, så jeres øjne er vidt åbne for sandheden og stå ved det.

Min kære, skaden på din parkerede bil er bitter. Det er hensigten, at den skulle være det. Den banken på dit soveværelses vindue kl. 5:00 i morges var langt mere skummel. Det var hensigten, at skabe frygt og det lykkedes. At fjerne den var traumatisk for dig.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |