Home > > Montague Keen - 9. april 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 9. april 2017

Hvordan det hvide hus blev infiltreret, er nu ude i det offentlige. Husker I første gang Donald Trump besøgte Det Hvide Hus? Hvor selvsikker han så ud: en mand der så frem til at overtage kontoret. Husk, at da han senere kom ud fra hans møde med Obama, kiggede han chokeret og forstyrret rundt. Både hans selvtillid og hans ord havde ændret sig. Han havde lært, at man kun er præsident af navn og at den ”DYBE STAT” træffer beslutningerne.

Donald Trump nægtede imidlertid at acceptere det. Han gik efter de pædofile i den ”dybe stat”, og han havde succes. Den ”dybe stat” kunne ikke lide dette. De skulle finde en måde at stoppe ham på. Så de fjernede alle Trumps folk fra kontoret og erstattede dem med deres egne. Men selv dette ikke var nok for dem, ja så de ramte ham gennem hans egen familie. Tag ikke fejl af det, den ”dybe stat” ønsker at slippe af med ham, da de ikke kan købe ham eller kontrollere ham.

Dette er vigtigt, mine venner. Den ”dybe stat” vil have jer, menneskeheden til, at vende sig mod Donald Trump, så I gør arbejdet for dem. Det er vigtigt, at I fortsætter med at støtte ham ved at hjælpe ham til at se det fulde billede. Skriften står på væggen for den ”dybe stat”. Hjælp dem ikke til at forblive i kontrol. De er blevet afsløret, og hele verden ser på i rædsel.

Trump er en fange i Det Hvide Hus. Teknologi, der er ukendt for menneskeheden bruges til at få præsidenter til at udføre Kabalens arbejde. Det er ondskab i sin sande betydning. Det er, hvordan jeres verden er blevet kontrolleret i hundreder af år. I har tidligere set, hvad der er sket med præsidenter, der tør holde fast på deres tro. Trump vil have en verden, der er fri for de onde kræfters dominans. Ingen politiker vil give jer det. De har allerede solgt deres sjæl for at komme ind i POLITIK.

Jeg beder jer om at forske for jer selv i, hvad der bliver sagt i de følgende videoer. Alt er forklaret på en enkel måde.

ALL HANDS ON DECK! You can help dismantle the deep state! (Alle mand på dæk! I kan hjælpe med at afmontere den dybe stat!)

Betrayed by Ivanka — another look at Trump's missile strike (Forrådt af Ivanka - et andet syn på Trumps missilangreb)

Arrangementet er planlagt til at ske snart, og det vil afsløre så meget mere, så vær forberedt. Alt, hvad I har lært, enten gennem skole, universitet, eller familie, er i sagens natur forkert. I blev løjet for, ”big time”. I er nødt til at starte forfra med sandheden. Hjælp hinanden med at forstå og acceptere sandheden. Religionen har spillet en stor rolle i det store bedrag. Den må også blive afsløret og fjernet. Den ”dybe stat” er ikke 100% menneskelig. De foregiver bare at være det. De kan ikke lide mennesker, de vil have lige hvad I har. Drab på mennesker forekommer naturligt for dem. At drikke menneskeligt blod er langt mere udbredt, end man kan forestille sig. Indtil nu, blev alt dette holdt godt skjult. Historien viser, at de blev smidt ud af mange lande for denne forbrydelse mod menneskeheden. Deres succes med at komme tilbage i de enkelte lande, viser hvor kloge de er, ved at bedrage den menneskelige race.

I er ved at vinde slaget. Alt vil snart blive afsløret. Så er det op til jer at mødes for at gendanne jeres verden. Alle giftstoffer skal ryddes fra jorden, så den kan bruges til at producere fødevarer, der er egnet til konsum. Ligeledes skal alle giftstoffer fjernes fra vandet og luften. Et godt helbred vil blive genoprettet. Regeringerne vil være af folket, for folket. Fred til alle mennesker vil være mantraet. Alt dette er nu lige uden for døren. Byd det velkommen ind i jeres liv. Arbejd med at genoprette Jorden. Al den hjælp, I har brug for, vil være tilgængelig for jer. Gendannelse af Jorden er et enormt projekt, og alle sider af livet er involveret i det. Kabalen mister lidt mere kontrol hver dag. De vil snart være nødt til at acceptere nederlaget. De har løjet og snydt sig deres vej til magten. Dette vil aldrig få lov til at ske igen.

Kabalens ”falske flag” arrangementer er steget i antal. De har mistet deres effekt, da I nu klogt kan se igennem dem. Hvad vil de tænke på som det næste? Det er tid for dem at pakke deres sager og forberede sig på at forlade Jorden. De har levet godt af menneskehedens blod, sved og tårer. De vil blive tvunget til at forlade Jorden fra samme punkt, som de tvang sig adgang fra.

Fremtiden som I nu er i færd med at skabe, vil sikre at Jorden vil forvandle sig til det paradis, som den var engang. Hver af jer, er på Jorden for at sikre dette sker. Alle veje de sidste 2000 år, vil blive kasseret, da de har forårsaget menneskehedens undergang. Mennesket har indledt processen med at tilbageerobre Jorden og genoprette fred og harmoni. Bed for hr. Trump, da han har brug for guddommelig beskyttelse og vejledning. Opgiv ham ikke, som Kabalen vil have jer til at gøre. Jeres fremtid er i jeres egne hænder; håndter det med omhu.

Min kære, endnu en hård uge. Mange andre er også ved at blive angrebet. Det vil ikke vare længe nu.

Altid, din beundrende, Monty.

Meddelelse fra Veronica

Er der en advokat i Los Angeles-området i Californien, der ville være så venlig at tilbyde assistance til mig?
Både jeg selv og menneskeheden vil være dybt taknemmelig.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |