Home > > Montague Keen – den 5. januar 2014

Montague Keen – den 5. januar 2014

I bliver overdynget med information fra alle sider. Vær opmærksomme og på vagt, for blandt åbenbaringerne gemmer der sig megen misinformation. Det er helt bevidst blevet placeret der for at klassificere al information som fup. Kabalen har anvendt denne praksis gennem hele sin eksistens. De ændrer ikke på deres formel; den har fungeret i fortiden, så de mener, at den vil blive ved med at fungere for dem. I er nu tilstrækkelig vågne til at være i stand til selv at skelne mellem, hvad der er sandt og falsk, selvom der altid vil være et minimum af sandhed for at tiltrække jer.

Forsøg at betragte alt med et klart sind uden fordømmelse, og husk på, at de også kæmper for deres overlevelse. De er blevet bange for jer, for I er blevet mange i forhold til dem. De behøver jeres input for at overleve. De har leget denne leg igennem generationer, og de er eksperter i det. I har derimod ikke lært at forsamle jer og arbejde sammen som en enhed, som de har gjort det.

Vi kan nu se splittelse imellem dem. Hver fraktion forsøger at overtage kontrollen. For os er det nødvendigt at fremstå som forenede uden at skelne til små, ubetydelige forskelle som race, religion osv. I er den menneskelige race, og I nægter at lade jer udslette. Når I virkelig tænker over de metoder, de anvender for at ødelægge jer, vil I opdage, at alt, hvad de gør, er udtænkt for at skabe sygdom og lidelse blandt masserne.

I må forstå, at jeres lidelser, vrede, frygt og nød er deres ilt. Hvorfor lever så mange af jer gennem jeres frygt stadig så ulykkelige og hjælpeløse liv? Når I tager kontrol over jeres eget liv og tager velovervejede beslutninger og nægter at tro på den propaganda, som I bliver bombarderet med, kun da vil I smage på friheden til at vælge. I må beslutte, hvad der er bedst for jer. Hjertet vil lede jer. I har ikke fået sandheden at vide, og det er det, I for alvor er ved at indse; det kaster et helt andet lys på alt.

I ser nu klart, at den menneskelige races undergang nøje var planlagt, og indtil for nylig var I helt ubevidste herom, så I tilgives for at skulle bruge lidt tid på helt at fatte det. Dette er et kritisk tidspunkt i menneskehedens historie. Tiden er kommet til at vågne op og tage ansvar. Hold op med at opføre jer som får, for tid er af afgørende betydning. Kabalen har store planer for 2014. De mener, at de kan implementere disse planer uden forhindringer fra jeres side. Derfor er det så vigtigt, at I går i aktion og handler som en enhed.

Mange, mange gange siden min bortgang har jeg talt om den store vigtighed af LEY-LINJER, og hvorfor Jordens naturlige energi helt bevidst er blevet blokeret for jer. Mange af jer forstår denne kendsgerning og er villige til at tage skridt til at fjerne de blokeringer, som strategisk er blevet placeret for at forhindre Jordens naturlige energi i at flyde frit og aktivere menneskeheden og denne planet.

Jeg har bedt om at få skabt en e-mail-adresse, således at mennesker fra alle lande i jeres verden kan tage aktion som en enhed og generobre denne naturlige energi. Jeg beder jer nu om, at I tilbyder jeres ydelser til gavn for menneskeheden og jeres planet, og at I tager de skridt, I vil blive bedt om at tage, for at skabe en bedre verden for alle.

ley-lines@montaguekeen.com

Mark, som er videnskabsmand og ekspert i feltet ley-linjer, har skabt en strategi, I kan følge. Han vil guide og råde jer på dette område. Det er på tide at handle for at frigive denne vidunderlige energi og forny jeres forbindelse med Universet. Denne aktion koster ikke penge, men blot lidt af jeres tid og indsats. Jeg har bedt Mark om at skrive en kort sammenfatning af, hvad der kræves:

”Tiden er kommet til at fortsætte og fuldende det arbejde, som blev påbegyndt af mennesker som Watkins, Buichard, Lockyer, Thom, Hawkins, Michel og andre, da ley-linjer er fundamentale for enhver sjæls åndelige trivsel. Vi kan ikke længere tøve med at igangsætte missionen for at genopdage, genvinde og dermed genoplade de hellige veje og telluriske energicentre midt i vores landskaber. Når de så er blevet identificeret, er der et behov for at rense disse ruter og steder i tiden fremover. Det skal være en global indsats, da ingen del af Jorden er mindre vigtig end andre i forhold til det endelige resultat – kærlighedens lys, fred og velstand for hele menneskeheden.

Denne besked er en invitation til at deltage i et projekt af hidtil uset omfang, som kan føre til målelige forandringer. Det potentiale, der ligger i at dele og koordinere vores individuelle fund, er lige så umådelig stort som selve resultaterne. Gennem en sådan formidling opstår nationernes forening i kraft af genetableringen af ley-linjernes netværk på Jorden.

Vores organisation håber på jeres interesse og deltagelse i nærmeste fremtid.”

Dette er en vidunderlig mulighed for, at alle mennesker i verden kan arbejde sammen som en enhed. I vil blive forbløffede over de resultater, der venter jer. Sammen vil vi redde vores planet og menneskeheden. Hver eneste indsats, hvor lille den end er, tæller. Hver en sjæl har betydning og har brug for jeres hjælp. Lad os påbegynde 2014 med at skride til handling på en fredelig måde i sikker forvisning om, at vores indsats vil give resultater, som vil blive nydt i de kommende generationer. Vi beder jer om at skabe en bedre nutid og fremtid for alle.

Tak, fordi du har arrangeret dette, min kære, for det er yderst vigtigt.

Som altid din hengivne Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Anna Grete TelesfordShare |