Home > > Montague Keen - Søndag den 6. marts 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 6. marts 2016

”DE FARLIGSTE AFSLØRINGER ER IKKE DEM, DER RIVER ALT NED, OG FÅR GADERNE TIL AT FLYDE MED BLOD, MEN DEM, DER LADER ALT FORBLIVE, MENS DET SNEDIGT TØMMES FOR ENHVER BETYDNING.”
Kierkegaard

Mine venner, I ved i jeres sjæl, at der foregår noget helt forfærdeligt i jeres verden. I får glimt af det nu og igen, men intet kan I pege på. I jeres forvirring, forsøger I at lukke øjnene for det, men det vil ikke gå væk. Ånden påberåber jer at vågne op og se kendsgerningerne i øjnene. Jeres verden bliver overtaget af kræfter, der ikke har nogen ønsker for jer om, at dele det med dem. De er ved magten overalt omkring jer. De behøver ikke skjule deres planer. De fortæller jer åbent, at de vil fjerne jer. De ønsker, at Jorden udelukkende skal være deres egen. Find jeres stemme, I skal finde jeres styrke, og tage kontrol over, hvad der er jeres. Jorden er hjemsted for menneskeheden. De medløbere har ikke nogen legitim krav på det. Deres GRÅDIGHED har ødelagt livskvaliteten på Jorden for alle mennesker.

Jeres SEJR sker kun, når I står skulder ved skulder i kærlighed, forenet i tillid til, at sammen, vil I redde Jorden fra angriberne. Afslør alle fælderne, der er sat op for, at holde jer som gidsler. PENGE og RELIGION er de to vigtigste kriminelle organer, der er ansvarlige for alle lidelser. Når jeg siger religion, henviser jeg også til dem, der bruger religion som en etiket. Det er det ikke i virkeligheden, en religion; det er en politisk holdning.

Tiden løber ud. Der er en gruppe af mennesker, der FJERNER nøglepersoner fra Jorden. De får det til at ligne et hjerteanfald eller selvmord, eller hvad de onde finder passende. Nogle af vores venner, min kære, blev afsendt på denne måde. Ingen nåde er vist til dem, der kommer i vejen for kabalen. Du, min kære, er kun lige kommet dig over deres nyeste og dødeligste angreb. Venner, sid ikke med hænderne i skødet og nægt at se og erkende, hvad der er foran jeres øjne. Alt i jeres verden bliver forstyrret og kontrolleret. Menneskeheden er prisgivet disse ubudne gæster, medmindre det tager sin styrke og magt tilbage, og nægter at fortsætte med at hjælpe og gøre det muligt for dette ondskab at overtage Jorden.

Jeg bønfalder befolkningen i Irland til ikke at ære den ondeste person, kendt som "Patrick"; der gennem sin overtagelse af Irland, har kastet den menneskelige race ud i en kamp for sin overlevelse. Nægt at være en del af tanke kontrol programmet, der ødelagde menneskeheden. I blev alle taget som gidsler. Tro mig, det hele begyndte med "Patrick" i Irland. Vatikanet og dets kohorter har kontrolleret jeres verden lige siden. Vær stolt af at være irske, for I er jo et stolt og ædelt folk. I vil vende tilbage til, hvem I er, når I fjerner Vatikanets lænker.

Jeres sind og organer er under konstant angreb. Tag jer venligst tid til at beskytte dem. Undgå alt der er baseret på narkotikarelateret medicin, genmodificerede fødevarer, religioner styret af tanke kontrol, TV, regeringer og aviser. Husk, at alt er gearet til at FJERNE JER.

Det er svært for os i den åndelige verden at se på, hvad der bliver gjort mod jer, uden at gøre vores yderste for at hjælpe jer. Veronica ved, hvad der skal gøres. Hun arbejder utrætteligt for at skabe jeres redning. Det er derfor, hun konstant bliver angrebet. Hun gør så meget mere end at skrive med mig, men det er alt, vi kan dele med jer på dette tidspunkt. Dette er en kamp for jeres overlevelse. De holder jer beskæftiget i smålige argumenter og skænderier for at forhindre, at I ser det store billede. Hvis I tog tid til at se på det store billede: ødelæggelsen af ??DEN MENNESKELIGE RACE OG DETS FJERNELSE FRA JORDEN, ville I hoppe til opmærksomhed og gøre alt i jeres magt for at beskytte og bevare den menneskelige race. Denne ONDSKAB har spredt sine fangarme overalt. I ved bare ikke, hvem I kan stole på grundet tankekontrollen. I kan ikke altid stole på jeres dømmekraft uden at undersøge alt grundigt. I skylder jer selv at foretage jeres egne undersøgelser. De, der er ved magten, er der, kun fordi de blev placeret der af kabalen, for at tjene dem. De forsøger at overbevise jer om noget andet. Lad jer ikke narre. Deres planer er nødt til at blive stoppet. De kan ikke fuldføre dem uden jeres hjælp. Så nægt at hjælpe.

At vågne op er aldrig let. Se alt det I har accepteret som SANDHED og FAKTA, alt afsløret som LØGNE for at slavebinde jer, og til at kontrollere og fjerne jer fra Jorden. Når I vågner, kan I se alt, som det er. I bliver STÆRKE og i kontrol. I finder jeres virkelige selv. Den marionet, der var jer, er der ikke mere. Det er, når de vågne mødes og nægter at modtage propagandaen, at kabalen er færdig. De vil fjerne sig fra Jorden, da de ikke kan overleve i LYSET. Deres jord organer vil gå i opløsning.

Kom sammen, da den gode energi, som I opretter, når I mødes sammen, udsletter mørket. Det transformerer det, det løfter det. Det inspirerer menneskeheden til at komme sammen. De af jer, der har deltaget i et foredrag af David Icke, ved, hvad jeg tænker på. I tager afsted med en følelse af at være opstemt og inspireret og med jeres styrke genoprettet. Dette er, hvad I har brug for.

Min kære, du er ikke ude af skoven endnu. De fik dig næsten. Du er nødt til at komme dig. Nyd din tid med din familie i dag, og være sikker på, at jeg vil være der sammen med dig, som altid.

Du er så elsket, min kære.

Din tilbedende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K Pedersen
Share |