Home > > Montague Keen - Søndag den 7 februar 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 7 februar 2016

Den 7. februar var altid en meget speciel dag for dig og mig, da vi fejrede min fødselsdag på Jorden. Jeg takker dig, min kære, fordi du altid gjorde det så specielt for mig.

Hvad din verden oplever nu, er AGENDA 21, AFFOLKNING AF VERDEN. Deres plan er først at affolke Brasilien ved at forgifte hele landet. Brasilien er den største bruger af pesticider i verden, så det vil være nemt for dem at opnå dette. Husk, min kære, jeg var meget imod pesticider, da jeg var på Jorden. Jeg forudså de store farer ved sådanne kemikalier, når de bliver sluppet løs i flæng på Jorden. De, plus Chemtrails, var en recept på katastrofer, ligesom du er vidne til nu. Alle VIRA er produceret i deres laboratorier. De frigives, når det er nødvendigt for at bringe menneskeheden i knæ ved at skabe FRYGT gennem de skræmmehistorier, de frigiver. De mennesker, der diskuterer spørgsmål på TV og skriver, hvad de får besked på at skrive i aviserne, er skyldige i en alvorlig strafbar handling mod menneskeheden. De er selv lige så skyldige, som de, der fysisk har administreret vira.

Kulten der styrer jeres verden har brugt dig til at skabe velstand og magt for dem selv. NU VIL DE HAVE DET HELE. De vil ikke længere vil have dig i, hvad de nu anser for at være deres verden. De planlagde hvert trin i denne overtagelse omhyggeligt gennem århundreder. Hver krig blev orkestreret af dem, hver sygdom skabt af dem. Penge, menneskehedens svøbe, blev skabt af dem. De har taget menneskeheden som gidsel, og du har gået rundt i søvne, ind i hvert svindelnummer, de har skabt for dig. De var eksperter i at sælge en idé til dig. Du så aldrig faldgruberne. De kontrollerer nu enhver regering, ejer alle bankerne, og ejer den farmaceutiske industri. De producerer maden, som er nødvendig for livet på Jorden. Du blev blændet af deres motiver, da de bruger sproget (magisk tale) til at forvirre dig, så du overgiver al kontrol til dem. De bruger dig til at producere de kemikalier, DER DRÆBER DIG. De bruger dig til at dræbe menneskeheden gennem de krige, de skaber. De bruger dig til at injicere giftstoffer, der i sidste ende vil dræbe dig. Du, ja du bistår dem i deres store overtagelse af Jorden.

Alle religioner er en del af dette, selv om de forsøger at skjule det godt. Vatikanet er sæde for ondskab. Den Gud, som de tilbeder, og opfordrer dig til at tilbede, KRÆVER BLOD, OFRE OG LIDELSE, som DE LEVERER PÅ FORLANGENDE. De skylder deres succes til denne Gud. Mennesker leverer blod til at formilde denne Gud. MASSEN, som du heldigvis er en del af er en nyopførelse af blodofringen, og du tager villigt del i det.

Hvad skal der til for, at du vågner op og ser denne ONDSKAB, der er overalt omkring dig, klædt på til at forvirre dig. De har haft så stor succes med at opdrage dig til at tro på dem gennem religion. Der er én ting, som du kunne og burde lære af dem; de står sammen, de støtter altid hinanden, og deri ligger deres styrke. De promoverer kun deres egne. De ændrer deres NAVNE hele tiden for at forvirre dig. De lærte at passe ind i mange lande; at infiltrere og ødelægge strukturen af ??landet og dets befolkning. Dette bragte dem stor succes. Du lever i en verden, som de har sikret sig du ikke ved noget om. De har holdt dig i uvidenhed om alt. De har gjort dig afhængig af dem, og det mine venner, er ikke en god ting. De har været kloge og de har været tålmodige.

Dette er den største KRIG JORDEN NOGENSINDE HAR OPLEVET. Det gode mod det onde, lyset mod Mørket, kald det hvad du vil, men være sikker på, at det en kamp, ??som hver eneste af jer vil være en del af, og det raser allerede omkring dig. Dette er en kamp for selve din eksistens.

Det er grunden til, mine venner, at jeg bønfalder jer kun at stemme for dem, der ikke er i lommen på Kabalen. Irland har valg i denne måned. Dette er det vigtigste valg, som de vil have. Stem kun for dem, der har vist sig at være ærlige og kun de, der arbejder til gavn for de mennesker og landet. Afstemningen giver dig magt, så brug den med omtanke. Glem partipolitik, det hører fortiden til Det er på tide at komme videre, og tage kontrollen tilbage til folket. Stem på partilinjer OG ALLE FÅR DET SAMME SOM FØR. Dette er din mulighed for at overtage kontrollen fra Kabalen. Er du klar til det? Eller vil du læne dig tilbage og lade Jorden affolke uden at løfte en finger for at stoppe det?

Kom overens med det faktum, at alle de nyheder du får, både i aviser og på tv, er falske og skrevet af Kabalen for, at forhindre dig i nogensinde at kende sandheden. Så meget er stablet op mod dig. De har haft så meget erfaring med manøvrering og kontrol af menneskeheden. I, mine venner, er først lige vågnet op til det. Når nyhedslæsere og journalister forstår, hvad de er skyldige i, og NÆGTER AT VÆRE EN DEL AF DETTE STORE BEDRAG LÆNGERE, så vil du se hele korthuset falde. De ville ikke have opnået så meget magt og succes, hvis I ikke havde været deres villige hjælpere. Det er tid til at vise loyalitet over for din egen slags, da de har brug for din støtte.

Hold op med at kæmpe Kabalens krige. Kan du ikke se, at du er en del af deres affolkningsprogram. Fjern disse uniformer. Nægt at være en blod ofring til Kabalens Gud, for det er alt, du er for dem. Du kan ikke undgå at se ødelæggelsen af ??liv på Jorden overalt omkring dig. Det skal stoppes og ordnes. Håndter det og hjælp vil komme til dig med gratis energi osv Stop med at være hjælpeløse slaver. Find din stemme og nægt at medvirke i ødelæggelsen af ??menneskeheden. Tag magten tilbage.

Min kære, ja, de angriber altid lungerne. De er et let mål for dem. De angriber også din ven.. Han er et let mål for dem. Deres magt er aftagende, og det er der, de er mest farlige, da de ikke er gode tabere.

Sørg for hvile. Vær forberedt !

Sammen for evigt, din tilbedende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K Pedersen
Share |