Home > > Montague Keen - 9. juli 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 9. juli 2017

Størrelsen af den hjælp, der er til rådighed for menneskeheden for at sikre, at Skiftet sker, har vist sig for dig i løbet af de sidste ti dage. Din forbindelse til Andromedanerne blev styrket. Plejaderne introducerede sig selv og arbejdede også med dig. Vi noterede din overraskelse, da De blå fugle (Blue Avians) sluttede sig til, for at tilbyde hjælp og støtte. Portalerne arbejder som de burde med stor succes. Du er nu klar over den energiforandring og det lys, der ledsager deres ankomst på vores ejendom. De har hver især forskellige roller at spille i etableringen lyset på Jorden.

Det er godt, at det nu er etableret. Det er alt sammen en del af planen. Hjælp fra lyset bringer altid angreb fra den mørke side. Hvad de udsatte dig for igennem fredagen var foragteligt. Det er dit sinds styrke, der får dig igennem disse angreb.

Du ved, at Kabalens kraft er faldende og knuden løsnes med stor hastighed. De kan ikke overleve i lyset. Du gør fremskridt. Når du og dine venner frigiver energien fra portaler, der blev skjult for alle, er det et kæmpe skridt fremad for menneskeheden. Tid og vibrationer påvirker hinanden, og kroppen skal være i stand til at fastholde vibrationerne. Vi gør store fremskridt i retning af vores mål. Vi kan ikke stoppes. Ændringer sker i jeres 3D-verden; anerkend dem og byd dem velkommen. Vi sender information ud i mange former. Vi kan ikke tillade, at massakren på mennesker fortsætter. Kontrol over Jorden skal tilbage på menneskehedens sikre hænder. I blev narret til at opgive magt og kontrol til de medløbere, der tror, den dag i dag, at de kan dræbe jer og have Jorden for sig selv. Dette, min kære, er grunden til at hjælp kommer fra andre dimensioner for at hjælpe jer alle til at overleve og forblive på Jorden. Deres hemmelige selskaber finder sig selv i søgelyset. Dette er nyt for dem, da de i generationer har holdt folk for nar til at tro, at de var der for at hjælpe os med at klare de strabadser, som blev skabt af deres banker og krigsmaskiner.

Nu ved I, at I ikke er alene, hjælp kommer fra mange retninger. Vi har evnen til at foretage de nødvendige ændringer for at fjerne alt, hvad der er korrupt.

Som I ved, enten fængsler eller dræber Kabalen alle, som de anser for at være en trussel. Ikke alle dødsfald skyldes naturlige årsager. Dette er en dagligdags begivenhed. En liste er lavet over alle dem, som de ønsker at fjerne. De går meget langt for at fængsle mennesker af lyset, som kan få dem til at blive afsløret. Indtil videre har vi ikke fundet en advokat, der ikke er blevet kompromitteret af dem. Der er helt klart nogen i Californien, der er ærlige og har menneskehedens bedste interesser på hjerte. Denne sag er enorm, og i sidste ende vil den blive filmatiseret. Bøger vil blive skrevet om det. Det er så fantastisk, det trodser fantasi. Det er så usædvanligt, er det kun er Kabalen der kunne have udtænkt det.

Hjælp os med at befri denne uskyldige unge mand, hvis eneste rolle i livet er at hjælpe menneskeheden. Alt, hvad han ejede er blevet solgt af Kabalen. Han er i fængsel, uden penge eller venner i Californien. Han har brug for energien fra jeres bønner som vil være med til at sætte ham fri. Dette er blot ét eksempel på, hvad Kabalen gør for at holde på sin ulovlige magt.

Når hver enkelt af jer lærer at være i jeres egen magt, og ved, hvem I er og jeres formål på Jorden er, så vil alt ændre sig. Det er, jeg kan forsikre jer, et spørgsmål om at tage magten tilbage, som I gav til Kabalen. Forbind jer med det kraftfulde Lysvæsen I engang var, og kan blive igen, i det øjeblik I træffer beslutning om at gøre det. Denne beslutning er jeres og alene jeres. I lever nu i det øjeblik I alle har ventet på, så få det bedste ud af det. Vent ikke på, at tv og aviser fortæller jer sandheden. Deres ejere vil aldrig tillade det. De vil have jer til at forblive lydige zombier, der adlyder deres Kabales mestre på alle tidspunkter. Hvor mange år endnu, er I parate til at vente, før I siger nok er nok. I vil opdage, at der er mere i livet end at adlyde et hvert ønske fra Kabalen om at ødelægge menneskeheden.

Se Vatikanets magt falme, da der hver dag bliver afsløret mere og mere korruption og udskejelser, og flere får øjnene op for sandheden. Slørene bliver løftet, og alt, hvad der var skjult bliver afsløret. Det er ikke noget kønt syn. Det er som en gyserfilm, bortset fra at virkelige mennesker lider og dør. Dette vil fortsætte indtil slørene forsvinder fra jeres øjne og I ser situationen som den er. I skal finde styrken til at tage skridt til at foretage de nødvendige ændringer. Hvor mange gange skal jeg minde om, at intet er som det ser ud.

Kabalen blev oprettet for at sublimere menneskeheden. De krævede total kontrol og total kontrol, fik de. Menneskeheden løb blindt ind i deres meget dygtige planer. I lærte at ære dem, og mange af jer gør det stadig, da I endnu ikke har fjernet skyklapperne fra jeres øjne, fordi I frygter konsekvenserne.

At leve i fred i en verden med nok til alle, er helt sikkert hver mands drøm. Dette er, hvad der venter jer, hvis I tager et skridt fremad. Al krig vil ophøre, og alle lande vil blomstre. Med lidt hjælp og bistand fra de mere udviklede lande, vil de fattigere lande blomstre. Der vil ikke være behov for krig. De, der ikke hører hjemme på Jorden skal overveje deres stilling. De skal beslutte, om de forlader Jorden på samme måde, som de ulovligt ankom, eller fortsætte med at leve her som gæster, indenfor de love, der er etableret af menneskeheden. I denne tid med forandringer, skal I overveje alt og alle, da intet menneske er alene på en ø. Alt skal gøres til gavn for alle. Menneskeheden som helhed, vil drage fordel.

Min kære hustru er opbrugt. Hun har arbejdet mange timer med en ven fra Holland og en ven fra Irland, i løbet af de sidste fem dage. Ganske meget er blevet opnået, og meget er blevet sat på plads.

Jeg vil gerne takke hendes venner for at arbejde med hende som et team. De så et angreb på hende, og de er klar over, hvad hun har udholdt. Det var særlig slemt, da de besøgte et helligt sted. Det chokerede dem. Kun viljen til at lykkes giver hende styrken i sindet til at færdiggøre sit arbejde.

Min kære, du skal få noget hvile, give din stakkels krop en chance for at komme sig. Dine venner fra andre planeter er alle om bord nu. De har vist dig deres støtte. Jeg har givet dem tilladelse til at bruge min klokke for at gøre dig opmærksom på deres tilstedeværelse.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |