Home > > Montague Keen - 2. juli 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 2. juli 2017

Der var meget fest på denne side af livet i denne uge. Vi blev overrasket over, hvad du og dine venner afdækkede og med held rettede. Irerne, på denne side af livet, havde en fest. De kunne ikke rumme deres begejstring. De er overlykkelige. Mange ønsker nu at blive involveret i udfoldelsen af det korrupte regime. Dette har været planlagt i mange år, men vi har brug for, at have de rigtige mennesker på plads til at arbejde sammen om, at få vores planer til at bære frugt. Vær forsigtig, da mange vil gribe ind, forstyrre, og forårsage forsinkelse. Du skal stå fast. Vid, at du har forstået det rigtigt. Jeres energier blander sig sammen for at opnå de resultater, der er nødvendige. Du afdækker så mange steder, du aldrig havde mistanke om blev brugt til at blokere menneskehedens energi.

Alt, hvad der kunne have været brugt til at styre menneskeheden er blevet brugt. Al den viden, som fortidens mennesker kendte og forstod, var skjult for jer. Uden denne viden, levede i på Kabalens nåde. Det var, hvad de planlagde. Religion blev oprettet for at opnå total kontrol over jeres liv. Mange regeringer blev skabt for at sikre, at I aldrig oplevede tankefrihed eller frihed til at handle. Det var alt sammen en del af planen om at fjerne menneskeheden og have Jorden for sig selv. Det er derfor, de sikrer, at I er vaccineret, at I indånder forurenet luft, og drikker vand, der er tilført gift, og de beder jer betale for det. I betaler dem for at dræbe jer.

Gå til de hellige steder og føl deres energi. Vær ét med det, for det er det I er. Forbind med naturen, spis naturlige fødevarer, frugt og nødder, og alt det naturen giver, for det er rent og sundt. Kemikalier er aldrig godt for den menneskelige krop.

Husk altid, at krig aldrig er svaret. At dræbe må aldrig blive accepteret som normalt. De, der vælger at dræbe for penge, såsom hære, vil en dag skulle tage konsekvenserne af deres handlinger. De er lejemordere. Der er ingen ære i drab.

Hele kontrolstrukturen er nu på gyngende grund. De af jer med åbne sind ser styresystemets sammenbrud omkring dem. Vatikanet smuldrer. Alle dens ulovlige rigdomme vil blive returneret til folket. Vatikanet har så meget blod på sine hænder, at det ikke kan overleve. Det var alt sammen baseret på totalt løgn.

En dag vil I snart lære jeres sande historie, hvor intet er som I er blevet fortalt. Alle de strukturer, der blev indført af Kabalen for at tage fuld kontrol over jer, vil falde uden spor. Bankerne viser tegn på kollaps, så vær forberedt på en sådan eventualitet, for kollapse vil de. De har haft et kvælertag på jer alt for længe. De er helt korrupte.

De rigtige mennesker træder op på podiet, og de er parate til at arbejde hen imod en bedre fremtid for alle. De behøver ikke at drikke menneskeblod og spise menneskekød for at overleve på Jorden. De er rigtige mennesker, der hører til på Jorden. I er på nippet til noget så stort, så vidunderligt, en frihed, som mennesket har ikke kendt i tusinder af år. Nogle kalder det Skiftet, men være sikker på, at når det sker, vil I ikke blive efterladt i tvivl om, at der er sket noget virkelig stort. Al den mørke energi vil forsvinde, og den vil aldrig vende tilbage. Dette er grunden til arbejdet med at frigøre energi er så vigtig. Spørg jer selv, hvilken rolle I spiller i denne store forandring. Når I arbejder sammen om det, vil det ske, da det ikke kan stoppes.

I ved, at de korrupte vil gøre alt for at holde på magten. De er ansvarlige for at arrangere for vores unge mand, at han er spærret inde i fængsel uden rettergang, for at forhindre ham i at færdiggøre hans mission for menneskeheden. Alle de store efterretningstjenester var involveret i plottet med at fængsle ham. De planlægger at holde ham på ubestemt tid. De er stolte af, hvordan England, Amerika og Israel, har samarbejdet i operationen om at få ham ud af England og ind i et fængsel i USA. Han er der uden familie eller venner. Betingelserne er barbariske. Han blev låst inde i et bur og latterliggjort, fordi han nægtede at tage den medicin, som myndighederne ville tvinge i ham. Endelig blev han tvunget til at tage den. Det er noget amerikanerne tolererer. Det sker i jeres navn. Han har aldrig røget en cigaret i sit liv og har aldrig taget stoffer af nogen art. Selv om han lejlighedsvis fik et glas vin, var han ikke en der drak.

Der er så mange uskyldige mennesker, der er fængslet uden rettergang, især i Amerika. Det er gjort for at forhindre dem i at færdiggøre deres arbejde for menneskeheden. Dette er en krig mellem det korrupte og det gode.

Vi vil fortsætte med at hjælpe jer med de nødvendige oplysninger for at sikre, at al energien bliver genoprettet, og oplysningerne bliver frigivet. Dette er en kombineret indsats for at frigøre jer fra Kabalens kontrol. Vi har stor succes, på trods af, at de angreb dig, min kære. Irland er på vej ud af Vatikanets kontrol. Irlands nye premierminister, [Leo Varadkar] adlyder ikke Vatikanet. Vi kan forvente store fremskridt, for han vil frygtløst føre Irland til sandhed og frihed. Han har vores velsignelse. Vi har store forhåbninger til denne unge mand. Irland har at vise vejen, så se dette som det første skridt fremad. Når Irland er frigivet fra Kabalens kontrol, vil alle de andre lande hurtigt følge efter. Der gøres fremskridt. Der er taget de første skridt. Vær med. "Irland er den nøgle, der vil låse alting op."

Min kære, smerten er så invaliderende og pinefuld. Frysning fra livet og ned er ofte brugt af Kabalen til at forårsage smerte. Det sikrer, at du ikke kan sove eller slappe af på nogen måde. De viser deres vrede. De kan ikke lide, hvad du gør for at afsløre, hvordan de styrer menneskeheden. De har tabt kampen. De ønsker ikke at acceptere, at deres dage er talte.

Vores dybe taknemmelighed går uforbeholdent til alle, der hjælper i frigivelse af menneskeheden fra denne korrupte kontrol. Du har udholdt så meget for at bringe dette i spil. Tak.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |