Home > > Montague Keen - 12. september 2016

Meddelelse fra Montague Keen - 12. september 2016

På denne årsdag for 9/11, blev en af de mest kriminelle handlinger i dette århundred begået mod uskyldige mennesker, hvis liv blev et blod offer den dag, så kabalen kunne gå videre med sine planer for jeres verden. Denne ene handling skal åbne jeres øjne for, hvor lidt kabalen tænker på jer, blot mennesker. Hvordan de er parat til at gå til enhver længde for at fjerne jer fra Jorden, som de tørster for at få for sig selv. Livet på Jorden ændrede sig den dag for alle, ikke kun for amerikanere. 9/11 blev brugt som en undskyldning for at føre krig mod alle lande i Østen, der havde OLIE, som kabalen ønskede. Der er meget få mennesker på Jorden i dag, der tror på den officielle historie om denne begivenhed. Sandheden kan ikke skjules. Det amerikanske folk står over for en fremtid i FEMA CAMPS(koncentrationslejre) som deres regering har beredt for dem. De vil blive tvunget ind i dem "for deres sikkerhed skyld". Det bliver alt sammen forberedt åbent. Hvorfor stiller I ikke spørgsmålet, hvorfor bliver FEMA Camps forberedt til os?

Kabalen behøver ikke at skjule noget for jer, fordi I aldrig stillede spørgsmål til noget. Kabalen har brug for jeres lidelse, jeres frygt og jeres død, så de kan fortsætte med at eksistere i jeres verden. Hvorfor tager det jer så lang tid at se det? Når kabalen husker 9/11, er det med glæde, når de ser på alt det de har opnået på grund af det. Hvor mange flere 9/11 begivenheder vil det tage, før I nægter at støtte dem, der ønsker at ødelægge jeres verden?

De af jer, der er helt vågen, og ved hvad der sker, skylder jeres medmennesker, at hjælpe dem med at åbne deres øjne for alt, hvad der bliver gjort for at ødelægge dem. Alle oplysninger er lige ved hånden. Det har aldrig været nemmere at forske. Regeringerne er der kun for at tjene kabalen. De er der ikke for at tjene menneskeheden. Stol ikke på deres ord. Kig i stedet på deres handlinger, for handlinger fortæller den sandhed, som ord skjuler. Kabalen er ved at miste magten. De vil love jer alt for, at forsøge at forhindre, at I ser sandheden om, hvem og hvad de er.

”Opvågningen” tager til i styrke. Dens energi breder sig vidt og bredt. I er ved at vinde kampen om befolkningens sjæle og sind. Banker kollapser, og forårsager megen lidelse i deres kølvand. De var helt korrupte og forårsagede unødvendige lidelser, og dermed opfyldte de deres formål. Planer er på plads. I vil hurtigt tilpasse jer til en ny måde at leve livet på Jorden på, uden at de korrupte banker styrer jeres liv. Gennem 2000 år er alt hvad hele menneskeheden har kendt, korruption og kontrol, enten gennem religion eller regeringer. Det blev en udfordring at overleve livet på Jorden, snarere end en oplevelse af livet på Jorden, som det plejede at være tidligere. Intet I nogensinde har lært gennem religion er i virkeligheden sandt; det er alt sammen baseret på løgne. Frygten skabt af religion FJERNEDE BEHOVET FOR VAGTER TIL AT KONTROLLERE JER, DA FRYGT FUNGEREDE PERFEKT. Frygt er det største og mest effektive våben brugt imod jer af både religioner og regeringer. Fjern frygten fra jeres liv, og I bliver en fri sjæl. Det kan stærkt anbefales. Frygt findes ikke på denne side af livet, fordi vi ikke har religion eller regeringer, som er menneskeskabte.

Aldrig i jeres verdenshistorie har menneskeheden været i større fare for at blive udslettet. I har ikke råd til at fortsætte med at lukke øjnene for, hvad der systematisk bliver gjort for at udslette den menneskelige race. Den propaganda, der genereres af jeres regeringer til at lulle jer ind i en falsk følelse af sikkerhed, må ikke blive accepteret som sandhed. Det hele kommer fra dem der hersker over jeres verden fra skyggerne. De har deres marionetter i regeringerne til at sikre deres planer accepteres og overholdes. Disse dukker har set, mange gange, hvad der sker med dem, der går imod de skjulte herskere. Alt de behøver er et Pearl Harbor eller en 9/11, igen og igen, for at kunne håndhæve deres dagsorden, og de sovende folk falder for det hver gang.

De vakte har fundet deres stemme. De taler imod denne HOLOCAUST, der er planlagt for jer. Undersøg Agenda 21 og Agenda 30, som ikke vil efterlade jer i tvivl om, hvad jeres herskere har planlagt for menneskeheden. Det skal åbne jeres øjne for vejen, som I nu går i søvne ned ad. Der er behov for at beskytte jer og jeres. Dette holocaust kan ikke ske uden jeres hjælp og samarbejde.

Stol på jeres egen forskning. Tal med dem, der også forsker i sandheden. Religioner og regeringer er alle en del af styresystemet, så dem kan i ikke have tillid til. David Icke og andre som ham, har viet deres liv til at søge sandheden og dele den med jer. De 99% skal mødes for, at kæmpe for sandhed og retfærdighed, for at befri menneskeheden fra lænkerne fra de onde kræfter, som er bevæbnet til tænderne med kontrol. Træf beslutning om at tage friheden tilbage, da kabalen er på sit svageste. Spørg hvorfor så mange af jeres såkaldte ledere lover troskab til en fremmed stat, der har infiltreret alle dele af samfundet i jeres verden? Det er på tide at se kendsgerningerne i øjnene, mine venner, intet er som det ser ud. Der er behov for at vende status quo, og fjerne det korrupte. Tag jeres verden tilbage til menneskeheden. Opret en verden, hvor al menneskelig liv respekteres. Krige vil ophøre og fred vil være enerådende.

Min kære, din byrde bliver større, og ansvaret for stort. Din kamp for at færdiggøre vores arbejde kræver meget. Vi er med dig på hvert et skridt på vejen gennem disse vanskelige tider.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |