Home > > Montague Keen - 4. september 2016

Meddelelse fra Montague Keen - 4. september 2016

Det nylige forsøg på at starte tredje verdenskrig blev forpurret af Angela Merkel, der fandt modet til at stå med det tyske folk og nægte at give dem mulighed for at være ofre for et ”falsk flag” invasion. Hun fortjener beskyttelse og respekt for hendes tapperhed i at turde sige nej til kabalen. I er alle i gæld til hende. Kabalen følger altid et mønster; Første Verdenskrig og Anden Verdenskrig startede i Tyskland, og vanen tro, ønskede de at Tredje verdenskrig også skulle begynde der, og derefter ville de skyde skylden på Rusland for det. De kan ikke lide at blive modarbejdet, og vil tage hævn. Se nøje, hvad det næste der sker er. Deres planer om at udslette Europa bliver nødt til at blive ændret.

Jeg har før henledt jeres opmærksomhed på, at der er en samordnet indsats for at ødelægge den hvide race. Det er den hvide mand, der står op mod kabalen og ser dem for hvad de er. Den hvide mand er en torn i siden på kabalen, som forhindrer dem i at tage fuld kontrol over Jorden.

Medicin samt chemtrails, genmodificerede fødevarer og fluorid i vandet, er blot noget af, hvad der bliver brugt til at opnå dette. Derfor ønsker kabalen, at starte en krig i Europa. Som den ældste race, holder den hvide race mindet om, hvordan det var før den korrupte klike kom til Jorden og ændrede menneskehedens DNA, så de kunne tage kontrol. Selv om dette virkede i mange år, er menneskeheden opvågnen nu, så dem i kabalen er bange for, at menneskeheden vil mødes og stå op imod dem. Trods alt, repræsenterer de kun 1%, mens I er på 99%. Kabalen har ikke længere tid til at opfylde sin overtagelsesplan. De har travlt, og er derfor mest farlige. Jeg bønfalder jer, KÆMP IKKE deres krige for dem. Ved at dræbe jeres medmennesker, er I underskrivere af jeres egen dødsdom. Vil I virkelig ønske, at blive et menneskeligt offer for dem.

Se ud over propaganda og søg sandheden. Det vil forbløffe jer. Dette er jeres store mulighed for at frigøre jer fra kabalens lænker, dets banker, og dets korrupte regeringer. Jeg fortalte jer, at september måned ville være begivenhedsrig og mindeværdig af mange grunde. Alt, der var skjult for jer bliver afsløret. I er ved at indse, at alt hvad I blev undervist i, er en fordrejning af sandheden. I blev narret af de få, der stjal jeres gamle viden og brugte den imod jer. De har levet af jeres lidelser lige siden. De hører ikke til på Jorden, så de vil ikke få lov til at tage det for sig selv.

Må jeg en gang mere minde jer om: IRLAND ER NØGLEN, DER VIL LÅSE ALT OP. Desværre er den irske regering totalt kontrolleret af kabalen. Alt det irske folk skal gøre, er at åbne deres øjne for deres sande historie, og alt vil blive afsløret. Så menneskeheden vil blive frigjort. Dette er grunden til at Vatikanet tog total kontrol over Irland og hendes folk. De er i frygt for, at det irske folk nogensinde lærer sandheden om Irland. Hvad Vatikanet gjorde i Irland var en forbrydelse mod hele menneskeheden. Det irske folk har brug for at forbinde sig med deres antikke fortid. Dette vil åbne op for en fremtid, som man i øjeblikket kun kan drømme om. Så tag mod og gå ind i fremtiden, uden bagage fra en snærende religion og kontrolleret af kabalen. Religion var (og er stadig) brugt til at afbryde jer fra jeres Skaber, Guds kærlighed. De sørgede for, at I blev afhængig af en mellemmand, der foregav at være tæt på Gud på jeres vegne. Men hvilken Gud var han tæt på? Vatikanet tilbeder kun Lucifer. Er det hvad I ønsker?

Træd væk fra de løgne, der blev prakket på jer for at kontrollere jer. I behøver ikke have den luksus at bruge ekstra tid, da kabalen hat travlt i at få fat i alle de kan, før flere af jer vågner. Deres banker er ved at svigte, da de ikke har guld til at støtte de trykte penge. De var så sikre på, at de var på rette vej, at de aldrig overvejede, at de kunne fejle. Rådet som kommer fra nogle regeringer, handler om at sikre, at I har en 21- dages beholdning af mad og vand, bare i tilfælde af det uventede sker. En kæmpe justering er nødvendig for at I kan leve et liv uden banker, så vær forberedt. De af jer, der er på Jorden i denne tid for at lette overgangen, ved, hvad der kræves af jer. Vi er fuldt ud klar over, på denne side af livet, at de af jer, der har vigtige roller at spille i Transitionen, er fanget af kabalen, fængslet i fængsler på falske anklager, for at forhindre jer i at udføre jeres missioner. Vi vil ikke svigte jer. Disse mennesker har brug for jeres kærlighed og bønner, så sandheden åbenbares, og de vil kunne afslutte deres arbejde med at befri menneskeheden.

Benyt enhver lejlighed til at høre DAVID ICKE tale. Han forklarer alt, hvad I er oppe imod, og han fortæller jer, hvad der er behov for, for at fjerne lænkerne. Han er en bemærkelsesværdig mand, der vil åbne jeres øjne for så meget, som I var uvidende om. Det er på tide at vågne op og tage alt tilbage, der blev stjålet fra jer.

I har arbejdskraft og intelligens til at fjerne jeres undertrykkere fra al autoritet i jeres verden. Uden jeres input, er de værdiløse, ubrugelig, og bange. Der er ikke nok af dem til at nå deres mål; så jeg spørger jer, der er indehaver af et es-kort? Frygt vil i vid udstrækning blive brugt til at forsøge at bevare kontrollen over jer. Lad det ikke komme ind i dit liv. Frygt er det våben, som altid bruges af kabalen for, at holde jer under kontrol.

Vid, hvem I er, og nægt at efterleve dem. Bliv det lysvæsen, I er, og så kan de ikke røre jer. Kabalen vil være bange for jer, når det ikke længere kan styre jer. Så vil I se dem som det mindretal, de faktisk er. De vil så bede jer om nåde.

I vil give dem mulighed for at forlade Jorden eller overholde jeres love. Sænk ikke jer selv ned til at søge hævn, da det er, hvad de selv ville gøre. Forfald ikke til deres niveau. I er lysvæsener, og I vil beskæftige jer med dem som sådanne.

Det er interessante tider, så være forberedt på forandring, og en fremtid, der vil være helt anderledes. Ikke mere krig, frygt, fattigdom, uretfærdighed; alle disse ting er kabalens våben. Åbn jeres øjne for sandheden og udforsk jeres sande historie og kulturarv. Lær, hvem I er, og hvorfor I er på Jorden i denne tid. Alt vil blive afsløret.

Min kære, tro på den fremtid, du skaber. Det vil ske, ligesom vi tror, det vil. Bed om, at de, der er fanget snart vil blive frigivet. Kabalens magt forsvinder hurtigt. Uden den, er de intet. Vær på vagt, da de er desperate, og vil forsøge at forhindre Transitionen selv om de ved, at det ikke kan stoppes.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |