Home > > Montague Keen - 13. november 2016

Meddelelse fra Montague Keen - 13. november 2016

Menneskeheden, råbte med én stemme om blive skånet for Verdenskrig. Clinton, støttet af ni våben firmaer, var så sikker på, at hun ville føre menneskeheden ind i en dødelig atomkrig, der ville sikre et enormt tab af menneskeliv, og det var hendes plan. I havde brug for nogen, der ikke var politiker. Trump kom frem og han påtog sig denne opgave. Han havde allerede alt, hvad han kunne ønske. Han behøvede det ikke. Men han gjorde det for at redde jer.

Jeres kontrollanter, der tror, at de ejer jer og jeres, var ikke tilfredse. KRIG er, hvad de vil have, og helt sikkert, vil de fortsætte med at kæmpe for det. Ligesom BREXIT i England, forsøger kliken stadig at vælte folkets vilje. Ved at stemme på BREXIT og for Trump, har menneskeheden købt sig tid. Tid til at forstå, hvad der bliver gjort mod jer, og tid til at forstå, at alt bliver ødelagt. Trump er ikke ideel, men han havde modet til at sætte sig frem på jeres vegne. Menneskeheden skylder ham en stor tak. Uden hans indgriben ville I være dybt inde i en krig så dødbringende, som Jorden aldrig har set før. Jeres eneste håb ligger i hænderne på hr. Trump.

Det amerikanske folk er så sind-kontrolleret, at de er helt blinde for den mørke kontrol, der overtog Amerika uden at de selv bemærkede, at noget havde ændret sig. Trump er alt hvad I har fået. Arbejd med ham, så vi sammen, kan prøve at redde Amerika og resten af menneskeheden. Stop med at skabe falske splittelser, I er alle i samme båd. DEL OG HERSK er, hvordan kliken altid vinder. I er alle amerikanere, så arbejd sammen for en bedre fremtid. Hvis I havde nogen idé om, hvad hr. Trump har frelst jer fra, ville I knæle, og takke jeres Gud for en ny chance. Alle uden for Amerika beder til, at med jeres hjælp, vil Trump levere fred.

Husk, at de mennesker i jeres verden, som ikke er fra jeres verden, ønsker at fjerne 80% af jer. Trump bliver nødt til at beskæftige sig med dette problem. Han har påtaget sig en enorm opgave på jeres vegne. De har ødelagt menneskers liv på Jorden, gennem vaccinationer, medicin, genmodificerede fødevarer, osv, alle designet til at ødelægge jer. I har tilladt, at så meget blev gjort imod jer uden at stille spørgsmål.

Disse mennesker DRÆBER alle dem, der kommer i vejen. De, de ikke kan dræbe, har de fået fængslet, ved hjælp af falske anklager. Det er almindeligt i Amerika. Tusindvis af mennesker bliver fængslet hver dag. Fængsler er en stor forretning i Amerika. Der er en ung mand, der har et vigtigt arbejde at gøre for menneskeheden. Han er fængslet i Californien, men han er helt uskyldig. En satanisk familie har fået ham fængslet. Jeres bønner for ham ville være meget velkommen. Veronica, forsøger desperat at hjælpe ham. Han er en ung mand, ikke en verdslig mand. Den sataniske Romerkirke er involveret også, gennem hans blodfamilie. Han er uden venner eller besøgende. Hans hjem er i England. Venligst hjælp ham.

Meddelelse fra Veronica

Jeg er stadig ved at komme mig efter sidste weekend. Lørdag, søndag og mandag, forårsagede et SKALAR angreb megen smerte og lidelse. Jeg forsøger at håndtere så meget stress.

Må jeg foreslå, at I læser hvad min kære ven Gilad Atzmon skrev om det amerikanske Valg. (GILAD ATZMON wrote about the American Election). Jeg håber at interviewe ham om denne sag snart.

Min kære, presset på dig, er enormt. Kliken ville ikke være interesseret i dig, hvis de ikke ser dig som en trussel. Stå ved din sandhed. Du ved hvad der skal gøres. Dit mål er fred og kærlighed på jorden.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |