Home > > Montague Keen - 6. november 2016

Meddelelse fra Montague Keen - 6. november 2016

De ”vækkede” blandt jer er afhængig af, at det amerikanske folk træffer den rigtige beslutning den 8. november. Mange diskussioner foregår om, hvorvidt valget skal stoppes. Menneskehedens fremtid er på spil. De korrupte kræver fortsat verdenskrig; de har brug for krigen, for at sikre deres fortsatte eksistens. De har også brug for at dræbe et stort antal af jer mennesker, de "unyttige spisere". De planlægger at frasortere 80% af jer. Tro mig, deres planer omfatter ikke menneskeheden. Mange af dem er allerede flygtet og har søgt tilflugt, bare i tilfælde af, at de taber det amerikanske valg.

I må sætte partiloyalitet til side og koncentrere jer om jeres overlevelse, og menneskehedens. Politikerne er korrupte. Det skal de skal være, for at partiet vil optage dem. Der har ikke været et ærligt valg i Amerika siden J.F.K. De korrupte kan ikke risikere, at en ærlig mand bliver valgt. I har alle set Amerika blive overtaget og systematisk ødelagt. Det engang så stolte land, er i rendestenen, kæmper for sin overlevelse. Det amerikanske folk ser det ikke, da de er sind-kontrolleret gennem chemtrails og fluorid i deres vandforsyning. Deres mad er genmodificeret(GMO). De har ikke en chance, da korruptionen er udbredt.

Denne verden er afhængig af, at I stopper op og tænker grundigt over, hvordan jeres stemme vil påvirke hele verden. Amerika, dette er et stort ansvar. Vi håber, I foretager forskning, før I beslutter jer for at stemme. Må jeres Gud lede jer. Det er nødvendigt for jer alle, at være informeret, at forske i sandheden, for at foretage en ærlig vurdering, når I udøver jeres ret til at stemme. Spørg om jeres børn ville være sikre, og jeres familie ville være sikker. Hvilken slags fremtid kan I forvente med A eller B. Hvor ligger kandidaternes virkelige loyalitet. . . vil de have en verdenskrig? Store beslutninger kræver seriøs forskning. I skylder jer selv at sikre, at I gør dette. Amerika, menneskeheden ser jer, håber I træffer den rigtige beslutning.

Mange i kabalen har allerede lavet planer, hvis afstemningen går til den ærlige, vil de ikke være i Amerika. Check det ud for jer selv. Kabalen har planlagt denne overtagelse. Det ville være så nemt, indtil ud af det blå, nogen trådte frem for at redde Amerika. Pludselig blev alle deres planer saboteret, da han vovede at sætte spørgsmålstegn ved deres motiver.

I England er der planer for at forsøge at forhindre BREXIT. Korruption styrer overalt. Befolkningen i England nægter at tolerere dette, da de ønsker at være ude af det korrupte EU. Folkets magt vil sikre Brexit. Når I afgiver jeres stemme, giver I denne person ret til at træffe beslutninger på jeres vegne. I giver denne person jeres magt til at træffe beslutninger på jeres vegne. I har et ansvar over for jeres medmennesker om at gøre det rigtige.

Kabalen bruger alt til rådighed for, at knuse enhver modstand mod deres planer. De er onde helt til kernen. Det tager tid at forstå, hvor onde de er. De har svindlet sig ind i hver en magtposition. Deres onde spind strækker sig til alle lande. De er den 1% af jer, mens I er de 99%. De frygter at I tager jeres magt tilbage. Sind- kontrol er almindeligt brugt af dem. Trods alt, opdagede de det. Det er deres foretrukne våben.

Du, min kære, har set det i aktion. Offeret er hjælpeløst i deres hænder. Dette er hemmeligheden bag deres succes. Vær meget forsigtig med, hvem I sætter jeres lid til. Deres ofre har ingen idé om, at de kontrolleres og bruges af kabalen. SATANISKE FAMILIER bruger det som en selvfølge. Der er mange flere sataniske familier, end I kan forestille jer. De er overalt. Men de bliver belyst, da deres regeringstid med tankekontrol skal ende.

Min kære hustru bliver igen angrebet. Den 5. november var særlig slem. Hver knogle i hendes krop var smertefuld og frøs. Hun rystede af kulde. Det er slemt igen i dag.

Igen, bønfalder jeg jer, tænk grundigt, før I stemmer.

Min kære, du ved, at vi vil vinde i sidste ende. Vi omgiver dig med vores kærlighed.

Din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |