Home > > Montague Keen - 14. januar 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 14. januar 2018

Er der et intelligent menneskeligt liv tilbage på Jorden eller er I blevet forvandlet til zombier? Hver dag åbnes jeres øjne med uoprettelige beviser for, hvad kabalen gør for at fjerne jer. Hvad gør I ved det? I mødes ikke engang sammen for, at dele ideer om jeres situation. I tillader det at ske ved dumt at sige: Hvad kan jeg gøre ved det? Sammen kan I stoppe det! Tænk et øjeblik på, hvordan det er for os, på denne side af livet, at I ikke gør noget for at redde og beskytte menneskeheden og Jorden. Ved ikke at gøre noget, er I lige så skyldige som dem, der ødelægger jer. Se på dem. De er ikke længere skjulte for jer. Men I tjener dem stadig. Har I mistet tilliden til, hvem I er, og hvorfor I er på Jorden på dette tidspunkt. Jeg fortæller jer, at I snart står overfor STORE ÆNDRINGER.

Bankernes magt er blevet brugt som DEN STORE KÆP til at slå menneskeheden med og holde dem nede. Vi bestræber os på at fjerne kontrollen med penge fra de få, så vi kan skabe et mere ensartet spillerum. Dette vil kræve, at bankerne lukkes i en kort periode for at omarrangere procedurer. Vi håber på at kunne sikre, at fattigdom vil være, en dårlig hukommelse fra den mørke fortid. Dem, der ønsker disse ændringer, skal komme om bord for at sikre, at tingene sker hurtigt uden uheld. Alle de forsøg, kabalen har lavet for at starte verdenskrig 3, er blevet modarbejdet. De mister deres sidste greb om menneskehedens hals. Alle kabalens planer om at ødelægge menneskeheden findes på følgende YouTube-video. Venligst se den og notér det.

Earthquake, EMP, 5G Attack Plans and More Bad News (YouTube) (Jordskælv, EMP, 5G angrebs planer og flere dårlige nyheder (YouTube))

Tænk bare et øjeblik på, at mens I tjente kabalen, VAR DE I GANG MED AT PLANLÆGGE AT UDRYDDE JER. Har I stadig travlt med at stemme på dem? Tilbeder I dem stadig og knæler for dem? Hvor meget vil det kræve for jer at åbne øjnene og se tingene som de er, ikke som I får at vide, de er? Gribbene er omkring jer, ivrig efter at dræbe jer. Vil I stå på sidelinjen og lade det ske? Forbind jer med, hvem I er. Træd ind i jeres magt. Når 99% gør dette, vil kabalen hurtigt trække sig tilbage fra Jorden. Al den magt, I har givet dem, vil være væk for evigt. De er PARASITTER og bør behandles som sådan. I skal vaske tavlen ren og starte op igen, vel vidende hvad I nu ved. Fjern alle de løgne fra jeres hjerte, som religion har lært jer. Religion stjal jeres sjæle.

[Se på startsiden på denne webside og I vil finde ud af, hvordan I tager jeres magt tilbage, tager jeres sjæle tilbage og frigør jer]

Glem alle de løgne, I blev undervist i, om jeres historie, alle forankret af Vatikanet. Disse løgne sikrede, at I aldrig ville lære jeres sande historie, fordi det ville afsløre de løgne, de er skyldige i. Jeres sande historie er ikke hvad I blev undervist i.

Når I lærer jeres sande historie, VIL PARASITTERNE TRÆKKE SIG MED DERES HALER MELLEM DERES BEN. Der er en ting, som kabalen frygter: Irlands opvågning. Det er derfor, at paven besøger Irland i år. Han ønsker at sikre, at irerne FORBLIVER I KNÆ. Hvad er I parat til at gøre for at frigøre jer fra parasitterne?

For det første frigør jeres sjæl, bliv et komplet menneske. Sandheden vil sætte jer fri. Når I er fri for religionens lænker, kan I forbinde med alt det der er og blive et komplet menneske, der har en oplevelse af livet på Jorden, som det var før parasitterne ankom her. I er endelig i færd med at vågne op og ser, at kabalen kontrollerer alle aspekter af jeres liv. Det er altid et chok, når sandheden i jeres situation rammer jer, og I ser parasitterne for hvad de er. De forsøger stadig at holde fast og beskylde hr. Trump for at afsløre dem som han gjorde. Der er en plan for at forsøge at myrde ham, så det er ikke tilrådeligt for ham at rejse til London. Han ville ikke være sikker der. Der er ingen respekt for ham i Storbritannien. Selv borgmesteren i London vil ikke have ham til at komme til London. Hvad siger det om ham? Spørg jer hvorfor. Taler han for sig selv eller bliver han fortalt hvad han skal sige? Hr. Trump har bedre ting at bruge sin tid på med at redde menneskeheden.

Min kære, kabalen gør livet meget vanskeligt for dig. Det, du troede var dårligt, er blevet værre. De er desperate, og de mister deres magt. Store ændringer er på vej.

Vær altid på vagt, min kære.

Din beundrende, Monty.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |