Home > > Montague Keen - 14. oktober 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 14. oktober 2018

Det sker, mine venner, det sker. Korruptionen som styrede Jorden bliver udpeget og afsløret. Alt sker, når timingen er rigtig. Det har altid været sådan. Dem inden for kabalen er SKRÆMTE. Deres tid er kommet, og de har ingen steder at skjule sig. Nogle vil forsøge at bedrage sig vej ud af den samlede afsløring, men de vil ikke få lov til at undslippe retfærdigheden for deres forbrydelser mod menneskeheden. Ikke kun politikerne, men alle, der har fået magt over menneskeheden, vil blive retsforfulgt. Mange hoppede på vognen: dem, hvis liv var langt fra lykkelige og vellykkede, hvis egoer var desperate for opmærksomhed, faldt som et bytte til kabalen og fandt opmærksomhed ved at arbejde med dem mod menneskeheden. Må Gud tilgive dem. De skal have medlidenhed. Bed for dem, de er i desperat behov for opmærksomhed.

Hr. Trump fortsætter med at leve op til forventningerne Bed for hans beskyttelse, da verden har brug for ham. Han og hr. Putin vil sammen udforme en plan for at redde menneskeheden.

Tjek alle oplysninger, før I accepterer ting som sandhed, fordi alle aviser og tv-kanaler ejes af kabalen, så de vil kun give jer de oplysninger, der passer til deres egen dagsorden. De, der arbejder på tv, oplæser hvad der står foran dem. Det er deres job. De bekymrer sig ikke om, hvorvidt det er sandt eller falsk.

Bed direkte til Gud, Skaberen, Det Højeste Væsen, Kilden eller hvilket som helst navn der føles behageligt for jer. Fjern mellemmanden, som forhindrer jer i at have jeres personlige forhold til jeres Skaber. Når I gør dette, vil I se Gud i alt, hvad der er godt og smukt. Gud bliver en del af jeres liv. Det er sådan det burde være. Religioner blev skabt for at forhindre jeres forbindelse til Gud. I har tåbeligt givet religioner kontrol over jer, og I har betalt en meget høj pris for denne fejltagelse. Religioner har helt kontrolleret jeres liv og Jorden, som om de ejede alt. Det er ikke sådan. Alt dette er ved at komme til en ende.

Først vil Vatikanet blive afsløret. Det vil kollapse sammen med alle sine udløbere. Vatikanet er i øjeblikket nær på kanten af afgrunden. Snart vil det være væk. Se det som KORRUPTIONENS SÆDE, FOREVIGT VÆK. Korrupte regeringer følger hurtigt efter. I ved hvem de er. En helt ny måde at leve på vil komme frem, hvor alle mennesker vil leve i fred. Lyset vil belyse jeres vej fremad. Det mørke slør forsvinder, og den fred, I har drømt om, vil være jeres.

Dette er hvad der sker nu, da I forbereder vejen for kærlighed til at erstatte frygten og kontrollen, som I kæmpede med i alle jeres liv. Hele jeres væsen trækker sig tilbage væk fra kabalens kontrol. De energier, der oversvømmer jeres jord, tvinger jer ud af den skure I var i. De renser jeres kroppe. Dette er en smertefuld oplevelse for mange af jer, som Veronica selv kan vidne om.

Ikke alle vil gå frem på dette tidspunkt. De, der bliver forberedt nu, oplever svimmelhed, kvalme og smerte på steder, de aldrig før oplevede det. Udmattelsen er uden sidestykke. Den overtager bare uden varsel og I sover i timevis i løbet af dagen. Din krop kræver søvn, selv om du lige var kommet ud af sengen om morgenen. Det ser ud til, at kroppen skal justere sig under denne håndhævede søvn. Din krop tager bare over, og dit sind kan ikke forhindre signalet til at sove. Der er ingen flugt, sove skal du. Din krop skal være parat til at bevæge sig ind i lyset.

Nu, mens jeg forsøger at skrive, har søvnen overtaget. Jeg bliver nødt til at give efter for det.

Nyheder om Dave
Tak for jeres venlighed overfor ham.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen

< previous message | next message >


Share |