Home > > Montague Keen - 7. oktober 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 7. oktober 2018

I så alle sammen, hvordan det gode sejrede over det onde i Amerika den 6. oktober 2018, da hr. Kavanaugh endelig blev valgt til højesteretsdommer, således at nedtagningen af kabalen kan påbegyndes. Hvad demokraterne gjorde for at forhindre dette, bør være en lektion for jer alle. De forsøgte at forhindre sandhed og retfærdighed. Det chokerede mange af jer at se, hvor langt de var villige til at gå for at holde fast i magten. Jeg har mange gange sagt, at hr. Trump blev valgt til at føre Amerika ud af kabalens mørke kontrol. Han laver et godt stykke arbejde. Når menneskeheden er fri, og det vil den blive, vil I indse, at det ikke kunne have været gjort uden at Donald Trump ofrede sig. Han opgav et vidunderligt, afslappet liv sammen med sin familie for at tjene jer. Bed for ham og hans familie. En dag vil verden indse, hvor meget I skylder ham.

Sumpen skal drænes. Hr. Kavanaugh skulle indsættes for at opnå dette. I er klar over alt, hvad der blev gjort for at forhindre hans udnævnelse. Hvad I så, var, hvor desperat ”den dybe stat” (Deep State) er for, at holde fast i magten. Dette fortalte jer meget. Glem aldrig de farlige kemikalier, de tilfører i jeres mad og vand, narkotikabaserede lægemidler og luften i indånder. Dette er kriminelt, men de slipper afsted med det. Hvad de ikke formår at indse, er at de kun er på jorden i en kort tid, så skal de stå over for evigheden, hvor alt, hvad de gjorde på Jorden for at skade, ødelægge eller påføre lidelse, skal konfronteres og håndteres. Er de virkelig villige til at lide på denne side af livet i evighed for deres forbrydelser mod menneskeheden?

Intet kan skjules på denne side af livet. Sammenlign det ikke med livet på Jorden. Det er ikke noget som det. Det er mere vidunderligt, end I måske kunne forestille jer. Veronica har optagelser af min store begejstring, da jeg først kom til efterlivet. Det var alt, hvad jeg måske kunne forestille mig eller ønske. Det var mere, meget mere.

John Mack bekræftede alt dette, da han kom til Ånden. Hans glæde og begejstring var god for alle at dele. Livet på jorden er kun et øjebliks eksistens og bør ses som sådan. I valgte hver at opleve det. Livet på jorden betyder ikke noget, det er efterlivet, der betyder noget. I kommer ind i verden med ingenting, og I vil forlade det med ingenting, undtagen en oversigt over, hvordan I levede jeres liv. Alt bliver bemærket, intet kan være skjult. Alle, som I har krænket på jorden, vil I skulle stå foran og bede om tilgivelse på denne side af livet. Der er ingen flugt fra dette, så vær forberedt på at erkende jeres overtrædelser og søge tilgivelse. I forbliver på de lavere niveauer, indtil I gør dette. Meget få går til de højere niveauer, når de passerer over. Selvom de kan give indtryk af at være helligere, end jer på jorden, når de overgår til efterlivet, bliver alt åbenbaret og afsløret for alle at se. De bliver nødt til at arbejde for at forbedre og søge tilgivelse, før de kan nyde de højere niveauer. Penge og berømmelse tæller ingenting her. Jeres menneskelighed og hvordan I levede jeres liv er alt, hvad der betyder noget. Race, farve eller trosbekendelse, har ingen betydning her: vi er alle SJÆLE.

Bemærkning fra Veronica
Venligst tilgiv mig, jeg går igennem mange fysiske ændringer i min krop, der tvinger mig til at sove uden varsel. Jeg kan ikke kontrollere det. Jeg kunne ikke fuldføre Montys besked.

Nyheder om Dave
Han har brug for jeres bønner og gode ønsker på dette tidspunkt. Han takker jer for jeres venlighed til ham.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |