Home > > Montague Keen - 15. januar 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 15. januar 2017

I dag er det 13 år siden, jeg gik til over til den åndelige verden. For mig, var det en smuk oplevelse at blive mødt af dem, der havde inspireret og guidet mig gennem mit liv på Jorden. Det var nødvendigt for mig at se præcis, hvad der blev gjort for at udslette den menneskelige race af dem, der havde infiltreret alle regeringer, brugt luskede metoder såsom afpresning, for at sikre at jeres regeringer kun tjener dem og deres interesser. Kabalen er eksperter i at manipulere folk. De har haft års praksis. I mange år har de systematisk ødelagt alt godt, som er nødvendigt for mennesket for at overleve på Jorden, og de har sørget for, at I selv betaler for det privilegium, at blive eksperimenteret med. Deres vacciner dræber jer ikke hurtigt nok, så nu har de tilføjet mere kviksølv for at fremskynde processen. De har også lavet nye love for at tvinge jer til at lade deres gift blive injiceret ind i jer. Hvad har I gjort ved det? Har I ydmygt accepteret det?

Kabalen sikrer, at det I er blevet instrueret i, er det stik modsatte af sandheden. Hr. Trump har arrangeret for jer, at I skal få sandheden at vide, så Kabalens fulde styrke er nu sat ind, for at forsøge at forhindre ham i at blive præsident. Fald ikke for de løgne, der kommer til jer fra alle vinkler. Kabalen bruger de tankeløse, dem, der vil gøre hvad som helst for penge. De er ikke intelligente nok til at indse, at når de skader deres medmennesker, skader de også sig selv.

Amerika stræber stadig efter 3. verdenskrig. Deres desperation er håndgribelig. De mennesker, der råber på krig har ingen intentioner om at forblive i Amerika. De har deres nye hjem andre steder, sikret fra udlevering til USA og for at stå til ansvar for deres forbrydelser mod folket. De mener, at de kan slippe af sted med sådanne onde handlinger mod det amerikanske folk. For mange amerikanere er blevet brugt som kanonføde for at tjene Kabalen. I ved, at de unge i Amerika er blevet brugt igen og igen for at udkæmpe krige, der tjente til at gøre Kabalen rige og magtfulde. Betyder livet så lidt for jer? Hvor er jeres respekt for andre mennesker? Hvorfor altid tro på Kabalens løgne, såsom MASSEØDELÆGGELSESVÅBEN som aldrig har eksisteret. DET ER DE SELVSAMME MENNESKER, der ønsker 3. verdenskrig. De lyver stadig for jer og vil fortsætte med at gøre det, indtil I vågner op til deres spil og nægter at spille det mere. Livet er dyrebart, værdsæt det.

Kabalens vigtigste aktører gør deres exit. De forventede aldrig afsløring. De troede ikke, at I var intelligente nok til at indse, hvad de foretog sig. De manipulerer jer fra vugge til grav. I er deres marionetter, altid klar til at adlyde deres kommando. Deres rigdom blev skabt i jeres ansigts sved, for I er deres lydige slaver. De tilbageholder og foragter jer, men de har brug for jer til at tjene dem. De taler ned til jer, som om I ikke er noget, men uden jer, kunne de ikke eksistere på Jorden. De nyder så meget deres ceremonier, hvor de ofrer jer og jeres. Den rituelle ofring er udbredt, men holdes stadig med succes hemmeligt i mange lande. Låget er blevet løftet i de vigtigste lande, hvor dette sker. Sådanne ofringer har fundet sted siden Kabalen infiltrerede Jorden og lærte at ernære sig af menneskeligt blod, kød og energi.

Kabalen fortjener ikke jeres respekt. Det er tid til at se på jeres medmennesker og vise dem noget respekt. Sind spil bliver vist på jeres TV, og kræver, at I kun lytter til dem, tror deres løgne og adlyder deres kommandoer. De er desperate. DE FRYGTER JERES GENGÆLDELSE OG AFSLØRINGEN AF DERES ONDE GERNINGER. Dette bliver spillet ud ”big time” i Amerika, da situationen der, påvirker hele verden. Spørg jer selv, hvordan kan det amerikanske folk være så sind kontrolleret? Hvordan kan de være blinde for den korruption, der omgiver dem? Send jeres tanker og bønner til dem, så de kan se sandheden for sig selv og gøre, hvad der er bedst for Amerika og dets folk. Gud velsigne og vejlede det amerikanske folk til at gøre, hvad der er rigtigt for Amerika og verden.

Tro på jer selv. Når nok af jer beslutter, at I ønsker at være fri for Kabalen og I er klar til at reetablere et liv uden krig, fattigdom og knaphed, vil al den hjælp, I har brug for, være tilgængelig for jer.

Irland, I skal give et "TUSINDFOLDIGT BIFALD" til David Icke den 21. januar. Tag hans kloge ord ind og lær af dem.

MEDDELELSE FRA VERONICA
Jeg tror virkelig ikke, at jeg kunne eksistere uden Monty. Han var mit ALT. Kærlighed udstrålede fra hans øjne, hans smil. Hans latter gjorde alle, der kendte ham glade. Han var så sjov, og han havde en vidunderlig sans for humor. Han fyldte min sjæl med glæde. Jeg savner ham med hver celle i min krop. Jeg kunne ikke fortsætte, hvis han ikke stadig var med mig i ånden. Jeg ville ønske, at alle kunne møde sådan en kærlighed. Det er essensen af livet. Når vi etablerer livet efter Kabalen, vil kærligheden indtage sin retmæssige plads i livet for mennesket endnu engang, og vi vil genoprette forbindelsen med universet som i de gode gamle dage.

Monty
Min kære, du endevender og undersøger alle mulige avenuer. Du vil lykkes. Prøv ikke at være ked af det, min kærlighed. Jeg forlader dig aldrig. En sådan kærlighed kan ikke dø.

Din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |