Home > > Montague Keen - 17. december 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 17. december 2017

Hvilken glæde det var for dig, i aftes, at høre damen i Canada, bekræfte alt, hvad jeg har fortalt dig om Irland siden min overgang. Hun har noteret det hele skriftligt. Hun vil frigive det de næste par dage. Det vil afsløre Vatikanets udnyttelser og deres planer. Hvert menneske på jorden har været offer for Vatikanets kontrol, uanset religiøs tro eller nationalitet. Livet på jorden var aldrig tænkt som en kamp for at overleve. Jesuitterne og zionisterne trivedes på jeres lidelse. De har overvåget produktionen af GMO- fødevarer. Monsanta er deres. Vand, luft og alt, hvad menneskeheden har brug for at overleve, er der blevet manipuleret med. Alle lægemiddelvirksomhederne ejes af dem. Jeg kan forsikre jer om, at deres stoffer ikke er designet til at helbrede, kun for langsomt at dræbe jer.

Når I konsekvent tilbagetrækker jer fra deres kontrolsystem, skal I foretage ”tilbagekaldelser” og tage kontrollen over jeres liv tilbage. Så vil I føle den frihed, det vil bringe til jeres liv. Frihed til at være den, I er, at udforske, hvem I er, og hvad jeres rolle er i denne inkarnation. Vær sikker på at hver eneste af jer har en rolle at spille, uanset hvad det måtte være. I er en del af det hele. Dette er en af grundene til, at opsplitningerne blev påført jer: religion, race, nationalitet osv. Opdele og erobre er et jesuitmål. Det har fungeret godt for dem indtil nu.

Når alle beviser på deres onde kontrol bliver præsenteret for verden, vil de i næste uge blive afsløret. Mennesket vil se dem for de parasitter, de er, som lever af de fattiges lidelser. Jeres falske virkelighed bliver afsløret. Gerningsmændene har ingen steder at skjule sig.

Gennem mange år har de frygtet, at I ville lære sandheden og vende jer imod dem. I skal ikke bekymre jer om dem. De har sikret sig sikre steder at tage til. De er ansvarlige for at gøre livet på Jorden til en kamp for at overleve. De formåede endda at blokere solens sundhedsgivende stråler fra at komme ind i Jordens atmosfære for at give sin varme helbredende energi til menneskeheden. De har ingen respekt for menneskelivet. De vil slippe af med jer. De vil have jorden for sig selv. Derefter vil de være fri til at leve livet som de vil, uden at skulle skjule deres skællende kroppe for jer.

Der sker så meget lige uden for jeres tredje dimension. I kan øge jeres dimension ved meditation, ved hjælp af lyden HUE. Gentag det igen og igen. Det vil hjælpe. Det er en hellig lyd.

Brug denne ferieperiode til at mødes sammen, ikke kun for at dele festlig mad, men også jeres tanker og jeres bekymringer for den fremtid, I ønsker at skabe for menneskeheden. Snart vil bolden være i jeres kurv, så I skal være parat til at skabe en verden, hvor kærlighed og fred betyder mere end noget andet. Dræbemaskinen vil ikke længere være i kontrol, ikke længere ønsket. Den bløde drabsmaskine (vaccinationer, lægemiddelbaserede lægemidler, dræbning med GMO-mad osv. og kræft) bliver en fjern, dårlig hukommelse. Livet på jorden som I ville ønske det var, vil begynde. En ny tidsalder, som I indtil nu kun kunne drømme om. Tal om det, tænk over det og bidrag til at bringe det frem med jeres energi. Gør det til en realitet.

Alle religioner har fanget jeres sjæle, de bruger jeres sjæls energi til at ødelægge jer og andre. Tag jeres sjæl tilbage, foretag ”tilbagekaldelserne” om muligt på et helligt sted med en gruppe. I vil blive overrasket over den energi, denne erfaring vil producere. Ved at gøre dette vil I tage jeres energi tilbage. Træd ud af det religiøse bur, hvor I er blevet fanget. Oplev friheden til at leve i fred med hele menneskeheden.

I morgen er den første dag i resten af jeres liv. Start som I ønsker at fortsætte. Grin af aviserne og tv'et, når de viser jeres kontrollanters løgne. Se med medlidenhed i ansigterne hos dem, der er betalt for at lyve for jer. Det gælder også for alle regeringer. Selv om nogle kan starte med gode hensigter, falder de hurtigt ind i rækken, hvis de vil være ved magten. Desværre er korruptionen overalt. Det er på tide at fjerne det. Sammen kan I gøre det.

Min kære, at overleve på Jorden på dette tidspunkt er ikke let for dig. Vi beder om, at du holder fast, for at fuldføre dit arbejde med Dave. Han lider også og har brug for hjælp. Hele kontrolsystemet kæmper for sin eksistens. Det er derfor, det angriber alle, der kommer i vejen. De holder ikke meget længere.

Kærligheden vi delte i livet fortsætter, min kære.

Altid din beundrende, Monty.

Meddelelse fra Veronica

På nuværende tidspunkt kan jeg ikke svare på alle de mange e-mails, jeg modtager, på grund af en igangværende computerfejl. I kan imidlertid være sikker på at alle jeres meddelelser læses.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |