Home > > Montague Keen - 10. december 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 10. december 2017

Meddelelse fra Veronica

Jeg har været særdeles syg i de sidste par uger. Det er et angreb på mig, hvor der ikke er nogen medicinsk forklaring på, hvad der sker. Jeg bliver fortalt af mange kilder, at det kommer fra jesuitterne. Jeg fik Montys besked den 10. december, men jeg var tilbageholdende med at frigive den. I går instruerede Monty mig imidlertid om at gøre det.

Catholic Confidential | Deplorable Jesuit Secrets Revealed! YouTube

Jeg var chokeret og ked af det. Det fastslås endda, hvordan dronning Victoria gjorde det muligt for jesuitterne at udføre den anden irske massakre (1845-1850 ). Dette åbnede mine øjne for meget mere. Jeg er nødt til at frigive Montys besked. Bed venligst for mig.

Meddelelse fra Montague

Det skjulte kan ikke længere holdes skjult for jer. Jeg ved, at afsløring af sandheden vil forårsage forvirring og pine for mange mennesker. Sandheden må ses i øjnene, så menneskeheden kan bevæge sig frem i lyset. Jeg er klar over, at det vil være svært for mange af jer at acceptere, at Annunakierne stadig hersker og styrer menneskeheden. I behøver kun læse Jesuitordenens edsaflæggelse for tydeligt at se, hvordan de har kontrolleret menneskeheden.

"I er blevet lært på snigende vis, at plante frø af jalousi og had mellem fredsgrupper, provinser, stater, der var i fred og at anspore dem til bloddåd, inddrage dem i krig med hinanden og skabe revolutioner og borgerkrige i lande der var uafhængige og velstående, som dyrkede kunsten og videnskaben og nyder fredens velsignelser. At tage side sammen med de stridende og at handle i hemmelighed med dine Jesuit brødre, som måske er beskæftiget på den anden side, men åbenbart imod det, som du kan være forbundet til, kun for at kirken måske er en vinder i sidste ende under de betingelser, der er fastsat i traktaterne for fred, og at målet retfærdiggør midlerne."

Alle krige blev anstiftet af dem. Læs deres historie, inkvisitionen, korstogene; det er der alt sammen for de af jer, der vil have jeres verden til at slippe fri af det mørke, som I eksisterer under. Alt Vatikanet /Jesuitterne står for, er baseret på løgne: absolut alt. De har beskyttet deres løgne, håndhævet deres løgne, mens de praktiserede pædofili uden, at nogen mistanke faldt på dem. Min kære hustru blev inviteret til at drikke blod i Vatikanet, hvis hun opgav at arbejde sammen med mig.

Der er dem på jorden, hvis mission i livet er at redde menneskeheden. Veronica bliver angrebet af Vatikanet. I ville blive overrasket, hvis I havde nogen ide om de våben, de bruger mod enhver, der tør stille spørgsmålstegn ved deres planer. Paven har nu indrømmet, at den Jesus, de prædiker, ALDRIG EKSISTEREDE. Jeg har fortalt jer dette siden jeg døde for 13 år siden. Denne løgn blev opfundet i Nicea-rådet og har siden været brugt til at kontrollere masserne.

Det er af største betydning, at I foretager TILBAGEKALDELSER for at tage jeres magt tilbage fra Vatikanet. Uden jeres samtykke mister de deres magt. Alle dem i Vatikanet lever i luksus, af penge opkrævet af de fattige i verden.

Vatikanet kontrollerer verdensbankerne. Hvor mange af jer forstår det faktum? De trives på fattigdom, da jeres lidelses energi bevarer dem. Jesuitterne organiserede og implementerede HOLOCAUST i IRLAND fra 1845-1852. De sørgede for, at skibe lastet med afgrøder produceret af irske landmænd blev sendt til England. Jesuitterne, der var i Irland på det tidspunkt, håndhævede holocausten, kom frem efter deres død for at anmode Irlands folk om deres tilgivelse for den store forbrydelse mod dem. Desværre fortsætter jesuitterne til denne dag med at drive deres onde kontrol over Irerne. De sikrer, at gennem FLUOR i vandforsyningen og tankekontrol i skolerne, fastholder de kontrollen. Hvis irerne nogensinde vågner op til hvem de er, vil Vatikanets plan om at ødelægge menneskeheden straks stoppe.

Når I nærmer jer jul, opfordres I til at fejre noget, der aldrig er sket. Jeres verden har købt i denne jesuit/ zionistiske løgn. I har aldrig stillet spørgsmålstegn ved det. Lav jeres egen forskning. Læs værket af Michael Tsarion. Irland var det hellige land indtil Nicea-rådet, da den romerske kirke ændrede navnene på steder i øst (hvad der nu er kendt som Palæstina) for at passe ind i dets historie. Rom måtte derefter ødelægge Irland for at passe ind i den nye historie. På det tidspunkt var irerne kendt som de vise, der uddannede mange dele af verden. Gamle irske hellige mænd var kendt som HEBREWS. I vil finde beviser i Egypten som kan bekræfte dette. I kan rejse til de fleste dele af verden gennem de underjordiske passager under Tara Hill. I kan tage en tunnel til det, der nu hedder Irak.

Alle disse oplysninger var skjult for jer. Dette er jeres tid til at vågne op og nægte at acceptere løgnene gennem de sidste 2000 år. Energien løfter sig, så flere og flere af jer vil se og forstå, hvad der blev gjort mod menneskeheden. Denne december måned vil afsløre mere, som vil være svært for mange af jer at fordøje. I troede på en løgn, der blev påtvunget jer. Når I frigiver jer fra denne løgns trældom, vil I kende friheden. I vil tage jeres guddommelige ret tilbage til at opleve livet på Jorden uden Vatikanet, der styrer alle aspekter af jeres eksistens. Det Højeste Væsen vil byde jer velkommen med åbne arme. På denne side af livet er alt kærlighed. Der er ikke noget helvede; det var en ide opfundet af Vatikanet.

Ræk ud til hinanden. I er alle i samme båd, så hjælp hinanden til at komme jer over chokket fra opvågningen til sandheden. Træd ind i en fremtid, der vil overgå jeres vildeste drømme. En fremtid uden krig, fattigdom, sult, hjemløshed; en fremtid hvor fred og harmoni for alle vil være normen. Fremtiden er i jeres hænder. Håndter det med kærlighed og omsorg. Venligst bed også for Dave McCann. Han har arbejde at gøre for menneskeheden. I har brug for ham.

Min kære, det har krævet ren viljestyrke at overleve de sidste tre uger. Vatikanets angreb på dig er ondskabsfuldt. Din krop kæmper for at overleve, så du kan fuldføre dit arbejde.

De gør stadig deres yderste for at holde fast på Dave McCann, en helt uskyldig ung mand, fanget i deres onde fælde. Min kære, du ved at det, der skal gøres, vil blive gjort.

Min kærlighed er altid med dig. Din beundrende, Monty.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |