Home > > Montague Keen - 18. december 2016

Meddelelse fra Montague Keen - 18. december 2016

Drakoniske love bliver bragt ind overalt i et forsøg på, at forhindre masserne fra opvågning. I England bliver mange nu fængslet for, hvad der (i fortiden) ville have været set som ytringsfrihed. Jeres rovdyr gør alt i deres magt for at lukke folk ned. De vil slå fejl i at gøre dette, men desværre vil de ødelægge mange af jer i processen. Kabalen har uden nogen tvivl haft total kontrol over jer i millioner af år. De troede, at de var uovervindelige, fordi indtil nu, har I altid adlydt uden spørgsmål. Men fortiden er fortid, og det er tid til at komme videre og genvinde, hvad der retmæssigt er jeres. I var blevet deres SLAVER uden at vide det.

Det der sker nu, ser kabalen som en REVOLUTION. De vil gøre alt i deres magt for at udrydde det. I er alle helt klar over, hvor hensynsløse de kan være. De vil gøre, hvad det kræver for at forsøge at holde på magten. Jeg kan fortælle jer, at de mister fodfæste hver dag. Dette momentum vil fortsætte, indtil menneskeheden er befriet fra dette tyranni. For at befri jer selv, skal I stå sammen og kun gøre, hvad der også vil gavne jeres medmennesker. I skal afvise fluor fra vandforsyningen, nægte at acceptere spredning af chemtrails i luften, afvis vækst af GM-afgrøder, afvis vaccinationer, eller brug af lægemidler, som vil skade menneskeheden.

Udrust jer selv med så meget viden som muligt, så når afgørelsens time kommer, og den vil komme, så vil I være forberedt. Kabalen har planer om at iscenesætte en kæmpe ”falskt flag” begivenhed for, at forsøge at bringe jer tilbage på linje. Se det for hvad det er, et sidste forsøg på at holde fast i kontrollen. Sørg for at I har en nødforsyning af mad og vand. Vær forberedt! I har valgt at være fremtidens arkitekter, så hver handling, I foretager nu, er vigtig. Undgå tab af menneskeliv for enhver pris. Tag alt i jeres eget tempo og I vil lykkes. Jeres tid er kommet til at frigøre jer selv og jeres verden. En dag, vil I klart se alt, der blev gjort for at ødelægge menneskets liv på Jorden, og hvordan nogle af jer uforvarende hjalp kabalen med at nå sine mål. De finder det vanskeligere for hver dag med, at stikke blår i øjnene, da I er nu helt klar over deres løgne og manipulation. Nu kan I se dem for hvad de er: helt skrupelløse rovdyr.

I er kun lige begyndt at lære, hvordan tankekontrol bruges af jeres rovdyr. Det har mange former. Mange af jer er klar over MK Ultra programmet, selvom der er mange andre som det, der har været lige så vellykkede. Kig på ofrenes ansigter, især på deres øjne, og de afslørende poser lige under øjenlågene, der fortæller at de giver spillet væk. Det afslører tankekontrol. Disse mennesker er som skuespillere der følger efter et script, mens menneskeheden lider. I lever i de sidste tider. Det kommer ikke til at være let, men det vil være givende.

Saturns indflydelse er overalt. Saturn, Satan, og ved juletid har I Santa. Det er i jeres ansigt, men I kan ikke se det. Meget af jeres kontrol kommer fra Saturn. Den er kraftig. Vatikanet er fyldt med det. En anden ting er Black Cube (sort kubisk boks). Den anses så stærk, at muslimer tilbeder den, og skaber enorm energi der. Jøderne bære den i deres pander. HVORFOR?

Det er tid til at stille spørgsmål og få nogle svar. Hvorfor anvendes sorte og hvide fliser i kirker og frimurerloger, i synagoger og mange andre steder. HVORFOR? Hvad betyder de? Sort magi bliver brugt overalt omkring jer for at binde og kontrollere jer. Menneskehedens energi bliver høstet af kabalen for at udslette jer.

Jeg beder jer igen om, ikke at dræbe jeres medmennesker. I skal bruge dem til at stå sammen med jer, for at understøtte jeres ret til frihed. Spørg kabalen hvorfor, i en verden med rigeligt, at så mange mennesker sulter. Har de virkelig brug den forfærdelige energi af en sådan lidelse for deres egen overlevelse på Jorden? Drabene, som er resultaterne fra krig er positiv spænding for dem. I har set mange eksempler på dette på jeres tv. Dette siger meget om dem, der anstifte krig.

Amerika vil stå over for en vanskelig tid. Kabalen ønskede det for sig selv, men de har fejlet, så de vil lide. Det amerikanske folk holdes ude af løkken. De har ingen idé om, hvad der sker omkring dem. De er så kontrolleret. Dette er et resultat af genmodificerede fødevarer samt alt andet, der er gjort imod dem. De skal have medlidenhed. Bed for dem. Livet i Amerika er nu et slagsmål.

At tvinge skylden på Rusland for absolut alt, er hurtigt ved at blive en farce. I har det i United Kingdom så godt. Hvorfor giver medierne og politikerne Rusland skylden for alt? Denne taktik virker ikke mere, da folk er vågne, og de kan se, hvad der sker. Kabalen ønsker krig med Rusland og de forsøger at indgyde en frygt for Rusland i folks bevidsthed. Dette er, hvordan kabalen fungerer. Det ville have fungeret i de mørke tider i fortiden. Vil I falde for det nu?

Send venligst kærlighed og energi til alle dem, der er uretfærdigt indespærret i mange lande, fordi kabalen frygter, hvad de ved. De uskyldige har overalt brug for jeres hjælp og støtte.

Min kære, forsøg venligst at tage noget tid for dig selv i løbet af ferien. Vær god ved dig selv, min kære.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |