Home > > Montague Keen - 11. december 2016

Meddelelse fra Montague Keen - 11. december 2016

Selv du min kære, har først nu fået et indtryk af det, jeg har fortalt dig. Vi observerede dig, da du så ”DEN KOMMENDE KRIG MOD KINA” (en John Pilger film). Det er en bemærkelsesværdig film, der afslører hvem jeres virkelige fjender er. Du så tydeligt, at både Rusland og Kina bliver provokeret af Amerika. Du så den amerikanske blokade omkring Rusland og Kina, der var malplaceret. Disse lande er ikke dine fjender, selvom du konstant får at vide, at det er de. Nu har du set de beviser, der viser noget andet. Igen, siger jeg "Intet er som det ser ud".

At vågne op til sandheden er en smertefuld oplevelse. Pludselig kan I klart se de løgne, der har formet meget af jeres eksistens. I ser med nye øjne på de ansigter der fremsætter disse løgne og I indser, at de er som robotter, de tænker ikke som mennesker. I ser på deres handlinger, der ikke overholder de ord, der kommer fra munden. Se på, hvordan Amerika fremvises til verden som menneskehedens ven: omsorgsfuld og venlig. Så se på virkeligheden, se AMERIKANSKE KRIGSSKIBE, UBÅDE, BASER, OVER HELE VERDEN, BEDENDE EFTER KRIG. Millioner af mennesker er blevet dræbt som følge af "Amerikansk assistance for at befri dem". Jeg siger jer, mine venner, krig er aldrig svaret. Pengene til at finansiere krig flyder bare, der er ingen grænse. Men der er amerikanske mennesker, der sover på gaden, sultne og hjemløse. Ingen tanke er givet til dem. De ses som unyttige spisere.

Den skjulte hånd, der styrer jeres verden har haft det hele på sin egen måde indtil nu. Deres fiasko med ikke at få valgt Hillary Clinton, var et hårdt slag for dem. De forestillede sig aldrig, at det kunne ske. De var ikke forberedt, så de gik i chok og måtte udtænke en ny strategi. Forvirring er, hvad de kom op med. De agter at bruge alle trick til deres rådighed, så folk ikke vil vide, hvad de skal tro eller hvem man har tillid til. Dette har været en stor succes for dem. Trods alt, ejer de alle aviser og alle tv-kanaler. Deres marionetter vil sige, hvad de får besked på at sige.

Træd væk fra aviser og TV, da de alle lyver for jer. Den skjulte hånd ejer dem, og de vil af med jer. Vær ikke skyldig i at sprede deres løgne, da det er en forbrydelse mod menneskeheden. DISSE LØGNE ER DE LÆNKER, DER HAR SLAVEBUNDET JER. Vær aldrig ansvarlig for drab eller undertrykkelse af andre mennesker. Hære er dræbermaskiner. Bliv aldrig en del af drab på menneskeheden.

Hold øje med de børn, der er født hos jer. De er placeret i jeres varetægt. Beskyt dem mod rovdyrene, der stjæler dem til brug som ofringer. Rituelle ofringer bliver først nu offentligt kendt. Det har altid foregået ubemærket i skyggerne. Kabalen kunne ikke eksistere uden dem. Det er sådan de får deres energi. Et barn er en dyrebar gave, der skal tages hånd om.

Sandhedens lys skal slukke mørket, som har styret hele menneskeheden. Kabalen har planer om at kontrollere alle forretninger, der udlægger sandheden, for de frygter sandheden. De øger fluor niveauet i jeres vandforsyning for at gøre jer mere føjelige. De øger kviksølvmængderne i deres chemtrails og vaccinationer for at sikre, at I er for syge til at klare jer. Jeres mad er forurenet. Det er et under, at I overlever dette onde stormløb imod jer. Kabalen styrer alt hvad I behøver for, at eksistere på Jorden.

Hvad har I tænkt jer at gøre ved det? Forvent ikke at nogen regering nogensinde fortæller jer sandheden om noget. De er alle fyldt op til halsen med det, ellers ville de ikke være i regering. Vær altid kræsne med hvem I har tillid til, da der er en høj pris at betale, hvis I laver en fejl. Send venligst energien af kærlighed, bønner og retfærdighed til dem, der fejlagtigt stolede på de forkerte mennesker og som nu betaler en meget høj pris. Det er meget lukrativt at indfange en sjæl, som har arbejde at gøre på Jorden. De har ikke en samvittighed. De beslutninger, I foretager, er af største betydning. Står I for sandhed og retfærdighed, eller bøjer I jer ned og underkaster jer det onde, der betaler jer for jeres forbrydelse? Det er afgørelsens tid. Der er ingen måde, I kan ”sidde over” på denne gang.

Forbind jer med jeres åndelige side som aldrig før. Bed om styrke, og gør, hvad der forventes af jer på dette tidspunkt med forvirring. Vid, hvem I er, og hvorfor I er på Jorden i denne tid med store forandringer. Hjælp andre til, at have styrke i sindet til at blive, hvem de er, også. Arbejd sammen, da jeres fremtid er i jeres egne hænder. Alt I behøver er modet til at stå for sandhed og retfærdighed. I er de 99%, kabalen er mindre end 1%; og lige nu, er de skræmte for de 99%.

Min kære, du er på en vanskelig vej, der må betrædes. Jeg er med dig, hvert skridt på vejen. Jeg forlader dig aldrig, da vores bånd ikke kan brydes.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |