Home > > Montague Keen - 20. maj 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 20. maj 2018

Med så meget der kommer frem i lyset, er det næsten for meget at tage ind. Hvem kan I stole på, er det største spørgsmål i jeres tanker. Mange kommer frem som om de er troværdige, når de rent faktisk kun er interesserede i, hvad der er godt for dem selv: hvad de kan opnå Dette er grunden til, at menneskeheden er i sin nuværende tilstand. I indser nu, at I kun kan stole på få. Nogle sikrer, at de holder en fod i begge lejre, bare for en sikkerhedsskyld. Hvor er de mennesker, der står ved det de tror på er sandt? De skal finde modet til at tale ud. Al deres megen snak er ikke noget værd, hvis de ikke har modet til at stå frem og tale. I har tilladt menneskehedens fjender NÆSTEN AT OVERTAGE og udrydde jer. Se på deres liv. Alt de gør er at angribe hinanden. Hvad har de nogensinde opnået? Hvor succesfulde har deres liv været? De bliver brugt som en CANCER af kabalen, der spredte deres løgne og frygt i et forsøg på at lede jer væk fra lyset.

Amerika, kabalen vil have jeres våben! De er ligeglade med hvor mange uskyldige liv de tager for at kunne sikre, at de tager jeres våben fra jer. De bruger kraftig tankekontrol på nogle få modtagelige mennesker, som de derefter instruerer i, hvordan man udfører drab på uskyldige børn for at sikre maksimal pine og uro. De bekymrer sig ikke om, hvor mange de dræber. De vil alligevel af med jer alle sammen. De ønsker desperat at overtage Amerika. I skulle være blinde for ikke at kunne se dette. Kabalen fortsætter med at forsøge at slippe af med Trump, da han ikke spiller deres spil. Har I nogensinde set noget som angrebene på hr. Trump? De skjuler ikke deres frygt for ham. Han tilhører ikke kabalen. Han gør Amerika til et sikrere sted for folk at leve og arbejde, imod kabalens vilje.

Trump er ikke perfekt, men det behøver han heller ikke at være. Han har de rigtige hensigter, og det er alt, hvad der er nødvendigt. Vi har inspireret ham til at se på fængslerne i Amerika, da de er en skændsel. Ikke egnet til mennesker. Amerika har et fuldstændigt korrupt retssystem, der helt sikkert skal undersøges. Faktisk er retssystemerne på verdensplan korrupte, da de kun adlyder kabalen. Kun medlemmer af kabalen får lov til at blive dommere. Dette gælder overalt. Det er bare en af de måder, hvorpå de kan styre jer.

De har dækket alt, der er nødvendigt for menneskehedens overlevelse, og har ikke efterladt nogen sten der ikke er blevet vendt. I lever på deres barmhjertig, medmindre I vågner op og tager kontrollen tilbage. De fortæller hvad I skal sige og tænke. TANKEPOLITIET fjerner alt, hvad de ikke kontrollerer, og I giver dem mulighed for at gøre det.

I taler og taler, men gør ikke noget ved det. De har reduceret jer til holdningsløse, lydige får, der altid adlyder jeres herrer. I ved hvem I er. I skulle skamme jer. Det kommer I til en dag, kan jeg forsikre jer om.

Jeg har forsøgt at opfordre jer til at tage kontrol over jeres liv og om at undersøge, hvem I er, og hvorfor I er på Jorden på dette tidspunkt. I bærer ingen lighed med de mennesker, der vandrede på Jorden før kabalen overtog. Folk levede på det tidspunkt et levende aktivt liv og at leve i 100 år var normen. De havde et godt helbred uden de stoffer, der presses ned over os i dag. Men kabalen overtog jeres fødevareforsyning for at reducere jer til de syge mennesker, I er i dag. De løj om jeres historie, så I ikke ville vide, hvem I er.

Mennesker overlever kun på Jorden, da I tillod kabalen at tage alt fra jer. De nyder nu alle de rigdomme, der engang var jeres. De er parasitter, der lever af jeres lidelses energi. De har gjort jer afhængige af dem.

Alt, hvad kroppen behøver, er tilgængelig: Naturen leverer det. Den menneskelige krop var aldrig designet til at klare de stoffer, der leveres af kabalen. Når det er muligt, dyrk jeres egen frugt og grøntsager, som jeg plejede, da jeg var på jorden. Der er en stor glæde i, at se dem vokse. Dette er den mad, der vil opretholde jer. Kabalen har kontrolleret alt på jorden i næsten 2000 år.

Religion blev designet til at styre folks tanker og liv. Det fungerede godt, indtil I begyndte at vågne op og indså, at I IKKE BEHØVER EN MELLEMMAND TIL AT KOMME I KONTAKT MED KILDEN(SOURCE). I indså, at I kan oprette forbindelse direkte, og at I ikke behøver nogen at lave forbøn for jer. Lær at håndtere det Højeste Væsen. Brug hvad I føler jer komfortabel med. Dette giver jer frihed til at leve efter jeres samvittighed. Tro mig, det er befriende.

Så snart jeg vågnede, nægtede jeg at være en del af nogen religioner, meget til min blodfamilies vrede, som gjorde alt, hvad de kunne for at tvinge mig til at leve efter deres religion. Jeg giftede mig med en fra en anden religion, hvilket førte til yderligere forstyrrelse, men jeg stod fast i min tro. Desværre endte det mange år senere i skilsmisse. Nogle år senere var jeg heldig at mødes og gifte mig med Veronica. Med hende lærte jeg, hvad kærlighed betyder: sand lykke. Kærlighed dør aldrig, selv døden kan ikke slette den. Derfor fortsætter vi med at dele vores kærlighed.

Veronica blev guidet til to videoer, der forklarer mere klart, hvad jeg forsøger at fortælle jer. Det er nødvendigt at tage ansvar for jeres eget liv. Parasitterne overtog og holdt den menneskelige race som slaver, som nu er ved at dø ud. De styrer jeres fødevareforsyning, luften I indånder, det livgivende vand, som jeres kroppe har brug for. Ondskab er ikke et stærkt nok ord til at beskrive, hvad de har gjort mod jer. Indtil I siger NEJ, med en kraftfuld stemme, vil de fortsætte med at sikre jeres død. Er det virkelig det I vil have? Alle de oplysninger, I muligvis har brug for, er til rådighed for jer. I skal bare tage jer tid til at finde dem og handle på dem.

Den pædofili, der gør det muligt for kabalen at bo på Jorden, bliver afsløret af hr. Trump. Han har frigivet tusinder af børn, der var blevet låst inde i bure, klar til at blive leveret til kabalen. Vær venlig at støtte ham. Han gør ikke tingene efter bogen, da han ikke er politiker. Han er fri til at træffe sine egne beslutninger. HR. TRUMP ER IKKE EN DEL AF DEN PÆDOFILE KLUB. Han nægtede at deltage.

2018 vil frembringe beviser, der vil chokerejer helt ind i kernen. Det er svært at tro på, at sådanne onde mennesker er overalt. I er blevet deres slaver, og I tror dumt på deres løgne. I stoler på dem.

Alle dem, der har påtaget sig at afsløre sådan en ondskab, har været udsat for de mest hæslige overgreb fra de "lej en mund" dukker, der er overalt. De kan ikke gøre noget konstruktivt selv. Sådanne mennesker vil ikke gå frem mod lyset. De vil blive holdt ansvarlige for deres handlinger og vil skulle stå til ansvar for dem.

Åbn jeres tanker og udforsk, hvad kabalen gør for at fjerne 90% af jer. Når I fuldt ud forstår deres planer, vil I finde måder at beskytte jer selv på.

Annunakierne er stadig på jorden, selvom de er godt skjult. I bliver opmærksom på dem og deres mange forklædninger. I skal vågne op og møde fakta. I har ingen tid at spilde. Jeres fremtid er i jeres egne hænder, så håndter det med omhu.

Min kære, de har gået meget langt for at skabe problemer for dig! De er virkelig bekymrede. De mister jorden, da Trump ødelægger deres planer, OG DE ER VREDE PÅ HAM.

En løsning vil snart blive fundet for de problemer, du har at gøre med. Jeg forlader dig aldrig, min kære.

For evigt, din beundrende, Monty.

>En samtale med tidl. Illuminati insider Ronald Bernard og Sacha Stone

Bemærk fra Veronica
Venligst se de to videoer, da de hjælper jer med at forstå jeres situation.

Meddelelse fra Dave
Jeg fortsætter med at blive rørt af det faktum, at der er så mange venlige og omsorgsfuldt folk, der når ud til mig. Velsign jer alle sammen.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |