Home > > Montague Keen - 27. maj 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 27. maj 2018

I disse tider med forandring opdager I, at I bliver trukket i forskellige retninger, som er forvirrende for mange af jer. I vil gerne tro på, hvad jeres regeringer fortæller jer, er sandt, men alle beviser peger på, at de følger en plan.

Hr. Trump synger ikke fra deres salmeblad. De vil gøre alt for at tvinge jer til at acceptere deres plan. De trækker penge fra jer, så de kan tage fuld kontrol over masserne. Tænk et øjeblik, hvilket kaos denne handling ville skabe: ingen penge til mad eller husly.

Det er det I går ind til, medmindre I åbner jeres øjne og finder jeres stemme og nægter at samarbejde med kabalens plan for jer. Vi finder det forbløffende på denne side af livet, at der stadig er nogle, der stoler på kabalen og vil tro på, at alt vil være okay for dem. Jeg kan ikke fortælle jer, hvor tåbelig den holdning er. I alene kan ændre denne plan. I kan skabe en verden af fred og kærlighed. Dette er jeres øjeblik: grib det, gå frem ud af mørket i dag og skab fremtiden for jeres drømme. Mod er alt, hvad I behøver for at kunne gøre dette.

I er meget mere kraftfulde end I kan forestille jer. I blev fortalt af kabalen, at I er afhængige af dem. Det er ikke sandt. I det øjeblik I tager jeres magt tilbage, er de færdige. I er så meget mere kraftfulde i dette øjeblik, end I kan forestille jer.

Tidspunktet er rigtigt. I gav kabalen jeres magt. Nu kan I tage den tilbage. Den er jeres. I har tåbeligt tilladt 1% at tage magten og kontrollen fra jer, de 99%. Tro mig, de er bange for jer, da de ser jer åbne jeres øjne og se dem for de parasitter, de er. Der er et bemærkelsesværdigt interview, der forklarer overtagelsen med en person, der var en del af Illuminati, ved Sacha Stone, som arbejder med Lyset for at vække masserne. Sachas arbejde er kendt over hele verden. Han laver grundlæggende arbejde for at forberede sin ”New Earth Foundation”. Han har foretaget to besøg hos Dave i Fresno Fængslet. Vi fra den åndelige side takker ham for dette og for hans venlighed og venskab med min hustru. Sacha bekymrer sig om menneskeheden. Lyt til hans ord. Han har modet til at tale ud. Han og hans samarbejdspartnere har dækket alle eventualiteter. De er parat til at lede vejen frem med fri energi mv. Det ville være ønskeligt om der var flere som Sacha, med modet til at forberede menneskeheden på fremtiden, som de har brug for. Lær af fortiden, vær forberedt på fremtiden.

En samtale med ex- Illuminati insider Ronald Bernard og Sacha Stone

Når I arbejder sammen, kan I skabe en fremtid, som I nu kun kan drømme om. Spørg jer selv, vil I virkelig have jeres børn til at vokse op i en ødelagt verden som den I måtte udholde? I blev undervist i en historie, der ikke er sand. I blev ”rådgivet” til at spise den mad, som kabalen har forurenet. I blev tvunget til at tage medicin og vaccinationer, der ødelægger den menneskelige krop. Alt var designet til at ødelægge menneskelivet. Selv jeres sko fik pludselig gummisåler, så I ikke kan forbinde med jordens energi og alle naturlige overflader.

I vores have kan I stå i bare fødder og føle energien under jeres fødder. Dette er endnu en ting, der er blevet afskåret fra jer: jeres forbindelse med alt det der er. Veronica og jeg elskede at gå rundt på min gård og forbinde med naturen og afgrøderne jeg dyrkede. I ville blive forbløffet over, hvor godt det er for sjælen at forbinde med naturen. At gå hånd i hånd langs kanten af havet er ren himmel. Vi elskede det, da det forbandt os med naturen. De enkle ting er altid de bedste. Sådanne minder lever for evigt.

Vendettaen mod menneskeheden udspilles hver dag på tv-apparaterne og i jeres aviser. Det er lige foran jeres ansigt, men stadig nægter nogle at se det. Deres propaganda bliver kærnet ud hver dag. Det er fornærmende, oprørende; alligevel lapper den godtroende det i sig og kommer tilbage efter mere. De med en hjerne ser det for, hvad det er, nægter at give det den energi, det søger.

Tænk for jer selv, nægt at blive ledet som får til slagtning. I er kød for dem. De spiser jeres børn og drikker deres blod. Dette er ungdommens fontæne for dem. De hader mennesker, men de spiser dem for at overleve på jorden. De gør livet meget vanskeligt for folk at kunne overleve, som min hustru. En velkendt ven, MJ, opfordrede til at lade Veronica vide, at han er under alvorligt angreb. Alle dem, han havde kontaktet inden for dette område, er også under angreb. De, der ikke er blevet gjort tavse af kabalen, går igennem en meget vanskelig tid. Veronica er blevet påført lipoedema. Dette er meget svært at leve med. De forsøger at lukke lymfesystemet og afslutte hendes liv. Veronica og jeg vil sætte pris på eventuelle forslag, I måtte have vedrørende denne situation.

En venlig dame sendte Veronica et vers, som hun anbefalede alle at sige hver dag for at frigøre jer fra enhver forbindelse med de mørke kræfter, som I måske har været involveret i, i et tidligere liv. Gør venligst dette for at beskytte jer.

Min kære, livet bliver sværere at klare for hver dag. De bruger så meget energi på de tre af jer. De vil fejle med at holde dig nede, vær sikker på det.

Altid din beundrende, Monty.

Dave

En stor tak til jer allesammen som har kontaktet ham. Han bad om, at jeg minder jer om ikke at sende frimærker eller noget med glitter mv, da fængslet sender det tilbage til afsenderen og Dave vil aldrig kunne se det. Ting kan kun sendes gennem fængslets kommissær.

OPHÆVELSE AF PRIMÆRE KONTRAKTER

I min sjæls navn
I LYSSTYRKERNES navn
Annullerer og ophæver jeg alle og enhver tidligere aftale og kontrakter med de mørke kræfter
Alle mørke kontrakter er nu, uanset deres indhold, uanset mine underbevidste programmer, og med min frie vilje erklærer jeg mig nu fri for disse kontrakter og fra alle indflydelser af de mørke kræfter, og nu erklærer jeg fuldt bevidst samarbejde mellem mig og Lysstyrkerne.
Jeg bestemmer nu, og jeg beordrer, at mit liv styres i fuld overensstemmelse med den guddommelige plan, jeg dekreterer mirakler, der skal manifesteres i mit liv, på en måde, der vil manifestere glæde for mig og for alle involverede.
Sådan er det og sådan skal det være.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |