Home > > Montague Keen - 20. august 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 20. august 2017

Jeres øjeblik er kommet for at øge jeres bevidsthed; At mødes sammen som En til at absorbere den vidunderlige energi fra solformørkelsen for hele menneskeheden den 21. august. Undervurder ikke betydningen af denne solformørkelse. Lad ikke Kabalen distrahere jer fra denne enestående mulighed for at genvinde jeres styrke. Kabalen har haft travlt med at forårsage uro, skyderier, angreb mv. i de sidste par uger, for at sætte jer i frygt og angst og dermed forhindre jer i, at give jeres fulde opmærksomhed på at genvinde jeres styrke. Det er alt sammen så indlysende. De spiller det samme spil igen og igen. Desværre bliver mange af jer ofre for det.

Se det for hvad det er: TANKE KONTROL af masserne. Frygt er Kabalens mest kraftfulde våben. Kig på jeres tv og aviser, hvor I konstant bombarderes med frygt for kræft, som kan forhindres med natron og endda helbredes. De har intensiveret frygten for hjerteanfald og slagtilfælde, som alle skyldes Kabalens chemtrails, fluor og den mad, hvorfra næringen er fjernet.

I lever ikke, I overlever bare de angreb, der rettes mod jer. De ejer og kontrollerer al medicin, og de kontrollerer hvad lægerne kan ordinere til jer. Enhver læge, der er villig til at vaccinere nogen, bør undgås for enhver pris. Beviset er derude for alle at se, hvor farlige vaccinationerne er. I skal lære at beskytte jer selv mod Kabalens planer mod jer.

Koncentrer jer den 21. august om den meditation, der foregår over hele jeres verden. Vær en del af det, forbind som En. Gør dette for jer selv og hele menneskeheden. Fjern alle barrierer af race og tro, som er blevet placeret på jer af kabalen for at opdele og erobre. Det er en af deres kontrolmetoder, som I ikke skal overholde, da det giver dem sejr over jer. Hvor meget længere vil I stå ved og lade dem ødelægge menneskeliv på Jorden? Uanset hvad de måtte hævde, foragter de alt menneskeliv. Hvor længe vil der gå, før I ”vågner op” til denne kendsgerning? Jeres styrke er i overtal. Brug denne styrke den 21. august til at vise Kabalen, at I er klar til at stå sammen og tage jeres magt tilbage til hele menneskeheden.

Bliv endnu en gang de åndelige væsener, I var før Kabalens kom til jorden. Der er dem, der er så onde, at de har til hensigt at fjerne enhver modstand mod deres overtagelse af Jorden. Deres magt ligger i penge. De bruger det mod jer. De skabte det til dette eneste formål. I er slaver af det. Lige nu kan I ikke forestille jer livet uden det, men når I omslutter lyset, bliver det helt klart. I vil modtage hjælp fra andre planeter, som venter og ser, klar til at gå videre med al den hjælp, I har brug for. I har virkelig venner på høje steder, som er villige og i stand til at få jer igennem denne overgang. Stol på det, og sammen vil I gøre det. I kan ikke forestille jer det nu, men I vil glæde jer over, når alt er fred og harmoni. I vil spekulere på, hvordan I nogensinde overlevede alt det Kabalen kastede på jer. Dem, der er på jorden på dette tidspunkt, har styrke og vilje og magt til at komme igennem uroen i denne overgang. Støt hinanden gennem de ændringer, der skal ske. Der er intet at frygte, bortset fra frygten i sig selv, og Kabalen vil påføre jer den ved enhver lejlighed.

Sammen vil I genopbygge livet på Jorden. Sammen med ét mål i tankerne: Fred og harmoni for alle. God, sund mad vil blive produceret igen.

Under mit liv på Jorden studerede jeg landbrug. Jeg havde en gård, hvor jeg producerede mad. Så jeg ved hvordan det skal gøres. Det gav mig sådan glæde, at se afgrøder trives og modne, vel vidende at det var god næring til menneskeheden.

Hjælp og råd vil være til rådighed. I vil ikke blive overladt til at overleve alene. Dette er det største eventyr, som menneskeheden nogensinde har gjort. Alle de store sjæle, der nogensinde har vandret jorden, forbereder sig på at hjælpe jer. I er ikke alene.

Skridt er nødt til at blive taget for at få retfærdighed for Dave McCann, så han kan fuldføre sin mission for menneskeheden. Vi lærte at Kabalen har til hensigt at holde ham fængslet i mange år. De har ikke skyggen af et bevis mod ham. De FOREGAV AT MORD fandt sted ved hjælp af to kvindelige kroppe, som de tog fra et lighus. Kabalen satte scenen, så gennem tankekontrol fortalte de Dave, at han havde gjort det. Jeg, Montague Keen, kan forsikre jer om, at Dave McCann aldrig har dræbt nogen. Det var en opsætning. Denne mand er 100% USKYLDIG. Vil I tillade Kabalen at holde ham fanget? Dave har et arbejde at gøre for menneskeheden. Det er derfor, Kabalen har fanget ham.

Venligst, uanset hvor lidt I bidrager, hjælp os med at få retfærdighed for ham. Alle beviserne viser tydeligt, at de to kvinder fløj ud af USA. Det er kendt, hvor de er. Vi takker oprigtigt for jeres hjælp, om det er penge eller gennem bøn.

Min kære, byd den nye energi velkommen med åbne arme. Forankrer den for hele menneskeheden, således at bøjlerne kan fjernes, og man kan nyde tankefrihed, ord og gerning igen. Fred og retfærdighed for alle.

Justice for Dave McCann. Irish man framed in California.
Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding


(Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand indrammet i Californien.
Juridiske udgifter Fundraising med GoGetFunding

Jeg er hos dig, min kære, i alt hvad du gør.

Altid, din beundrende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |