Home > > Montague Keen - 27. august 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 27. august 2017

Fortvivl ikke, min kære, kampen er intensiveret, men den er ikke tabt. Grunden til, at Kabalen stadig ser ud til at være i kontrol er, at de ejer medierne. De vil kun fortælle jer, hvad de vil have jer til at vide. Jeg kan forsikre jer om, at de aldrig vil indrømme, at de mister deres greb om menneskeheden. De bruger alt imod jer. Deres juridiske verden er stablet op mod alle mennesker. Ordmagi bruges hver dag i juridiske dokumenter. Kabalen studerede sort magi, og det har tjent dem godt. De er mestre i det. Det bruges mod jer hver dag i jeres liv. Nu hvor I er blevet opmærksomme på det, kan I se det overalt. Stavning er støbning af magi med bestemte ord, der har en mening og magt, som I aldrig blev undervist i. Accepter ikke som sandhed, hvad de fortæller jer gennem medierne. Det er alt sammen propaganda for at holde jer i kontrol. Jeg kan ikke understrege det nok.

Deres trumfkort er, at de holder den unge mand, Dave fanget, som ville være med til at frigive menneskeheden fra Kabalens dominans og kontrol. De gik langt for at få ham til Californien, hvor de havde alt på plads til at sætte scenen. Tre lande var de vigtigste operatører i denne forbrydelse mod ham. De fjernede også alle hans verdslige ejendele og solgte alt, hvad han nogensinde havde. De var hensynsløse. Deres hensigt var at ødelægge ham.

Mange af jer har besvaret vores opfordring til hjælp. Vi har brug for at skaffe ham en advokat til at repræsentere ham. Kabalen laver sine tricks for at forhindre mennesker i at få adgang til appelinstansens hjemmeside. Vil I tillade dem at forhindre jer i at hjælpe med at frigøre Dave, en uskyldig ung mand, så han kan opfylde sin mission for menneskeheden?

Jeg vil forklare baggrunden. Veronica, Dave og jeg er tre dele af en sjæl; vi er tre i en. Vi har været på jorden i alle tider, når der var behov for ændringer. Det var nødvendigt for mig at overgå til ånden, så jeg kunne lede operationer fra denne side af livet, mens Dave og Veronica arbejder sammen på Jorden. Men enhver mulig hindring er sat i vejen for at forhindre menneskeheden i at frigøre sig fra kabalens tyranni. Men med jeres hjælp vil vi lykkes.

Vi prøver fortvivlet at finde en ærlig advokat. Amerika er helt under Kabalens kontrol og lider som en konsekvens heraf. Kabalen forsøger at indlede en borgerkrig i Amerika. De ville elske at se amerikanere dræbe hinanden. Dette ville være en orgasme for dem. De ville betegne det som endnu en triumf. De ved præcist, hvordan man sætter folk op mod hinanden. De har haft mange års erfaring, og de er eksperter i sådan en ødelæggelse. Hvornår vil menneskene på gaden lære, at de bliver misbrugt til at overlade Jorden til Kabalen? I ser det hver dag på jeres tv'er: journalisterne synger alle fra den samme Kabale-salmebog. De forråder faktisk deres egen slags for penge. Hvordan kan de leve med sig selv? Har de slet ingen samvittighed?

Kabalen mislykkedes med at forstyrre solformørkelsen. Det var en spektakulær begivenhed, der blev set af mange. Energien fra formørkelsen filtrerer stadig ned til jorden. Meget, der var skjult for jer, vil blive afsløret. Kabalen vil ikke længere kunne skjule sine beskidte gerninger. Gode mennesker vil komme frem for at redde menneskeheden fra udryddelse. Byd dem velkommen og arbejd med dem, for I er på jorden for at redde menneskeheden. Stå ikke udenfor.

Når I står sammen klarer i det, hvis I er splittet falder I. Spørg jer selv, hvordan er det muligt for kun 1% at sprede sig rundt om jeres verden som kræft og at kontrollere jeres regeringer og kontrollere jer.

Veronica havde håbet på, at Leo Varadkar, der for nylig blev valgt som premierminister i Irland, ville hjælpe med at få Dave fri fra fængslet. Men ligesom alle de andre, er han alene loyal over for sine kabale-mestre. Dette sker igen og igen. Varadkar fik ikke engang lov til at svare.

Irland er så vildledt. Det hælder til Kabalen. Vil irerne nogensinde komme op fra deres knæ og se på, hvem de er, og indse deres sande historie? En person i Irland (ja, kun en kom frem for at hjælpe Dave) D.E., har påtaget sig selv alene at hjælpe. Vi i Ånden vil takke ham. En dag vil han forstå betydningen af hans engagement i Dave.

Vi i Ånden er klar til at hjælpe jer. Vi står sammen med dem på andre planeter, der er parat til at gå i aktion for at sikre, at menneskeheden overlever og trives i en verden uden Kabalen. Indtil for nylig var I helt uvidende om, hvordan Kabalen dominerer jeres liv. De skaber sygdomme i deres laboratorier, så de kan nyde energien fra jeres lidelse. De ser, at I hopper på hver eneste løgn, de fortæller jer. De er mestre i propaganda. Men deres styring over jorden kommer til en ende. Dette er hvor de er farligst. Deres angreb på Veronica, hendes computer og hendes bil fortsætter. De er meget farlige fjender. Dave og Veronica kan garantere det.

Venligst send kærlighed og bøn til Dave. Han lider, fordi Kabalen sender had. I har ingen anelse om, hvor kraftig energien fra had er. Det er derfor, de bruger det.

Kærlighed er også stærk. Det mærkes af modtageren, og det hjælper med at fortynde hadet. Det er i jeres interesse at befri Dave, da hele menneskeheden vil have gavn af det. Hvert land i jeres verden vil drage fordel af den energi, der frigives, når han fuldfører sit arbejde. Derfor gik kabalen til sådanne længder for at få ham fængslet. Hvis han ikke var vigtig for jer, ville de ikke have gjort det. Vi så, hvordan kloge de var i at få ham til Amerika. Tre lande arbejdede sammen for at gøre dette, da det kun er i Amerika man kan forfalske en forbrydelse i Hollywood-stil og fange nogen for det. Det er en forbrydelse, der aldrig er sket. Det ville vise sig vanskeligt at forfalske en sådan forbrydelse i Storbritannien.

I, mine venner, kæmper for jeres overlevelse. Kabalen skriger på 3. verdenskrig. De er ligeglade med, hvor den starter. Tværtimod vil krigen tage folks fokus væk fra Kabalen og deres onde kontrol. Krig tjener mange penge til Kabalen, som altid. De laver bomberne, og så ser de på at mennesker dræber hinanden. Det er bare et spil for dem.

Vågn op og stå til ansigt med virkeligheden. Lav jeres forskning. Alle svarene er der. Prøv at forstå, hvem de er, og hvorfor de er i jeres verden. De er ansvarlige for alle lidelser, fattigdom og sygdom, og de vinder altid på det.

Sammen kan I sejre. Tro på jeres egen medfødte magt, og I vil overleve. Se religion og race som våben, der bruges til at adskille jer. I bliver brugt imod hinanden, så vågn op.

Min kære, du gør alt for at opfylde din mission med Dave. Vi erkender uhyrligheden af, hvad du er oppe imod. Folk vil mødes for at hjælpe dig. Opvågningen sker.

Vi står sammen med dig, min kære.

Altid din beundrende, Monty.

Justice for Dave McCann. Irish man framed in California.
Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding


(Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand indrammet i Californien.
Juridiske udgifter Fundraising med GoGetFunding


Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |