Home > > Montague Keen - 22. april 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 22. april 2018

2018 vil gå over i historien som det år, hvor menneskeheden vågnede og kabalen faldt af nåde. I kan se, at det sker rundt omkring jer. Alle indikationerne viser, at kabalen er afsløret for hvad den er, og dens fjernelse fra jorden er sikret. Alle deres underjordiske baser bliver ødelagt. Alle deres baser i Irland er blevet håndteret. De er i fortvivlelse, da de aldrig forventede at menneskeheden skulle vågne op og nægte at overholde deres krav. Penge og magt vil ikke redde dem, som jeg har påpeget siden min overgang. "De bliver nødt til at vende tilbage hvorfra de kom". De hører ikke hjemme på jorden. Selvom de har brugt mange århundreder med at forsøge at ødelægge menneskeheden, har de svigtet. Mennesket er hjemmehørende på jorden, så de er bestemt til at overleve.

Deres planer dækkede alt, hvad folk har brug for til at kunne overleve. De har været omhyggelige i deres planlægning. De var sikre på, at de ville lykkes. Det eneste, de overså var muligheden for, at folk ville vågne op. Når hele menneskeheden er vågen og klar over alle de forbrydelser, der er begået imod dem, vil de blive vrede. Kabalen frygter jeres vrede og vil søge efter skjul. Mange vil forlade Jorden frivilligt. Nogle vil trække det ud og spille det overlegne kort, men det virker ikke.

Dette er jeres øjeblik til at gøre alt for at genoprette menneskeheden og Jorden. Gå venligst til leylinjerne igen og aktiver dem. Frigør den kraftige energi fra dem for at tjene jer, og returner Jorden til dens naturlige tilstand. Dette arbejde er vigtigt for at sikre, at alt, hvad der er mørkt og ondt, fjernes. Gå til jeres hellige steder og forbind med deres energi. Frigør det til menneskehedens gode. Denne energi er jeres til at bruge. Det blev taget fra jer. Kabalen falder, så de kan ikke forhindre jer. Så det er jeres øjeblik til at tage det tilbage. I vil kun spise god sund mad i fremtiden. I vil drikke rent vand igen. I vil indånde god ren luft, når kabalens chemtrails fjernes for evigt.

I årenes løb har I tilladt andre at tage kontrol og herske over jer. Denne magt skal tilbagekaldes og tages tilbage i egne hænder. Folk vil så selv bestemme hvad der er bedst for dem. Den menneskelige krop var aldrig designet til at klare de stoffer, der produceres af kabalen, som er blevet tvunget på jer af den medicinske industri, som er i lommen på kabalen. En ærlig læge vil aldrig vaccinere, når han ved, hvad der er i disse vaccinationer. Han ved, at han deltager i ødelæggelsen af menneskeheden. Der er ingen undskyldning. Hr. Trump har bestilt en undersøgelse af denne sag for at bevise for verden, hvor farlige de er. Fortidens mennesker levede et langt, aktivt liv. Vores forfædre levede af nødder, frugt og alt, der voksede naturligt; ikke af ting, der er fremstillet på tvivlsomme metoder. I kan ikke slå naturen, den leverer alt, hvad der kræves for at overleve. Faste er lejlighedsvis godt for kroppen.

Den propaganda I bliver udsat for kender ingen grænser. Der er ikke et sandhedsord i det. Lyt til de daglige nyheder, præcis det samme bliver sendt ud over hele verden. Alle løgne produceret af samme kilde, for at holde masserne under kontrol, fordi de ikke kan tænke for sig selv. Selvom det fungerede tidligere, kontrollerer det ikke længere så effektivt, da masserne er i færd med at vågne op. I er blevet løjet for så længe, at det nogle gange er svært at finde ud af, hvad der er sandt og hvad der er falsk. De synger alle fra det samme salmeblad, ALT SAMMEN LØGNE. Snart vil I grine af de samme løgne, og I vil spekulere på, hvordan I nogensinde kunne være faldet for dem i første omgang. De blinde er blevet seende. I kan ikke lide hvad I ser.

Vær årvågen, vågen og bevidst, før I nogensinde giver nogen autoritet over jer ved at stemme for dem. Hvad de lover før et valg, har ingen lighed med det, de producerer efter det. Det er en del af det korrupte system. Nogle gange er det vigtigt at stemme, for at holde nogen ude af magten, som f.eks. Hillary Clinton. I ville have været dybt inde i en krig, hvis hun var blevet præsident. Hun nyder drab.

Tag ansvar og forbered alle eventualiteter. Kabalen vil ikke gå stille. Banksystemet, der holder jer som slaver, skal fjernes. Et andet system vil blive sat i stedet. Dette vil medføre forstyrrelser, men det skal klares. Fjernelsen af alt, der er skadeligt for menneskelivet, er afgørende, det skal gøres. Se fremtiden, når alt er på plads, for at folk kan blomstre og trives. Det er det I søger efter: En ny begyndelse.

Når kabalens kontrol over hele verden er fjernet, vil bistanden oversvømme Jorden for at hjælpe jer med at tilpasse sig nye levemetoder. Slid vil blive fjernet. Der vil være venligsindede besøg fra andre planeter, ligesom der var i tidligere tider, før Kabalens ankomst. Der vil være en deling af information til at hjælpe jer i jeres nye liv. Vi i Ånden vil have friheden til at besøge jer, hvis det er acceptabelt for jer. Der er ingen grænser. I vil nyde en frihed, som I i dag kun kan drømme om. Solen vil skinne igen, og jeres vejr vil være fri for kabalens interferens. God sund mad vil blive nydt igen, og mennesket vil trives endnu engang. Jorden vil ikke længere være en fængselsplanet. Frihed, som I aldrig har kendt, vil være jeres. Arbejd hen imod dette, visualiser det, og det vil ske. Klargør jeres krop: Spis kun god mad, som ikke er dødbringende kemikalier. Undgå alle stoffer og find måder at helbrede kroppen på, der er naturlige og gavnlige.

Har I nogensinde tænkt alvorlige tanker om, hvor få der var i stand til at overtage jeres verden. Sort magi blev brugt, og denne magi bruges stadig i dag. Meget få af jer er vækket til kontrollens fulde omfang. Jeres uddannelsessystem er en anden kontrolmetode, da man aldrig har lært sandheden om noget. Alt, hvad der var dårligt for jer, blev I opfordret til at forkæle. Jeres sind blev fyldt med affald og bekymring for at sikre, at I ikke havde tid eller energi til at udforske noget, der var umagen værd. De lavede tankeløse robotter ud af jer. Det var ikke tilladt at tænke på jer selv. I var altid på udkig efter han eller hun, hvis instruktioner skulle adlydes. Jorden blev en zoologisk have, og menneskeheden, dyrene var låst inde.

Deres mål var at ødelægge jer. De ser jer som ubrugelige spisere. De vil have det hele for dem selv. Hver dag ser I dette mere tydeligt. De er vrede på jer, de vil have 3.Verdenskrig, og I forhindrer det. Den eneste mulighed for dem er, at skabe en revolution i Frankrig og håbe på, at de kan trække andre lande ind i det. De er desperate, og de vil bruge desperate foranstaltninger. Hvis menneskeheden nægter at overholde deres krav, er kabalen færdig og menneskeheden er fri. I har aldrig kendt frihed. I har været slaver i 2000 år. Dette er jeres store mulighed for at tage kontrol over jeres liv, så byd det velkommen. Kabalen gjorde jeres liv elendigt, en kamp for at eksistere, det kan ikke kaldes at leve. Disse ændringer er startet, så vær forberedt. Kun lys og kærlighed vil fortsætte.

Min kære, vær meget forsigtig, det er farlige tider, der er mange angreb. Jeg lover dig, at når du kommer med mig over på denne side af livet, vil jeg give dig den bedste ferie du kan forestille dig. Bare hold det ud, indtil du har gennemført alle dine opgaver.

Altid ved din side, din beundrende, Monty.

Bemærkning fra Veronica

Jeres kort lyser op i Daves liv og dem, han deler dem med. Han er dybt taknemmelig for jer alle for at sende dem. Jeres omsorgsbreve betyder meget for ham. I har løftet hans liv ud af mørket, der er Fresno Fængsel. Han er ikke alene mere. Gud velsigne jer alle, Dave.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |