Home > > Montague Keen - 23. oktober 2016

Meddelelse fra Montague Keen - 23. oktober 2016

Maskerne er ved at forsvinde, og I begynder at se, hvad der er blevet holdt skjult for jer. De, der hemmeligt regerer jeres verden og ødelagde jeres livskvalitet bliver belyst. Alt det, de pålagde jer, om det var dårlig mad, dårlig medicin, eller uren luft, så var det hele beregnet til at ødelægge jer. De undlader at indrømme, at det kun var dem, der var tåbelige nok til at blive vaccineret, der blev syge. Kræft er en stor vinder for dem, for såvel som at dræbe, bruger de FRYGTEN for kræft til at tvinge jer til at følge deres råd. Alt negativt i jeres verden er designet af kabalen. De styrer absolut alt. De skaber også de love, der begrænser og styrer jeres liv. Frygt bliver brugt til at sikre, at I adlyder dem. Politik bruges til at skabe de love, der sikrer I svarer kabalen. Kig på toppen af pyramiden, til dem, der rent faktisk kanaliserer magt gennem deres lakajer i regeringen.

Vatikanet/jesuitterne, frimurerne, og alle hemmelige organisationer såsom ”Skull and Bones”, osv, er i magtpositioner over menneskeheden. Åbn øjnene og forstå, at kabalen kun har den magt, I giver til dem. Tag magten tilbage, og de vil hurtigt løbe tilbage til tunnellerne, hvorfra de kom frem. Træd tilbage i jeres egen medfødte magt og bliv, hvem I er, som David Icke, Michael Tsarion, Jordan Maxwell, og så mange flere har gjort. Disse mennesker står for sandhed. De er jeres ledere. Stå sammen med dem, for sammen er I uovervindelige.

Ytringsfriheden er afgørende. Kig på Julian Assange og Wikileaks. Den britiske regering gik ulovligt ind i Ecuadors ambassade for at anholde ham, MEN MODIGE BRITER GIK IND PÅ AMBASSADEN FOR AT SIKRE, AT HAN IKKE BLEV ARRESTERET. Alt det kræver er et par modige sjæle som træder frem. De, der har påtaget sig at afsløre det onde, der bruges til at ødelægge menneskeheden, fortjener jeres beskyttelse. Husk, at alt det kræver for at ondskab kan lykkes, er, at gode mænd ikke gør noget. Hver og en af jer bliver bedt om at træde frem. Stå sammen mod jeres undertrykkere. De er bange for jer, da de ikke har en chance mod jer. Når I fortæller dem, at I ikke længere kan genkende deres magt over jer, er de færdige. De har kun hvad I har givet dem. Det er jeres, så tag det tilbage. Glem alt, hvad I har lært fra både jeres forældre og jeres uddannelse. Disse løgne skabte jeres undergang. De skabte kuglelænkerne, der slavebinder jer. Det er tid til at fjerne dem for evigt.

Opret en retfærdig verden, som I, i fortiden, kun kunne drømme om. Muligheden for at gøre dette er der for jer NU. Alt I behøver er modet til at gøre det. Den sataniske kontrol-struktur falder fra hinanden. De kan ikke længere holde det sammen, så alt det kræver er modet til at fjerne dem fra magten. 2016 er året for eksponeringen af alt, hvad der er korrupt. Eksponeringen af dem, der har gjort alle mennesker til slaver. De har ødelagt livskvaliteten på Jorden for 99% af jer. Kabalen spankulerer rundt som monarker i en verden, de ikke har ret til at være i. Selv dette var ikke nok for dem, så de opnåede glæde ved at gøre jeres liv til en elendighed. De skabte bankerne for at sikre, at de havde totalt kontrol over jeres liv. Kig på dem, fortjener de jeres respekt?

Jeres frygt og jeres smerter er livgivende ilt til dem. De er parasitter, og I ved, hvordan man skal håndtere parasitter. Aldrig nedlade sig til deres niveau, men insisterer på, at de ophører og stopper på én gang. De har kun den magt, I giver dem. Når I alle siger nej, og mener det, vil de forsvinde sporløst, tilbage til mørket, de stammede fra. Jeres fremtid er i jeres egne hænder. Selvfølgelig vil de trække et par stunts for at forsøge at skræmme jer. De har stadig ikke givet op på projekt ”Blue Beam”: der skal foregive at en Alien invasion finder sted. USA ønsker at rulle det ud. Kun den ”ikke-vågne” vil falde for det. Der er masser af tankekontrol i Amerika. Det er så korrupt, og det er helt kontrolleret. Det er derfor, de dræber flere mennesker gennem deres krige end noget andet land. Er det noget at være stolt af? Så mange penge til krig, mens fattigdommen i Amerika er en skændsel. Folk tigger om mad og husly i Amerika. Fattigdommen må anerkendes. Deres regering foregiver at alt er vidunderligt, men fattigdommen er meget reel. USA´s dræbermaskine er det bedste, penge kan købe. De har ingen respekt for liv overhovedet. De forsøger at narre jer med, at det er frihedens land. Nej, mine venner, det er slaveri landet. USA er domineret og styret af en fremmed magt. Befolkningen i USA fortjener bedre. Det er trist at se landet forværres. Alt det kræver er modet til at foretage de nødvendige ændringer.

Så meget bliver gjort fra den åndelige side for, at afsløre alt, der er korrupt. Dette viser jer vejen frem. Den handling, I foretager, er jeres beslutning alene. Vi kan kun vise jer korruptionen. I ved, dybt i jeres sjæl, at alle drab skal stoppe. Jeres verden skal renses for al den mørke energi. At dræbe skaber sådan en dårlig, mørk energi. Dette er grunden til at sataniske drab er så populære blandt Illuminati. De kan ikke få nok af denne mørke energi, for de overlever på det.

I har evnen til at skabe den fremtid, I ønsker. Alt det kræver er lidt mod. Visualiser fremtiden på Jorden som I drømmer om, og derefter gør den til en realitet. Stop med at være slaver og tag jeres magt tilbage. Der er mere end nok for hele menneskeheden til at leve i værdighed og fred. Dette bør være jeres mål.

Min kære, forfrysninger er svære at bære. Det er meget smertefuldt. Vi gør vores bedste for at fjerne det. Du har hvad der virker som mange uoverstigelige problemer at beskæftige dig med, og de får dig ned. Prøv at tage en pause fra arbejdet, da det overvælder dig, min kære.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |