Home > > Montague Keen - 30. oktober 2016

Meddelelse fra Montague Keen - 30. oktober 2016

Tingene er fremskyndet på jorden på grund af den omfattende eksponering af korruption. Dette måtte ske først. Der er så meget mere, der skal tages i betragtning, før I kan træffe informerede beslutninger om noget, der påvirker livet på Jorden. Jeg ved, at det er et chok for mange af jer, der havde troet på jeres regeringer, at I nu finder, at de spiller en stor rolle i nedslagning af menneskeheden. De tvang jer til at få vaccinationer, som de var fuldt ud klar over var skadelige for jer. Desværre gør de det stadig. Husk, at I ikke kan komme nogen vegne i politik, medmindre I er enige i, at kabalens dagsorden skal accepteres. Jeg har vist, hvordan disse parasitter kom til jeres Jord, hvordan de lavede komplot og ordnede alt, hvad der var nødvendigt for dem, for at blive accepteret som menneske. Selvom de er et rovdyr art, lærte de hurtigt, hvordan man godt kan skjule det. De har ikke jeres standarder. De behøver ikke leve efter jeres regler. De laver deres egne regler og tvinger jer til at acceptere dem.

Når I ser det fulde billede, som vi i efterlivet gør, ser I, hvordan overtagelsen blev sat i bevægelse. Denne rovdyr art eksisterer hovedsageligt af menneskelige lidelser. Det er derfor de konstant KRÆVER KRIG. Det er ligegyldigt, hvor den forekommer, så længe BLOD bliver spildt, og ENERGIEN FRA FRYGT produceres for dem, for det er deres ilt. Især på denne tid af året, hengiver de sig til SATANISKE DRAB på en stor skala. Dette er ikke, hvordan livet på Jorden var beregnet til at blive levet. Alle menneskeliv skal respekteres og værdsættes. Jeres sjæl er for evigt, I skifter blot kroppe ind imellem. I jeres sjæl, ved I, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Parasitterne, på den anden side, har hverken sjæl eller bevidsthed; kun materielle ting betyder noget for dem. Det er, hvad de stræber efter. Jeg har fortalt jer, siden jeg gik over, at parasitterne bliver nødt til at forlade Jorden. De skal have lov til at gøre det. De har gjort livet på Jorden så svært for menneskeheden, da de ser os kun som slaver til at tjene dem.

Det er tid til forandring. Mennesker er ved at vågne op og kan nu se, hvad der er blevet gjort mod dem. Folk tager tilbage, hvad der er deres. Når folk sender kontrollen, som religioner udøver over dem bort og frigør sig fra den, vil livet på Jorden være fredeligt og retfærdigt. Mennesket er den eneste art på Jorden, der dræber sine egne. Vi er blevet manipuleret til at dræbe hinanden. Vi opfordres til at udkæmpe krige, til at dræbe i flæng. Så længe I producerer frygt og blodet flyder, er parasitterne glade. De giver jer medaljer for at dræbe jeres egen slags…. tænk over det. De manipulerer jer, hver eneste dag i jeres liv. De dannede en HEMMELIG VERDENSREGERING, der styrer jeres valgte regeringer. Dette giver dem fuld kontrol. På grund af dette, fortsætter de med at manipulere jer.

Hvad skal der til før I vågner op og tager tilbage, hvad der er jeres, og nægter at kæmpe deres krige, og nægter at jage jeres medmennesker for at slagte dem uden nåde? Hvem laver de bomber og kugler, der bruges til at dræbe? Har I sat jeres børn i verden for at iføre sig uniformer og blive dræbermaskiner for disse parasitter? DER ER INGEN ÆRE I DRAB. Det skal stoppe.

Opret forbindelse til Kilden(Source) uden indblanding fra religion. I oldtiden, forbandt mennesker sig med himlen og Jorden. De skabte resonans med himlen, havet, landet, og alle, som boede på det. Der var ingen dræbermaskiner før rovdyrene ankom. Er I kommet for at stå og se den menneskelige race blive tilintetgjort og Jorden helt blive overtaget af rovdyr. Den udslettelse af den menneskelige race har taget års planlægning og manipulation. I faldt for hvert trick, de lavede. Parasitterne er ligesom den kræft de skabte, den spreder sin ondskab overalt uden, at I nogensinde opdagede det. Ja, det er smart, men det er ondt. De invaderede alle aspekter af livet på Jorden. De fik ram på jer fra alle vinkler.

Nu er I omsider vågnet op til jeres vanskeligheder, og I er parate til at sige, VI DELTAGER IKKE LÆNGERE I JERES PLANER. VI ØNSKER IKKE 3. VERDENSKRIG. VI NÆGTER AT DRÆBE VORES EGEN SLAGS. VI STÅR SAMMEN. VI, SOM ER DE 99%, NÆGTER AT RETTE OS EFTER JERES ORDRER.

Disse parasitter, uanset hvor de er, skal fjernes til sidst, da de altid ødelægger deres værter, og det kan ikke være tilladt.

Livet på Jorden forandrer sig, selv mens dette skrives. Det sker. DET ER TIDEN, HVOR DET SKAL SKE. Det kan ikke stoppes. Parasitterne vil kæmpe for at holde på deres ulovligt opnåede gevinster og deres menneskelige slaver. Men det vil ikke være tilladt. Tiden til forandring er her nu.

Min kære, vi gør fremskridt. De rigtige mennesker måtte blive bragt til din opmærksomhed for at tingene kunne fortsætte. Det tager nogle gange tid, at bringe de rigtige mennesker ind i billedet. Du har oplevet dette tidligere. Til sidst, er disse mennesker kommet for at hjælpe.

Vi er på din side og vejleder dig.

Din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |