Home > > Montague Keen - Søndag den 24. januar 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 24. januar 2016

I fortiden advarede jeg dig om planerne om at indføre militær undtagelsestilstand. Obama satte det i bevægelse den 22. januar.

BREAKING NEWS at Infowars

Dette er et enormt wake-up call for menneskeheden. De spiller ikke spil og har nu omsat deres overtagelsesplan til handling. Det blev gjort, da alle var bekymrede over om de kunne komme hjem i den store snestorm. Husk, de brugte den samme taktik i en snestorm i 1913 for at få Federal Reserve regningen accepteret. De bruger altid den samme taktik.

Obama, den Khazariske marionet, vil blive givet ubegrænsede beføjelser til at sende den amerikanske hær til ethvert land, de vælger. Tag ikke fejl, det er en globalistisk overtagelse og den globalistiske hær vil suspendere de rettigheder, du har tilbage. Forberedelserne til dette har stået på i mange år. De er forberedt. . . ER DU ?

For at forstå omfanget af situationen, beder jeg dig læse:

HIDDEN HISTORY OF THE INCREDIBLY EVIL KHAZARIAN MAFIA

Det vil åbne dine øjne for omfanget af denne onde overtagelse af menneskeheden og Jorden.

Lav din egen undersøgelse og forbered jer på at forsvare jer selv.

Husk, ISIS blev nedsat af USA og Storbritannien. Den blev finansieret og bevæbnet af dem. Nu bruger de det som en undskyldning for den globalistiske overtagelse. De har forberedt masseforfølgelse og udslettelse af menneskeheden i århundreder. De foragter dig, og vil slippe af med dig. Alligevel tjener du dem stadig.

Veronica har væske i hendes lunger. Det er smertefuldt og invaliderende. Vi vil genoptage normal kommunikation, når hun kommer sig.

Du har brug for hvile, min kærlighed. Du har en mission at opfylde. Pas på dig selv.

Altid, din tilbedende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels Pedersen
Share |