Home > > Montague Keen – den 26. januar 2014

Montague Keen – den 26. januar 2014

”DET FØRST SKRIDT HENIMOD EN FORANDRING ER AT BESLUTTE, AT DU IKKE ØNSKER AT BLIVE, HVOR DU ER.”
Anonym

Veronica og jeg er begge glade og begejstrede over, at det er lykkedes os at bringe så mange mennesker sammen fra alle dele af verden for at genskabe Den Guddommelige Energi på Planeten Jorden. Vi er dybt taknemmelige overfor alle, som hurtigt responderede og udtrykte ønske om at forene sig som én stor lys- og kærlighedsfamilie.

Vi har valgt datoen søndag den 2. februar 2014.

Vi beder jer om at forsamle jer ved SOLOPGANG eller SOLNEDGANG, gerne på begge tidspunkter, hvis det kan lade sig gøre. Anvend jeres sind på en hvilken som helst måde, I kan forestille jer det, for at skabe energifrigivelsen. I behøver sådan set ikke engang at forlade sengen, da jeres positive tanker vil bidrage til den kritiske masse af energi, som er nødvendig.

Vi er selvfølgelig klar over, at solopgang og solnedgang finder sted på forskellige tidspunkter forskellige steder på Jorden, men disse tidspunkter er de mest optimale på dagen til at udføre denne unikke øvelse. Veronica og en eller to af hendes hjælpere tager til GLASTONBURY i Vestengland. Hun beder til, at vejret arter sig. Skulle der vise sig at være forsøg på at hindre jer adgang til disse steder, så ophold jer bare i nærheden. I kan bruge jeres sind, jeres bevidsthed, på at opnå jeres mål. Veronica er bekymret over, at vi ikke har nået at svare alle.

Mark vil komme med forslag i sin opdatering i dag. Hver eneste af jer er vigtige. Alle kan komme med input. Det koster jer ingenting, kun tid. Det er så vidunderligt, at så mange lande er involverede og ivrige efter at deltage. Vi har skabt en kæmpestor familie af ligesindede. Dette er det allervigtigste. Lad os sikre os, at dette bliver en mindeværdig event, som hæver sig over alle barrierer i forhold til sprog og religion. Sammen kan vi skabe de forandringer, som vores planet skriger på. I er fremtidens arkitekter. Denne event vil gå over i folkehistorien og vil blive fortalt igen og igen for de kommende generationer. Jeg kan ikke kraftigt nok pointere, hvor vigtig denne aktion er.

Forén jer i glæde. Skab et massivt vortex af energi omkring jer med kærlighed og latter, idet I danner et fællesskab i fred og harmoni. Denne event er bare den første af mange kommende events. Vi har planer om at udføre disse events med jævne mellemrum. Vi vil vise vejen, mens vi sammen arbejder på at skabe fred og retfærdighed, hvor der trist nok ikke findes nogen på nuværende tidspunkt. Lad ikke alder være en hindring, for I kan aldrig være for gamle eller for unge til at skabe mirakler, og det er netop, hvad I har til opgave at udføre i dag.

Jeg beder jer nu om at tage jer tid til at læse, hvad Mark møjsommeligt har forberedt som introduktion til det uhyre vigtige aspekt ved leylinjerne. Byd velkommen, og tag godt imod Leylinjernes tryllekunstner. Må han være med jer for at guide jer og opmuntre jer til interesse for disse allerhelligste steder og de leylinjer, som gør dem dertil. Vi i ånden følger jer i dag og på de kommende dage, når I tager det på jeres skuldre at redde jeres planet, således at kommende generationer kan nyde deres liv på Jorden.

Sammen vil vi få det til at ske. Begge sider af livet samarbejder som aldrig før. Til de vidunderlige mennesker, som villigt bruger deres tid på at gøre det muligt for vores bestræbelser at blive nydt af alle, vil I sørge for, at alle lande kender dato og tidspunkt, således at alle får mulighed for at deltage? Husk på, at sammen er I magtfulde: I er de 99 %, så I kan ikke stoppes. I er de opvågnede.

Min kære, det bliver ikke muligt for dig at skrive sammen med mig på søndag, da du vil deltage i ceremonien for leylinjernes inddrivelse. Nyd nu at være sammen med ligesindede brødre og søstre.

Min kærlighed vil som altid guide dig.

Din hengivne Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Anna Grete TelesfordShare |