Home > > Montague Keen - 25. september 2016

Meddelelse fra Montague Keen - 25. september 2016

Der er tidspunkter i livet for mennesket, når en beslutning skal foretages: står I for sandhed og retfærdighed eller følger I diktater fra marionetdukkerne, som I er ansvarlige for at sætte til magten. I har oprettet jeres egen undergang ved at stole på marionetdukkernes LØGNE og givet jeres stemme til at understøtte deres onde planer for menneskeheden. I har oplevet igen og igen, hvordan marionetdukkerne lover jer alt, og leverer det stik modsatte. Husk, hvad Obama lovede og derefter se nøje på, hvad han leverede. Flere mennesker blev dræbt gennem ulovlige krige under ham end under nogen anden marionet.

Handlinger taler tydeligere end ord, så døm altid efter handlinger og ikke ord. Marionetdukkerne adlyder kun deres herrer, aldrig de mennesker, der har valgt dem. Førerne er de samme verden over, med planer om at reducere befolkningen på Jorden. De vil kun have et overskueligt antal slaver tilbage til at tjene dem. I har tilladt denne situation ved ikke at tage jer tid til at undersøge, hvad der blev gjort mod jer. I gik i søvne ind i det rod, hvor I befinder jer i dag. I havde for travlt med jeres eget individuelle liv til at overveje, hvad der blev gjort mod hele menneskeheden. I accepterede lydløst, at jeres vand blev forgiftet og accepterede chemtrails, som forgifter den luft I indånder. Med hensyn til hvad I nu kalder mad, er der ingen som helst næring i det.

Hvad vil I gøre ved det? Jeg kan høre jer sige, hvad kan jeg gøre ved det. Sammen, kan I gøre en enorm forskel. I kan undlade at betale skat, indtil tilstrækkelige ændringer er foretaget til jeres tilfredshed. I ønsker luft, vand og mad, der er egnet til konsum. Når I står sammen, kan I ikke ignoreres. Jeres skatter betaler for jeres ødelæggelse. Forvent aldrig at regeringen hjælper jer, for det at beskytte menneskeheden ikke er på deres dagsorden. De adlyder kun deres herrer. Overtagelsen af jeres verden bliver mere indlysende hver dag. Tag et øjeblik til selv at se. Den onde klike fik til magten ved list. Husk, mine kære, da jeg først gik over til den åndelige side, viste jeg jer, hvem og hvordan dette foregik. Bankerne er selvfølgelig deres vigtigste værktøj. De bruger det nådesløst. De ødelægger hele lande og lidelserne fra de uskyldige ofre, som de kræver, er livgivende ilt til dem.

Det er tid til at blive aktive. Find jeres stemme og brug den til gavn for alle. Menneskeheden er et offer, og I, kære venner, er menneskeheden. Kliken har låst mange af jer væk i fængsler, fordi de frygter jer. De frygter, hvem I er, og hvad I kan gøre for at eksponere og forhindre deres onde planer. De frygter de få, der har evnen til at afsløre og ødelægge deres korrupte magt. De sørger for falske anklager, der skal foretages for at få deres modstandere fængslet. Dette er almindelig praksis i Amerika, som er totalt styret af kliken. Hvor trist, at det amerikanske folk stadig tror på illusionen. En brat opvågnen venter dem. Befolkningen i USA er blevet narret ”big time” af de samme mennesker, som de støtter.

Venligst engager jer med jeres spirituelle side, da I vil finde vejledning og beskyttelse der. Dette blev fordømt, naturligvis, af Vatikanet. Vatikanet ønsker at skabe tankeløse ofre, der lever i frygt for helvedes ild, og altid adlyder kirken. Men I er ånder, der har en oplevelse på Jorden. I er nødt til at forbinde jer med, hvem I er, ikke hvem Vatikanet fortæller jer, at I er. Ophør med at være ofre.

Der sker ændringer som kabalen ikke kan stoppe, selv om de ville ønske, de kunne gøre det. Denne sandhed bliver tydeligere hver dag. Jeres organer skal klare de interne ændringer, der skal ske, for at I kan fungere med succes efter overgangen. Den totale udmattelse, som mange af jer forsøger at klare, er nødvendig, således at interne ændringer kan ske uden at forårsage stress. Når de korrupte fjernes fra Jorden, vil alle falde til ro og en ny måde at leve på Jorden på, vil begynde. Den eneste religion tilbage på Jorden vil være KÆRLIGHED, og den vil erstatte den helvedes ild og forbandelse som Vatikanet har stået for. Kærlighed vil erstatte frygt. Livet på Jorden vil blive en smuk oplevelse endnu en gang, og vores to verdener vil mødes igen. Kabalen vil ikke overgive deres greb om jeres verden så let, det kan jeg forsikre jer. Men de har ingen mulighed, for de har tabt kampen. Det er tid for dem til at rejse.

Min kære, du skal passe på dit helbred. Du presser dig selv for meget. Vores ven åbner op for, hvem han er. Han har brug for din støtte og vejledning. Kabalen forsøgte at dræbe ham, men mislykkedes, da det ikke var tilladt. Send ham kærlighed og styrke til at være, hvem han er.

Altid, min kære, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |