Home > > Montague Keen - 2. oktober 2016

Meddelelse fra Montague Keen - 2. oktober 2016

I denne tid med forvirring, kan I ikke acceptere som sandhed noget fremsat af kirken eller staten. De arbejder sammen om at håndhæve deres dagsorden for jeres ødelæggelse. De har travlt, da så mange flere af jer er ved at vågne op til deres overtagelse planer. Det er meget vigtigt, at I tilslutter jer med jeres sjælefamilie, da dette er vigtigere end jeres ”blodfamilie”. Sjæle forbindelsen er langt større end noget ”blodbånd”. Når I møder jeres sjælefamilie, ved I, ud over en hver skygge af tvivl, at denne forbindelse er evig. Intet kan ændre det. I står sammen med hinanden gennem tykt og tyndt. Sjæle-forbindelser går tilbage til begyndelsen af tiden. De vil overleve, da de ikke kan ødelægges.

Det er vigtigt at forske i sandheden. Jeres regeringens dagsorden er IKKE FOR DEN MENNESKELIGE RACE. De planlægger at tage alt fra jer for at skabe en Jord, hvor de alene ejer alt. De har planlagt denne overtagelse i tusinder af år. De skabte et uddannelsessystem, der ville fordumme befolkningen i en sådan grad, at I automatisk ville adlyde deres korrupte love. DE NARREDE JER, men nu er I vågnet op til dette bedrag, og I er parate til at stå imod det. I nægter at acceptere kabalens beslutninger. Hver uge, er I vokset i styrke, og jeres antal vokser hver dag. Efterhånden som jeres sind vokser ud af tågen af forvirring og camouflage, ser I sandheden, og I står ved den.

I har trumfkortet, for hvis I ikke kæmper deres krige, er de hjælpeløse. Nægt at gøre noget, der vil skade jeres medmennesker på nogen måde. Stå sammen. Lad være med at ordinere deres narkotika-baserede "medicin", der dræber så mange af jer. Det er alt sammen en del af plottet for at fjerne jer fra, hvad de ønsker at se som deres Jord.

I vil se, hvad der vil ske i Amerika meget snart. Dette vil være det første land til at være helt overtaget. Det amerikanske folk nægter at åbne deres øjne for klart at se, hvad der bliver gjort mod dem. USA er ansvarlig for millioner af jeres medmenneskers død. Dens regering skriger desperat efter verdenskrig. Den amerikanske regering forsøger alle trick, sort magi eller på anden vis, for at starte en ny krig.

I må ikke acceptere deres propaganda, da der ikke er et ord af sandhed i det. De kæmper for deres korrupte overlevelse. Lev kun fra jeres hjerte, ikke hovedet, der er blevet ødelagt af deres såkaldte undervisningssystem. For de sidste 2000 år, har I kæmpet for at overleve på grund af, hvad der blev opstillet af, hvad I nu kalder Vatikanet, som er 100% korrupt. Dets ceremonier, fine tøj og fine ord, kan ikke skjule dets mørke gerninger og planer.

I har nu mulighed for at ændre alt dette, at erstatte det med retfærdighed for alle. Sandheden kan belyses så handling kan genoprette menneskeheden og Jorden til, hvad de engang var, og hvad de burde være. I har intet at frygte undtagen selve frygten. Nægt at samarbejde med de onde kræfter, der har kontrolleret jer i alle jeres liv, og livet for jeres forfædre før jer.

Overtagelsen af Jorden vil ophøre, det øjeblik et tilstrækkeligt antal af jer nægter at tjene kabalen. Så vil fred blive genoprettet. Bankerne er kabalens produkt. De har tjent deres formål med at slavebinde menneskeheden. Banker er produktet af onde sind: dem, der ikke hører hjemme på Jorden, men som ønsker det for sig selv.

I synger om kærlighed, I skriver om kærlighed, men lever I jeres liv gennem kærlighed? Kærlighed er blevet nedbrudt af jeres kontrollører, så I ikke på ægte vis vil forbinde jer med det. Kærlighed er ud over og hinsides alt andet. Dens betydning og dens værdi er uvurderlig. Når I forbinder jer med en anden i kærlighed, ren kærlighed, uselvisk kærlighed, forbinder I med Kilden(Source). I har det hele. . .

Åben jeres øjne og jeres sind. I må ikke acceptere noget uden at forske i, hvad I får at vide gennem regeringen, religion, TV og aviser. I får kun at vide, hvad jeres kontrollanter ønsker I skal vide. Ønsker I at fortsætte med at leve jeres liv som blotte marionetter, der altid adlyder uden at tvivle på de kommandoer jeres kontrollanter giver jer? Bliv fri, fri til at tænke for jer selv. Frie til at forbinde med Kilden og blive, hvem I er. I er væsener af lys, der har en oplevelse af livet på Jorden.

Der er så mange af jer på Jorden i denne tid, og I genkender hinanden fra hvem I var i andre livstider. I er alle på Jorden for at sikre at overgangen vil gå glat, for den kan ikke forhindres. Det vil være vanskeligt for mange af jer. Kabalen vil kæmpe en beskidt kamp i sit forsøg på at holde fast i magten, men dens dage er talte. Vær forberedt, mine venner, på at tage kontrol. For det første sikre jer, at alle krige stopper øjeblikkeligt. Der må ikke være flere drab. Ødelæg alle krigsvåben for at sikre, at de aldrig kan blive brugt igen. Så nyd jeres nyvundne frihed. Arbejd sammen om at genoprette Jorden ved at sikre ren luft og vand, samt fødevarer, der er gode og sunde for både mennesker og dyr. Det bliver hårdt arbejde, mine venner, men jeg kan forsikre jer, at det vil være umagen værd. Læg planer og være forberedt.

Min kære, vi er bekymret for, at dit helbred lider. Pas venligst på. Vi har planer, som ikke kan videregives endnu. Hav tillid, min kære, tillid!

Altid, min kære, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |