Home > > Montague Keen - 26. februar 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 26. februar 2017

Menneskeheden skal fastholde sin kamp for at overleve på Jorden. I vil ikke tabe denne kamp. Jeg beder jer være på vagt hele tiden. Kabalen har en plan om at CHIPPE JER ALLE. Dette kan de gøre skjult, når I er på hospitalet af den ene eller anden grund. Der er læger, der er blevet uddannet i at udføre dette. Aldrig, aldrig, accepter dette, uanset hvilket pres, der bruges til at lokke jer til frivilligt, at acceptere at blive chippet. De opfordrer jer til at få jeres dyr chippet, for at åbne jeres sind overfor udsigten til at alle skal chippes. Deres argument er, at det virker på dyr. Dette er en del af planen om at overtage Jorden og befri den fra en høj procentdel af den menneskelige race.

Der er også en bevægelse i gang for at forsøge at overtale jer til at acceptere pædofili som normalt. For at overleve, har de brug for menneskeligt kød og blod. Det sikrer, at de kan holde deres menneskelige form. Alle "i magt" har måttet gå igennem ritualer. Ved villigt at gøre det, giver de deres frie vilje væk. Således kommer de under kontrol af dem, der fra skyggen, udøver magt over alle.

Alt dette bliver afsløret nu, og selvom det viser sig vanskeligt for mange af jer at tro på, at en sådan fordærvelse eksisterer, så eksisterer det. Det er alt sammen omkring jer, og det bliver brugt af dem i såkaldte magtpositioner. Kabalen havde det hele på sin egen måde i så lang tid. De troede de var uovervindelige. Så kom hr. Trump, der forstyrrer deres arbejdsgang i utvetydige vendinger. De kan ikke lide det. De føler sig afsløret og sårbar for første gang i deres liv. De kæmper hårdt for at beskytte deres levevis.

2017 er et ”briste eller bære” år. I har alle brug for at være stærke, for at beskytte jer og jeres. Aldrig i jeres historie er så mange løgne blevet brugt til at bombardere jeres sind og jeres liv. Det kører uafbrudt, 24 timer i døgnet, fra jeres TV. Jeres aviser forsøger at snyde jer til at acceptere, hvad de foregiver er sandheden. Dette er en kamp for menneskehedens sjæle. I skal være stærke og nægte at overveje sådanne løgne, selv et eneste øjeblik. Beskyt jer selv, nægt at blive trukket ind i de tankeløse, sjælløse, marcher, der nedbryder menneskeheden og udsætter jer for fjendens taktiske tankekontrol.

Kend jeres sandhed og lev efter den. Hav tillid til, at det I tror på, er sandt. Kontakt Kilden (Source) direkte. Åbn jeres hjerter og sjæle for vejledning og bliv ikke trukket ud af kurs af den tankeløse mængde. Bed for Amerika, for hendes folk er sind kontrolleret. De er tabt i ørkenen af ligefremme løgne. Mørkets overtagelse af Amerika begyndte for mange år siden, men det er nu i jeres ansigter, og I kan ikke undgå at se det. Amerika åbnede døren for meget onde dæmoner, som anvendes af eliten til at styre jer. De forventede aldrig at hr. Trump skulle vælges, så de stræber efter, at eliminere ham.

Vær stærk og være sikker på, at hver og en af jer, er vigtige. Den menneskelige race skal overleve.

Min kære hustru blev hårdt angrebet i nat da hun sov. Hun er udmattet. Forstå venligst, at hun kæmper for at forbinde med mig.

Min kære, du skal tage det roligt.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |