Home > > Montague Keen - 19. februar 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 19. februar 2017

Kampen er intensiveret. Den er hensynsløs i sin forfølgelse af sejr. Ødelæggelsen af den menneskelige race og dens fjernelse fra Jorden er nu i jeres ansigter. I vil skulle være blinde, døve og stumme, for ikke at se det. Men nogle af jer klynger sig stadig til håbet om, at jeres fjender vil beskytte jer. Nu mens jeg er i kontakt med jer, ser I, hvad der bliver gjort mod befolkningen i Californien, for at lære dem og andre en lektion. Kabalen er hensynsløse. De ødelægger alt og alle, der står i vejen for deres totale dominans. Hvad mere har I brug for at se, før I åbner jeres øjne for, hvad I er oppe imod. Dette er ikke et spil, det er virkeligt. Lige nu udspiller det sig i Amerika. Vær forvisset om, at dette er en overtagelse af jeres verden og jeres tur vil komme hurtigere end I tror. Mange indså, at dette var på vej, og forberedte sig. Sacha Stone er en sådan person, lyt til hans kloge ord.

Sacha Stones adresserer til verdens ledere - Gennembrud af Energy Konference

Pædofile og psykopater er de våben, der anvendes til at tage kontrol over menneskeheden. Sataniske rituelle drab udføres i hvert land af dem, som I opfordres til at stole på og adlyde. Mange af dem er overtalt til at rejse til visse øer og steder af særlig interesse. Mens de er der, bliver de lokket til børnevoldtægter og rituelle drab på børn. Dette bliver filmet af skjulte kameraer for at sikre, at disse personer bliver Kabalens slaver. Der er ingen flugt undtagen selve døden.

Hvad I ser nu i Amerika, er de pædofiles desperation for at holde på deres magt. De vil gå til enhver længde, for at beskytte hinanden. Ingen anden præsident har nogensinde i historien måttet klare, hvad præsident Trump gennemgår nu. Kig på den frygt og desperation der er i ansigterne på dem, der fordømmer ham. Anholdelser er begyndt med børnehandlerne først, da beskyttelsen af børnene er altafgørende for præsident Trump. Der er underjordiske baser, hvor børn holdes i bure indtil de skal bruges til ofring. Disse er ikke kun amerikanske børn. Børnene stammer fra hele verden. Det er ”big business”. General Flynn havde store planer om at beskæftige sig med dette problem. Se på, hvad Kabalen gjorde ved ham!

Alle veje fører til Rom, og slangens hoved, Jesuit paven. Malachy Martin advarede menneskeheden om, hvad der ville ske, når jesuitterne tog over, og nu ser I det for jer selv. Lav jeres egen forskning. Kig på krigene der blev anlagt af Vatikanet. Kig på slagtningen af menneskeheden udført på vegne af Vatikanet. Det mislykkede forsøg på at udrydde det irske folk, udført af jesuitterne, som I fik fortalt var en hungersnød. Men det var det ikke. Det var planlagt og overvåget af jesuitterne. Disse Jesuit spil ville ende, hvis Irerne studerede deres gamle historie og forstod, hvem de er, og afslørede de løgne de blev undervist i fra Rom. Dette vil afsløre Rom og alt det som det står for. Kabalens effekt ville forsvinde i en røgsky.

2017 er det år, hvor alt vil blive afsløret. Kabalen er bange, da det har meget at tabe. Hver og en af jer, kan gøre en forskel. Vil I forbliver Kabalens marionetter, eller vil I vælge sandhed og frihed. Jeg beder jer om, selv at se på sandheden om Rom.

Jesuit Pave Frans I. 666 Dyrets mærke. Sidste advarsels video

Det, der sker i Amerika, vil I se gentaget over hele verden. Brexit har forsinket, hvad der er planlagt for Europa. Så Blair er blevet sendt tilbage til England for at forsøge at få Brexit afgørelsen væltet. Hvem på Jorden kunne nogensinde tro, hvad Blair (masseødelæggelsesvåben) siger! Frygt bliver brugt; Det er trods alt deres foretrukne våben til at få masserne i overensstemmelse.

Grin af ham. Vis ham, at I kender hans spil. I er vågne.

Jeres prioritet er, at støtte opsporingen af de børn, der blev stjålet, bortført, og fjernet af regeringskontorer mv., til rituelle menneskeofringer. Disse børn bliver holdt i bure, ofte under regeringsbygninger, militære baser. Lyt til deres råb om hjælp. Jeg beder jer, opgiv dem ikke. De involverede i sådan en indfangning skal blive afsløret. Hjælp eller støt dem ikke på nogen måde.

Sammen kan I frigøre jer fra ondskabens lænker. Se det for, hvad det er. Billedet bliver malet i Amerika så tydeligt. Se også, hvor nemt det er at købe fårene, som protesterer uanset hvem Kabalen ønsker at bringe ned. Illuminati bliver afsløret, og de kan ikke lide det. De foretrækker at styre jer fra skyggerne.

Stol på jeres egen dømmekraft og jeres egen forskning. Sandheden vil sætte jer fri. Menneskeheden er blevet totalt kontrolleret i 2000 år. Religion er designet til netop dette formål. Det er stokken, der holder jer på linje (den gjorde, indtil I ”vågnede”). Det er alt sammen baseret på løgne og deres opfindelse af HELVEDE, som er blevet brugt ubønhørligt. Jeg forsikrer jer, det er alt sammen fiktion. Når kærlighed er grundlaget for, hvordan I lever, og alt, hvad I gør, så spørg jer selv, hvorfor skulle I have brug for noget andet? KÆRLIGHED ER ALT. Det er bundlinjen.

Fortsæt med at sende kærlighed til dem, der er fængslet af Kabalen, over hele verden. Jeres retssystemer ejes og kontrolleres af Kabalen, og tager ordrer fra dem, som alle jeres regeringer gør. Menneskeheden har ikke kendt til frihed siden Vatikanet overtog for 2000 år siden. De mener de ejer jer. Det er derfor, I har brug for en fødselsattest, et pas, en dødsattest etc. INTET MENNESKE ER FRIT. Amerikanerne kan synge om "frihedens land”, men I behøver kun at se på deres retssystem indenfor den maritime lov(kontrolleret af England, ikke af USA). Det fortæller jer en masse. I finder løgne, løgne, løgne, overalt hvor I kigger. Jeres frihed blev fjernet ved brug af list. Det er tid til at tage den tilbage.

Min kære, disse angreb er invaliderende. Det er deres mål. Men din viljestyrke er intakt.

Det er altid mørkest før daggry, og daggryet kommer.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |