Home > > Montague Keen - 27. november 2016

Meddelelse fra Montague Keen - 27. november 2016

Kabalen spiller spil med menneskets sind. De nyder at se jer vende jer mod hinanden. Dette er sådan de altid har styret jer. . . det virker! Brug jeres intelligens: Hvem ejer MEDIERNE, det hele! Hvordan kan I falde for deres løgne hver gang? De tager en sætning, og bare ved at ændre et enkelt ord, er dets betydning fuldstændig ændret. Men ligesom får, accepterer I alle kabalens løgne. I bliver narret. Jo mere stress, forvirring og mistro de forårsager, jo mere bliver I låst inde i deres kontrol. De er eksperter på dette område. I er kun lige ved at vågne til det. Tjek hver udtalelse for jer selv, og beslut derefter, hvad der rent faktisk bliver sagt.

Hr. Trump er ikke politiker. Han taler ikke som en politiker, så nogle gange laver han fejl. Han er jeres eneste håb, så stå bag ham og sikrer jer, at han ved, hvad menneskeheden har brug for at få gjort. Folkets vilje er kraftfuld og med denne magt bag sig, er kun himlen den øvre grænse. Dette er jeres store chance for at foretage de nødvendige ændringer for at menneskeheden kan fortsætte med at leve på Jorden. Stol aldrig nogensinde på kabalen. Det har I helt sikkert lært nu. Tag jeres magt tilbage. Vågn op til de forandringer, der sker omkring jer.

Kabalen bliver i stor stil afsløret for hvad den er. Ja, det er sandt, DE ER SATANISTER. Min kære hustru forsøgte at afsløre dette i England for omkring 30 år siden, men kabalen forhindrede det. Nu, bliver alt afsløret i hele verden. Lad det ikke blive fejet ind under gulvtæppet igen. Satanister er nødt til at drikke blod, fortrinsvis blod fra babyer. De spiser dem, så de kan overleve på Jorden. Beviset for dette er overalt omkring jer. Vær venlig ikke at lukke øjnene for det, da offentliggørelse må finde sted. Mange, der har forsøgt at afsløre dette er blevet dræbt, og nogle af dem er offentligt blevet dræbt, som en advarsel til andre om at tie stille. Når kabalen ikke kan dræbe jer, opretter de et gerningssted i ”Hollywood- stil” for at sikre, at I bliver fængslet. De tillader aldrig at retssagen bliver prøvet, da de ikke kan risikere at uskyldige personer, bliver sat fri. Der er tusindvis af sådanne uskyldige mennesker indespærret over hele verden, især i USA. Det værste land er Amerika; der er ingen retfærdighed der. I behøver kun at se på den amerikanske regering til at forstå dette. De amerikanske FEMA lejre(koncentrationslejre) er alle parat, klar til at låse folk inde. Men har deres regering fortalt dem om disse lejre? Deres skattekroner blev brugt til at klargøre dem. Der må stilles spørgsmål til det, da jeres fremtid afhænger af det.

Kabalen er bekymret. Det er ved at miste kontrollen. Hillary Clinton var deres pas til at fortsætte kontrollen over menneskeheden. Hun lovede dem de KRIGE, som kabalen har brug for, for at kunne overleve. Men endelig, åbner I jeres øjne. I afslører hvad I ser, OG DE KAN IKKE LIDE DET. I kan ikke forestille jer, hvor vigtig Brexit afstemningen var. BREXIT VAR DET FØRSTE SØM I KLIKENS KISTE. De troede aldrig på, at det engelske folk var intelligente nok til at se gennem deres spil. Hr Trump ER DET ANDET SØM I KABALENS KISTE. Det er derfor, Nigel Farage assisterede Hr. Trump. Farage vidste, hvor vigtigt det var at få hr. Trump valgt. Hvem vil tilføje det tredje søm? Vil det være Polen? Mange lande i EU ønsker at være fri for denne korrupte kontrol. Kabalen skaber en kæmpe smeltedigel i Europa, til at blande alle racerne, så der ikke mere vil være englændere, franskmænd, hollændere, osv; de planlægger at ødelægge alle de europæiske lande, herunder AL DERES HISTORIE OG ALLE BEVISER OM FORTIDENS EUROPÆISKE FOLKESLAG. I blev løjet for om den Europæiske Union. Nigel Farage gennemskuede deres planer og satte sig for at afsløre dem. Vi skylder ham en stor tak.

At vågne op er aldrig let. Det er ikke rart at se så stor ondskab og korruption, som I aldrig havde bemærket før. Det er ikke rart at se dem, som I tidligere havde troet på, som sataniske mordere, og hvis løgne I havde accepteret som årsager til krig. ”Hr. masseødelæggelsesvåben” er på krigsstien igen i England. Han forlanger en ny afstemning om Brexit spørgsmålet. Han ønsker at ”rigge det”, for at holde Storbritannien i EU. Hvem på Jorden kan nogensinde have tillid til det menneske igen? ”Hr. blusen-ned-i underbukserne” afslører sig selv af den samme årsag. Han er ikke til at stole på. Kabalen ønsker ikke at miste sin magt. De bruger ”lej en stemme” i et forsøg på at holde briterne under kontrol. De er ikke til at stole på, nogensinde.

Det er unikke tider. Det er jeres store mulighed for at frigøre jer fra den onde styring fra kabalen. De, der forsøger at afsløre korruptionen angribes konstant. Disse angreb bliver mere onde hver dag. Men angrebene viser, at de løber bange rundt. Sluserne har åbnet sig, og de har ingen steder at gemme sig. De har mistet kampen om Jorden. Strømmen er vendt til fordel for menneskeheden.

Kom sammen, og I vil have den frihed, som mennesket tørster efter. Den menneskelige ånd er klar. Energien stiger hver dag, og som den spreder sig, vækkes flere og flere. Velkommen til den nye daggry, mine venner.

Veronica, min kære, det angreb var ondt. Det var yderst alvorligt. Disse angreb viser, at de er ved at tabe og er bange. Deres bestræbelser på at forhindre den unge mand i at vende tilbage til England beviser kun, hvor bange de er. Din beslutning om ikke at tage på hospitalet er den rigtige. R vil hjælpe dig med at overvinde det. Du ved, at det bliver ordnet for dig, min kære. Vi er på din side i denne vanskelige tid.

Vi omgiver dig med kærlighed. Din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |