Home > > Montague Keen - 4. december 2016

Meddelelse fra Montague Keen - 4. december 2016

Den menneskelige race er i en tilstand af forvirring. Den bliver løjet for fra så mange forskellige retninger. I har vænnet jer til, at acceptere som fakta alt, hvad der er skrevet i "respektable" aviser; alle ejet af kabalen, der også ejer jeres nyhedsmedier. Selvom I, i jeres hjerter ved, at I er ved at blive løjet for, er I konditioneret til at tro, hvad de fortæller jer. Dette skal stoppe. Kabalen gør jer nervøse for at tro på, hvad der faktisk er sandt. Dette er et spil, de er velbevandret i; de har gjort det i århundreder. Kabalen elsker det, da det viser sig, at de stadig kan manipulere jer. I skal være stærke og foretage jeres egen forskning. I vil aldrig finde sandheden i aviser eller på tv. Disse er alle ejet af fjender af den menneskelige race.

USA har i al hemmelighed skabt en tilstand af evig krig. De udsletter millioner af mennesker for at tilfredsstille deres kontrollanter. Er det hvad I ønsker?

I er først nu begyndt, at se omfanget af de sataniske drab, der er en hverdags forekomst i Amerika. Det er big business. Hvor mange af jer vil lukke øjnene for dette også? Det er rædselsvækkende. Tænk jer de stakkels uskyldige børn, som er stjålet eller købt, og derefter lider under de mest forfærdelige forbrydelser mod dem, af magtsultne individer. Det foregår overalt. Tag ikke fejl. Det sker overalt.

I har i Amerika i 2016, mulighed for at afsløre det. Vær ikke svage og lad det blive fejet ind under gulvtæppet igen. Disse børn har brug for jeres beskyttelse. Er I parat til at kæmpe for sandheden? Dette er en stor mulighed for den menneskelige race til at stå sammen og nægte at blive manipuleret af dem, hvis eneste ønske er at ødelægge jer. I er kun lige begyndt at se, hvor korrupt Amerika er. I fortiden rejste gode mennesker til USA for at skabe et bedre liv. Men de blev løjet for fra begyndelsen. De kender stadig ikke sandheden om USA. Jeg siger til folk i Amerika, I har nu mulighed for, at afsløre og fjerne alt, hvad der er ondt og korrupte i jeres land. I kan stoppe den amerikanske dræbermaskine, der ødelægger jeres verden, og I kan derefter genoprette freden.

Mange fra kabalen har planer om at forlade Jorden. Nogle ønsker at blive her. Beslutninger skal træffes, om I nogensinde skal have tillid til dem. Fakta skal blive konfronteret. I kan ikke lukke øjnene for, hvad der sker omkring jer. Jeres prioritet må være AT DRABENE SKAL STOPPE.

Forsk i jeres sande historie, ikke den falske historie, I blev undervist i. Alt hældte mod at jeres undertrykkere var de klogeste. Det er ikke sandt. I blev manipuleret til at tro, at kun jeres undertrykkere har store hjerner. I lærte at se op til dem. Jeres største fjender blev løftet op som helte der skulle æres. I har et valg. Hæv jer op og bliv, hvem I er, eller kryb i frygt kun for at blive ødelagt. Alt, I er, har været skjult for jer.

Overtagelsen af jeres verden var klog og komplet. De har ikke efterladt noget uforsøgt. De stjal alt fra jer uden jeres samtykke. Nu ønsker de at have hele Jorden for sig selv, med kun et par af jer tilbage til at tjene dem. Er det hvad I ønsker? I har dræbt jeres egen slags for at tjene dem. Religioner er alle en del af dette spil af kontrol. De er alle baseret på løgne. Sandheden er der, men I nødt til at finde den for jer selv.

Send venligst kærlighed og beskyttelse til den, der ulovligt holdes fanget i Californien. Menneskeheden har brug for ham til at fuldføre det arbejde, han er på Jorden for at gøre. Retssystemet i Californien lader meget tilbage at ønske. Det ville ikke være tilladt i Storbritannien.

I har magt til at skabe de nødvendige ændringer for at gøre livet på Jorden fredelig for alle. Vær modig og tro på jer selv. I kan gøre det. Sammen kan intet på Jorden stoppe jer.

Min kære, hav tillid til, at sandheden vil komme frem i lyset. De korrupte vil skulle stå til ansvar for, hvad de har gjort.

Forevigt ved din side, min kære. Din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |