Home > > Sheldan Nidle - 2. juni 2015

Sheldan Nidle - 2. juni 2015

10 Ben 11 Pax, 11 Ik

Selamat Balik! (Sirisk for Hjertelig Velkommen) Der sker meget nu på denne verden. Mange endelige ændringer finder sted for at sikre successen for det, vi gør. Som vi sagde sidste gang, hvad der sker, er den sidste udfasning af et system, der har hersket over denne verden på overfladen med en jernnæve i de sidste 13 årtusinder. En sådan operation er fyldt med tilsyneladende endeløse personer, der virkelig er dedikerede til det gamle system, som blev oprettet for længe siden af ??Anunnaki. Vores jordiske allierede begyndte for et årti siden at skabe forudsætningerne for at konstruere et alternativt system. Som vi sagde tidligere kører dette nye system allerede i det meste af Asien og kommer op at køre i mange dele af verdenen. Det er prototypen på dette system, vi sidst hentydede til. I Europa og i Asien har dette alternativ vokset sig stærkt og bliver brugt til at udveksle midler over hele verden. Den amerikanske Corporation indser dette og fornemmer dybt, at regnskabets time er kommet. Disse synspunkter er blevet hemmeligt udvekslet. Det sidste hurra for dette antikverede system er over os. En stort øjeblik i ændring af magten er nær.

Den amerikanske Corporation forstår, hvad der i øjeblikket foregår omkring i verden. Asien er steget op fra de store dybder, som hun steg ned til i begyndelsen af tiden efter 2. Verdenskrig. Amerika var fuldstændig dominerende og brugte denne fordel til at håndhæve sine globale regler i verden. Denne overlegenhed stoppede med hvinende bremser efter den anden Irak-konflikt. Pludselig bragte manglen på tilstrækkelige ædelmetalbaseret pengereserver en ændring i amerikansk pengepolitik. Dollarsedlen var under angreb og US Corp. begyndte en række tiltag mht. beholdningen, der har bragt den amerikanske centralbank til selve randen af dens ??eksistens. Verden og især Asien har vist, at fortidens monetære idé om seddelvaluta ikke længere er helt levedygtig. I stedet for skal der dannes et nyt system baseret på en retfærdig vekselkurs fra en pulje af ædelmetalbaserede valutaer. USA og dets venner iværksætter denne beholdningshandling. Længden af ??denne aktion er én, der forsøger at holde valutanulstilling og en global valutarevaluering tilbage. Denne handling går sin gang.

På nuværende tidspunkt er der et retssystem, der har erklæret US Corp konkurs. Ligeledes er dens følgesvend, Centralbanken, erklæret konkurs. Dette vil blive officielt kendt, når forskellige andre aspekter af et nyt finanssystem er helt på plads senere på året. Således lever det gamle system på lånt tid. Et særligt storslået øjeblik er næsten klar til at blomstre. Indtil da skal humanitære midler udveksles og efter en række af disse nøglefinansieringer, vil US Corp forsvinde. Det vil blive erstattet af NESARA. Denne overgangsperiode er, når vi kan komme ud af den lange mørklægning og vores venligsindede status kan blive officielt bekræftet. Derefter kan vi overvåge lektionerne fra de Opstegne Mestre og præsentere jer for Agarthanerne. Begivenhederne vil vise jer et nyt generelt paradigme. Himlen ønsker, at vi sørger for, at mørket og dets agenter ikke længere er i stand til at yde negativ indflydelse på jer. Det vil være en Lysets Tidsalder. Det er, når I vil vende tilbage til fuld bevidsthed. Det er, når I er i stand til at få adgang til Akasha optegnelserne og forvaltningerne Himlen.

Denne tid kommer, når de sidste kampe med mørket er forbi. Vi er i en position, hvor vi kan påvirke begivenhederne. Ikke desto mindre har vi en grænse for, hvordan vi viser os for jer. Meget af dette rige er blevet proppet med propaganda dygtigt udtænkt og formidlet af mørket. Derfor tror mange af jer på disse løgne og derfor er vi nødt til kun at vise os på måder, der modbeviser disse opfattelser. Derfor kan vi først åbent vise os en masse, når disse mørke regimer er historie. Til den tid agter vi drastisk at øge antallet af skibe, I ser. Så kan jeres frygt forsvinde og alle kan frit føle vores Lysenergier. På samme tid kan Engle manifestere sig og Himlens undere kan begynde at dukke op dagligt på himlen. Det vil være forløberen for, hvad der skal ske. Lyset ønsker at vise jer, hvad I virkelig er i stand til. Sammen med dette vil der være de forskellige midler, der vil bringe jer velstand og generel gældseftergivelse. I denne nye virkelighed vil I fortsætte med at udvikle jer og gøre krav på jeres tilbagevenden til at være denne stjernenations fysiske Engle!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! I dag er en virkelig velsignet dag! Vores fokus er på at komme med et fantastisk sæt af formelle beslutninger taget af Himlen. Disse er blot starten på en række justeringer, der i høj grad vil øge jeres sansning af de nye chakraer, der bliver installeret omkring mellemgulvet og thymus i jeres øvre hjerte. Disse to nye chakraer har medført nogle vanskeligheder i jeres øvre del af brystet og øvre del af maven. Vær ikke alt for urolig, velsignede Kære; dette er en del af en ny fase i jeres fortsatte indledende opbygning, der kræves for jeres opstigning til fuld bevidsthed. For århundreder siden fik nogle af os en særlig ceremoni krævet af Himlen for at blive dem, som I nu kender os som. Denne tid var en meget speciel tid, da mange års aldring og forvirring blev aflagt og erstattet af Himlens gyldne glød. Vi var så i guddommelig tjeneste og havde brug for en tid i en "indledende træningslejr" for at forstå, hvad der kunne forventes af os.

Det samme kan forventes af jer af Himlen og således vil det være nødvendigt for jer at lære at kommunikere og opfylde jeres guddommelige tjeneste for Gaia og for Himlen. Se på disse tider som en forberedelse. Med hensyn til det, Elskede, er vi sikre på, at I kan skille jer meget, meget godt fra det. Mørket svinder og I kommer ind i en verden, som I ikke har set før. Vores kolleger er ved at berede vejen for begivenheder, der til tider vil overraske og chokere jer. Disse begivenheder vil være varsler af, hvad der vil komme. I mange tidligere liv var vi kommet til den dårlige ende, som vi alle kalder "døden." Pludselig blev denne mulighed fjernet af et sæt længe ventede ritualer. Vi blev præpareret til omgivelser, som vi intet vidste om. I denne praktisk talt "nyfødte tilstand" opstod vi og blev udsat for meget ukendte ting. Vi blev initieret af en særlig Mester og hurtigt uddannet til hver af vores nye opgaver. Det var starten på vores tjeneste.

Vi siger det kun for at udtrykke, hvordan I hurtigt vil forandres og efter uddannelse nemt kan gøre, hvad jeres nye opgaver vil indeholde. Hvad der er forude, er simpelthen et let overblik over jeres kommende liv. Vær positiv og følg jeres hjerte; ikke hovedet i disse spørgsmål. Vi agter at gøre vores del ved at give jer en række dybe sandheder, som blev effektfuldt fjernet fra jeres fjerne hukommelse, efter at Anunnaki overtog denne verden på overfladen for omkring 13 årtusinder siden. Når mørkets magtstrukturer forsvinder, vil I blive mere bevidste om den nye virkelighed, da den så kan rekonstruere sig selv på ny. I dette rige kan I begynde at indlede en kommunikation med jeres rum- og spirituelle familier. Her kan yderligere visdom deles med jer. I skal ligeledes byde vore brødres landinger velkommen. Dette vil hurtigt føre til en introduktion til Agartha og alle de vidundere, der er indeholdt der!

I dag har vi bragt endnu en ugentlig meddelelse til jer alle, som I kan dele med hinanden. Begivenheder, der vil ændre dette rige og tillade jer at opleve det nye rige, er under opsejling. Vær derfor klar til at åbne op for jeres opfattelse af, hvad der er muligt og jeres glædelige velkomst i det nye!!! Vid, at ubegrænset Forsyning og uendelig overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær Én! og Vær i Glæde!)


Website: Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |