Home > > Sheldan Nidle - 9. juni 2015

Sheldan Nidle - 9. juni 2015

4 Ahau, 18 Pax, 11 Ik

Dratzo! (Sirisk for Højt Elskede Sjæle) Vi kommer i dag vidende, hvad der sker her. En bevægelse vokser hastigt rundt omkring i denne verden. Denne bevægelse har gjort det muligt for et nyt finanssystem at blive født og de tidligere stormagter på jeres klode bukker for det. På nuværende tidspunkt er denne virkelighed endnu ikke fuldt ud offentlig, fordi en række juridiske processer skal udføres. Disse endelige processer tager tid. Vær dog opmærksom på, at disse sidste formelle dokumenter ikke forsinker overførslen af ??de første penge til de mange humanitære projekter. Disse forventes at komme inden længe. Den mørke klike ved dybt inde, hvad alt dette virkelig betyder. Dens lange tid med uhæmmet magt er ved at være slut. Snart vil det være muligt for den nye NESARA regering at overtage styringen. Når det endelig sker, er det muligt, at gældseftergivelsen erklæres formelt og den lange UFO tilsløring afsluttes. Herfra vil I få en række af enorme gældsbyrder fjernet og en tilbagebetaling af alle de midler, der ulovligt er taget fra jer, vil blive givet tilbage til jer. Det vil være en af ??de måder, hvorpå jeres generelle velstand kan begynde.

Strategien er selvfølgelig at fjerne den mørke klike fra magten og skabe et nyt paradigme for denne virkelighed. De Opstegne Mestre har forpligtet sig til at give jer nogle lektioner. Disse ændringer vil være fundamentet for de nye opfattelser, der er nødvendige for at forstå, hvordan det vil være, når dette nye statslige og finansielle system er fuldt installeret. Denne nye verden er virkelig kun en af ??de mange overgangsfaser, I vil opleve, når dette rige forandres. I vil blive en person, der kan efterleve jeres drømme. Gæld vil ikke længere være der og et stort antal humanitære projekter vil hjælpe jer med at gøre jeres drømme til virkelighed. Målet er at sørge for ressourcer til hver enkelt af jer, så I kan gøre, hvad der er jeres rolle i denne enorme proces. Endelig kan vi lande og introducere jer til jeres mentorer på det rigtige tidspunkt. Dette punkt vil repræsentere et vendepunkt for jer. Vore mentorer vil starte en proces, hvor I kan lære om jeres herkomst og lære, hvor I skal hen, efter at I vender tilbage til fuld bevidsthed. Denne proces er i virkeligheden kun en begyndelse.

Forseglet i jer er en stor fremtid. Denne fremtid vil bogstaveligt talt føre jer til stjernerne. Hver eneste af jer vil være medlem af denne nye stjernenation. I vil kende skønheden i hver eneste verden med vand. I vil også være i stand til at blive et fremtidigt medlem af vores mange rum- og udforskningsflåder. Forude er en verden, der vil være helt uigenkendelig. Vi har set på, mens hver enkelt af jer forsøger at forestille jer, hvad der vil være jeres fremtid. Denne galakse er enorm. Men I mangler et middel til nemt at forestille jer jeres virkelighed. Når vi begynder at rejse udad fra vores hjem, ser vi frem til at interagere med dem, der udgør vores mange besætninger. Normalt tager det omkring en måned af Jordens tid at krydse denne galakse. Så forude for jer er de talrige galakser, som Skaberen så klogt har skabt til at danne denne sektion af fysikalitet. De fleste af os har været i hundredvis af disse mange stjernesystemer. Den enorme fysikalitet er noget, vi alle kender. Vi forstår, at I endnu ikke er klar over, hvordan I er et barn af Skabelsen.

Som I vokser i bevidsthed, bliver I klar over, hvordan netop jeres mange gaver kan deles med den hjemlige verden og med denne enorme fysikalitet. Hver af os er forbundet med hinanden og med den store række af stjerner, planeter og galakser. Vi har set i ærefrygt, når vi rejser fra galakse til galakse og ser den tilsyneladende endeløse skønhed i denne Skabelse. Nu sidder vi som en stor flåde opslugt af dette solsystems vidundere. Øjeblikket nærmer sig hurtigt, hvor I vil møde os. Dette vil i sandhed være en overvældende begivenhed. De fleste af jer glemmer, at I er Stjernevæsner. Denne nuværende tilstand har eksisteret alt for længe. Jeres dødelighed er i virkeligheden noget, som nogle få pålagde jer for tusinder af år siden. I er Stjernevæsner og I har brug for at bringe de manifestationsevner tilbage, som I mistede. I er, i virkeligheden, sande fysiske engle. I har en skæbne, som vi agter at give tilbage til jer. I er vores familie og for næsten 13.000 år siden mistede I dette store perspektiv. De utallige verdener, vi bebor, er ikke længere en del af jeres hukommelse. Vi agter at give dette tilbage til jer!

Velsignelser! Vi er jeres Opstegne Mestre. Denne tid er en overgangstid. For længe siden i det gamle Atlantis mistede vi vores erindringer. Vi blev bundet til dødelige liv fyldt med frygt og skræk. Efter en tid tilbød Himlen dem af os, der førte uberørte og hellige liv, en chance for at hjælpe vores brødre og efter tur guide dem gennem det uhellige morads skabt af Anunnakierne og deres håndlangere. Vi tog det som en hellig velsignelse og efterhånden blev vi samlet af dem, der blev udnævnt før os. Vi accepterede med glæde de regler, der blev givet til os og brugte vores erhvervede viden til gavn for menneskeheden. I løbet af de årtusinder er vi vokset i antal og har oprettet de mange Broderskaber og Søsterskaber, som I kender. Hver af disse er dedikeret til at forberede jer til enten optagelse eller fremtidig optagelse i en fuldt genetableret menneskehed. Denne mørke verden skabt af Anunnakierne vender tilbage til Lyset. Vores hellige opgave er at være en del af denne yderst glorværdige transformation! Halleluja! Halleluja! Halleluja !!!

Som I stiger i bevidsthed, må jeres tanker være mere fokuserede og mere positive. Det er vigtigt, at I indser, hvor let negative tanker, der hægtes sammen, kan forsinke, hvad I ønsker at visualisere. Tag jer tid til at komme sammen og bruge jeres fælles tanker til at forestille jer det mest positive resultat. Når I gør det regelmæssigt, kan I gøre jeres positive tanker til et mere kraftfuldt alternativ. Husk altid på, at I er meget kraftfulde Åndsvæsner, der har lært at acceptere jeres afmagt. Det er en stor usandhed! I får mulighed for at blive mere bevidste om jeres glemte kraft. Som I vokser i bevidsthed, bliv virkelig klar over, at alle de forskellige fysiske smerter er en klar indikator for, hvad Himlen nu giver tilbage til jer. Jeres tid i mørket er forbi! I er nødt til i jeres sind at etablere, hvor vidunderligt kraftfulde I er! Mange mirakler vil komme!

Gaia er yderst stolt af jer! I blev sat her for at være særlige vogtere af denne verden og faktisk hele solsystemet. Der er en lille del af denne menneskehed, der blev til mørke håndlangere. Jeres brødre og søstre af Lyset er i færd med at skille dem fra jer. Når denne opgave om kort tid er færdig, vil I se klart. Vi agter at lære jer noget visdom, som blev givet os, da vi først fik lov af Himlen til at være jeres åndelige vejledere. Denne visdom gør, at I har brug for at antage et sæt nye konceptuelle paradigmer. Vi skal vise jer en række eksempler, der gør det muligt for jer at gøre det. Denne nye måde at anskue virkeligheden på er noget, der kan fungere som en forudsætning for det, jeres rumfamilies mentorer vil bringe jer. Hele formålet med den kommende tid er at berede jer til, hvad I må gøre, før I vender tilbage til fuld bevidsthed. Vær parate og forberedte til det, der så storslået vil følge !!!

I dag har vi fortsat vores budskaber, der skal forberede jer til en ny virkelighed. Denne proces er en, der nærmer sig et særligt tidspunkt. Jeres åndelige og rum familier er tæt på den sejr, der er dekreteret af Himlen. Tiden er nær for nogle meget særlige begivenheder! Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær En! og Vær i Glæde!)


Website: Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |