Home > > Sheldan Nidle - 11. juli 2017

Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 11. juli 2017

12 Manik, 10 Kumku, 13 Caban

Dratzo! (Højt Elskede Sjæle!) Vi står på tærsklen til flere vidunderlige begivenheder. Det ser ud til, at alle de forhindringer, vi har stødt på, er blevet overvundet og vi er næsten klar til den første række af leveringer. Disse valutaer skal være guldbaserede og skal bestå af US pengesedler. Der vil ikke være nogen Federal Reserve dollars i disse leverancer. Derfor skal de betyde det amerikanske Federal Reserve’s endeligt og skal meget snart signalere den formelle dannelse af jeres nye NESARA Republik. Det betyder ganske enkelt, at vi officielt skal observere begyndelsen på større anholdelser af mørkets afskyelige slyngler. Oh lykkelige dage for os alle!!

Disse kommende tider skal til syvende og sidst demonstrere den inderlige forpligtelse hos de ansvarlige til at give os vores velstand og den formelle etablering af vores NESARA Republik. Vi er i sandhed taknemmelige over for alle både i Himlen og på Jorden for at færdiggøre deres store opgaver! Det er ikke en lille præstation. Det betyder ganske enkelt, at alt nu er godt og i orden. Meget mangler stadig at blive gjort. Derfor, gør jer klar til for alvor at begynde jeres store indledende opgaver og med det guddommelig mål at nå jeres hellige projekter med at forbedre vilkårene for menneskeheden og dette prægtige rige! Må I alle blive velsignet af Himlen for jeres vidunderlige tålmodighed!

Der er meget, der kan siges om dagens begivenheder. Det, der kræves mest, er en ægte tilbagevenden til ærlighed. I de sidste to årtier har vi set, hvordan de, der sidder på magten, åbenlyst lod hånt om deres positioner. Nu er det sandelig tid for, at det endelig stopper, især for dem, der så arrogant så os i et yderst uvenligt lys. Med andre ord "af med deres hoveder!". Farvel til de Magthavere, der var! Et yderst vidunderligt velkommen til dem, der nu kommer for at forandre dette riges orden for altid. De gamle magthavere må være klar til at svare for konsekvenserne af deres handlinger. I den henseende glæder vi os over de anholdelser, der forventes at følge og ønsker, at de fuldt ud står til ansvar for resultaterne af deres modbydelige handlinger.

Det har længe været kendt af Lyset, at denne store dag var bestemt til at komme. Processen med at "fjerne" overklasse rakkerpakket er nu kommet og de vil i sidste ende være væk. Vi hylder dem, der viste modet til at fuldføre deres tildelte opgaver. Det er ikke let formelt at gøre en ende på æraer med usigelig misbrug af dem, der udøvede magten. Det er en endnu større bedrift af dem, der var valgt til denne meget tiltrængte opgave, at have udført deres yderst delikate opgave så brillant! En grand finale hyldest til alle, der udførte dette fantastiske job! Hurra! Hurra for det nye rige!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Vi begynder denne meddelelse lettere øre og forvirrede over al den opmærksomhed, der genereres. Alt det, der er genereret, er en underlig række af proklamationer, der er alt for almindelige i denne meget mærkværdige virkelighed. Himlen gør alt for endelig at vende denne virkelighed tilbage til noget, der ligner fornuft. Den mørke klike ser ud til at være bestemt til snart at nå dens endeligt. Himlen har også banet vejen for denne yderst uvenlige virkeligheds endeligt og vi er nær en tid, hvor alt kommer til en yderst godgørende afslutning. Miraklernes tid er over os!!

Lad os tænke på dette som den tid, hvor jeres meget skuffede klode får lov til at smede dens uhellige våben om til yderst velkomne plovjern. Det er en tid, hvor gamle tanker om krig, sammenbrud og nationalt had skal ophøre. Tillad os, de Herrer, at skabe en længe ventet fred som dagens sande orden! Det er også en tid til fejring af denne nyligt bryggede Kærlighedens og Lysets Tidsalder. En tid til at frembringe mange specielle øjeblikke for at ære velstand og Himlens guddommelige Lys! I dette Lys velsigner vi alle og takker igen Himlen for alt det, der er ved at manifestere sig. Hosianna! Hosianna!

Det, der sker, er årsag og virkning af den Himmelske Skares hellige dekreter. Glæd jer, menneskehed, og besvar disse guddommelige velsignelser med sand anerkendelse af det, der så kærligt er givet jer af det hellige og det guddommelige! Sandelig bliver dette på magisk vis en række af hellige tider fra det Hinsides! Det har taget alt for lang tid for alt at manifestere sig for jer. Det er nu en tid, hvor I, i glæde, med glæde kan manifestere alt det, I oprindeligt kom her for at opnå. Så som det siges, Vær Én i formål og i tak for alt det, I har lov til at gøre.

I dag har vi fortsat vores ugentlige globale rapport. Som I kan se, udfolder begivenheder sig, som endelig giver os mulighed for at nærme os afslutningen på disse lidet ærefulde tider. Vid i jeres hjerter, at den ubegrænsede og uendelige forsyning i Himlen sandelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun. Selamat Ja! (På Siriansk Vær Én! Vær i Glæde!)

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |