Home > > Sheldan Nidle - 4. juli 2017

Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 4. juli 2017

5 Ahau, 3 Kumku, 13 Caban

Selamat Jalwa! (Vær i Evig Glæde!) Lidt flere fremskridt gøres støt. De større problemer, som vi har talt om tidligere, med det ældre og begrænsende banksystem bliver systematisk løst. Det vil gøre det muligt for gruppen, der står for levering, igen at gå videre til en fase, hvor levering igen er gennemførlig. Vi forventer, at de nuværende juli-parametre let kan imødekommes. Denne fortsatte bevægelse antyder, at en række af vores særlige anbefalinger nu bliver fulgt. Der er et behov for at forstå det uhyre store omfang i denne komplekse operation og at indse, hvad der skete i den nære fortid. Alle deltagere er indstillet på at løse eventuelle hindringer, der kan opstå.

Der er flere større forbedringer, der skal føre til de succeser, der var en del af de indledende faser i dette leveringsprogram. Alle parter ønsker inderligt at afslutte denne proces så hurtigt som virkeligt muligt. Det har ikke været let at gennemføre denne ekstremt komplicerede opgave. Der har været mange uventede situationer, der dukkede op og som nu kan løses hurtigt. På trods af det, der er sket, er de økonomiske midler på nuværende tidspunkt på plads og levering kan ske. Det er denne vitale proces, som vi nu agter at tale om.

På nuværende tidspunkt er den nuværende proces stærkt afhængig af banker, der bruger forældede metoder til at fungere som ”mellemmænd”. Vi har til hensigt at skille denne operation fra disse banker og vil gerne have dem elimineret. I kan så have tillid til finansielle institutioner, der kan afspejle den type fremtidige banker, som vi agter at emulere. De nyligt stiftede banker kan så opbevare penge i deres egnede, skudsikre boks. Denne naturlige organiske procedure kan også støtte den legitime dannelse af NESARA Republikken. Det er vores sande mål.

Denne type model kan også muliggøre, at velstanden hurtigere omfatter alle. Denne procedure er, når alt kommer til alt, grunden til RV (Revaluation of Currencies) og dens ledsager, GCR (Global Currency Reset). Elementer, der blot mangler at blive passende anvendt, er nu på plads. Vi takker alle involverede, der gør dette muligt. Det, der kræves, er blot at være tapper og sørge for de midler, der hurtigt kan gøre denne universelle velstand og nye forvaltning til virkelighed. Denne proces skal give nye måder at gøre tingene på og det er denne særlige idé, som vi har til hensigt at gøre klar for alle involverede!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Der eksisterer i hele menneskeheden en forventningsfuld drøm om fuldstændig åndelig befrielse. De kliker, der styrer menneskeheden, ønsker inderligt, at en sådan velkommen drøm aldrig sker. Det er kraften i denne drøm, der har givet menneskeheden mulighed for at fordrive mørket og lade lyset komme helt ind. For længe siden blev det forudsagt, at der ville komme en tid, hvor krigsvåben og våben til splittelse ville blive slået til plovjern, så fred kunne herske. Det sker i øjeblikket rundt omkring på denne vidunderlige blågrønne klode. Vi takker alle i Himlen og på Jorden, som trofast gør denne velsignede drøm til virkelighed.

I nærmer jer et afgørende tidspunkt, hvor I skal se en ny begyndelse på jeres mytiske historie. Det er ikke let at gøre det. Alligevel er I, I Kære, i gang med at fuldføre denne utrolige bedrift. Jeres indre evner udvikler sig hurtigt. Vær klar, mine Børn, til at acceptere mange Himmelske mirakler, der har været alt for længe undervejs. På trods af forhindringer er de sandelig på vej. Disse ekstraordinære, men vidunderlige begivenheder skal signalere, at I i sandhed er frie og suveræne Væsener i dette nye rige. Dette udfolder sig for at gøre flere begivenheder mulige, der skal symbolisere jeres frihed og jeres endeløse velstand! Så glæd jer og vid i jeres Hjerter, at alt snart er godt.

I denne tid med undere skal mange fantastiske begivenheder manifestere sig i al glorværdighed. Se disse som tegn på, at Himlen er mere end klar til at hjælpe og klart bevise, at I ikke er alene. Vi Mestre, og sandelig alle i Himlen, står bag jer. Hvad, der venter forude, er et middel til at give jer mod og til at styrke jeres vilje til at være triumferende. Slip jeres frustrationer og påtag jer jeres hellige sag. Mørkets tidsalder slutter og Lysets Tid er nu over jer. Fat mod og handl på en måde, der virkelig afspejler denne yderst guddommelige tid. Det sker, når Lyset og alle dets undere endelig fuldt ud skal skinne på jer!!

I dag fortsatte vi vores ugentlige rapport om, hvad der sker omkring på denne klode. Vi går ind i en tid, hvor mange vidunderlige begivenheder skal give os vores velstand og give os alle ny forvaltning. Lad os takke alle dem, hvis utrættelige handlinger har gjort alt dette muligt. Vid, I Kære, at den ubegrænsede og uendelige forsyning i Himlen er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian for Vær Én! Vær i Glæde!)

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |