Home > > Sheldan Nidle - 18. april 2017

Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 18. april 2017

6 Akbal. 6 Kank’in, 13 Caban

Selamat Jalwa! (Vær i Evig Glæde!) De sidste få opgaver er næsten afsluttet. Efterhånden som levering skrider fremad, udfører hvert niveau et check og hæver med stor tilfredshed dens bevægelser til det næste sikkerhedsniveau. Denne forsigtige fremgangsmåde vil fortsætte, indtil alle de, der fortjener det, er betalt. Når I ser på disse begivenheder, indser I hurtigt, hvordan de bringer os stadig nærmere ny forvaltning, ny frihed og en overvældende velstand. Det giver også mulighed for mørket at spille dets rolle i dets sidste dage som den største autoritet i denne frygtfyldte virkelighed.

Lyset hilser med glæde de mørke håndlangeres kommende død velkommen. For længe siden, da Anunnakierne første gang overtog kontrollen, var de mørke forandringer tilsyneladende langt væk. Midt i dette mørke interregnum, begyndte himlen langsomt at plante frøene til et nyt rige. På trods af dette var de sidste 13 tusinde år i stand til at påvirke jer voldsomt. Det efterlod jer med en stikkende fornemmelse af, at alt ikke var rigtigt og at noget vidunderligt var påkrævet for at rebalancere det. Sådan en ting er nu i færd med at ske.

En stor koalition af Lyset har opnået et gennembrud og en helt ny virkelighed dannes i øjeblikket omkring jer. Dette nye rige skal forvise mørket og dens onde måder. Det gamle miljø skal transformeres og jeres indre ønsker skal omsider blive en fælles virkelighed. Vi beder om jeres fortsatte tålmodighed. Tiden for Himlens glæde bliver nu gjort klar til at blive jeres vidunderligste evigt udfoldende glæder! Nøglen er at bevare jeres fokus og at vide indeni jer selv, at undere virkelig er nære. Hosianna! Hosianna!

Vi kom hertil for næsten to årtier siden, vel vidende, at denne mission ville være yderst vanskelig. Den har vist sig at være det, men vær sikker på, at Himlens forandringer for dette rige virkelig er nære. Lad ikke det herskende kaos bekymre jer. Det er i virkeligheden den turbulens, som disse store transformationer til tider kan afstedkomme. Hav tillid og vid i jeres indre, at jeres triumf er nær. Desuden er vi alle her for at hjælpe jer med at opnå jeres forudbestemte succes. Disse tider er sandelig omskiftelige!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Jeres store visioner hjælper os med at tilvejebringe et nyt rige, der skal fyldes med fred, velstand og Kærlighed. Dette land skal gøre det muligt for jer at udleve de vidunderlige ønsker, som danner basis for jeres kollektive visioner. Vær klar til det, der meget snart udfolder sig. Som tidligere nævnt, tillod Himlen mørket at tro, at det var i stand til hurtigt at skabe dets byrdefulde katastrofe. Dette er naturligvis ikke tilfældet. Velsignede omstændigheder har ført til deres undergang og et forunderligt rige manifesterer sig overalt omkring jer.

Kollektivt har vi brug for at bevare denne vidunderlige vision for et nyt, velstående og suverænt rige. Vi ved, hvor frustrerende denne komplicerede operation har været. Ikke desto mindre er det noget, I alle så storslået har bidraget til. Vi roser jer for det, I har hjulpet os med at skabe. Dette er i sandhed en fælles begivenhed, som I og dem i Himlen har skabt. Vi velsigner jer for denne længe forsinkede succes. I har sandelig fået hele Himlen og Jorden til at rødme af glæde over den fantastiske måde, I har optrådt. Et kæmpe Halleluja for jeres fantastiske indsats!

Det, der er parat til at ske, er de sidste retfærdige slag, der skal ære den store og modige indsats fra dem i Lyset, der gjorde alt dette guddommeligt muligt. Vi ønsker at takke dem, der gjorde alle de ting færdige, der om kort tid skal gøre muliggøre NESARA Republikken og alt, hvad det betyder for menneskeheden og denne herlige Klode, Gaia og hendes Åndelige Hierarki i Himlen. Lad os slutte med anerkendelse og mange tak for alle jeres gode gerninger!

I dag fortsatte vi med en forkortet udgave. Vi agter at fortsætte, indtil alt er i orden og I frit soler jer i den Kærlighed og det Lys, som I guddommeligt fortjener. Mange velfortjente begivenheder er nære. Vær klar til at acceptere alt det, der begynder at manifestere sig! Vid, I Kære, at ubegrænset Forsyning og uendelig overflod i Himlen sandelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gejun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær En! Vær i Glæde!)

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |