Home > > Sheldan Nidle - 21. juni 2016

Sheldan Nidle - 21. juni 2016 for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation

4 Caban, 10 Kayab, 12 Manik

Selamat Jalwa! (Vær i Evig Glæde!) Mange fantastiske begivenheder begynder omsider at ske. De, der forbereder jeres velsignelser, er næsten klar til at fordele dem. De, der skal rette op på den amerikanske forvaltning, arbejder også på at skifte fra et de facto regime til en sand de jure republik. Dette skift vil få the Fed til at kollapse og gøre en ende på Amerikas krigslignende handlinger i de seneste tre årtier. Som tidligere nævnt har det taget meget længere tid, end først antaget. Dette rige skal endelig i fællesskab befri dette rige på Jordens overflade for den mørke klike og dens mange håndlangere. Mørkets styre på næsten 13 tusind år er næsten slut. Alle de mange begreber, som I har tænkt på som normale, er klar til at blive fjernet og erstattet med nye opfattelser baseret på sandhed og historiens gang i jeres verden på Jordens overflade. Denne proces vil tage længere tid, da I må opgive overbevisninger, der længe har formet jer. Derfor har vi gjort tiden længere mellem det ene sæt af jeres mestres lektioner og det næste. I er et folk, der alt for længe troede fuld og fast på de løgne, mørket fortalte jer. Et sidste skridt for jer at tage det ind og bruge de nye begreber, som I får fra jeres mestre!

Disse ændringer skal give jer mulighed for at tillade velstanden at blive brugt korrekt. Det nuværende pengebegreb vil omsider forsvinde fra jeres dagligliv. Det er ikke let så pludseligt at blive bombarderet med en stor ny række af sandheder. I har været i de mørke håndlangeres magt i endeløse århundreder. Det er vores opgave at hjælpe de Opstegne Mestre ved at præsentere jer for en helt anden livsstil. Vi ved fra vores tidligere erfaringer, at en sådan drastisk forandring kræver tid for jer at fordøje og komme jer igen af yderst smertelige globale chok. Agarthanerne har hele tiden gjort os opmærksomme på, hvor lang tid dette enorme sæt af ny viden ville tage for at indvirke på jer. Derfor er det meget vigtigt, at I gør brug af denne nye viden lidt efter lidt. Efterhånden som I bliver mere vant til nye måder, kan deres oprindelige fremmedhed gradvist forsvinde. Når I begynder at acceptere disse sandheder, kan en ny livsstil begynde. Se dette, som endelig at kunne skabe et liv, der er som små lotusblomster, der sammen flyder i ægte og voksende harmoni. Denne nye harmoni skal gøre en fri og velstående ny virkelighed mulig!

Dette nye miljø er nu ved at udvikle sig. Overalt slår en frisk måde at gøre tingene på igennem. Ideer, der sædvanligvis blev anset som meget usandsynlige, er hurtigt ved at blive normen. Det er ikke let at forandre sig så hurtigt, som I gør nu. Denne virkelighed i forandring er noget, der er et sand tegn på, hvad der ligger forude. Dette rige er bygget på forudsætninger, der i øjeblikket bliver udfordret af alle. Vi er nødt til at se på, hvad I gør, for at evaluere denne virkelighed på Jordens overflade. Lige nu er der begivenheder, der viser, hvordan dette system bryder ned på grund af hele det pres, I er udsat for. Politiske og økonomiske realiteter øger disse stressniveauer og udstiller faktisk den måde, hvorpå ethvert aspekt af dette rige fungerer. De øgede nedbrud illustrerer, hvor tæt I er på enorme ændringer på alle områder i denne virkelighed. Således er et nyt økonomisk og politisk system lige ved hånden. Disse nye elementer skal være forvarslet for et helt nyt system, som skal gøre friere og mere velstående finansielle ændringer og forandringer af regimet mulig.

Hvad betyder det egentlig? Det betyder, at nye grænser sættes og gamle udfordres og derefter erstattes. Hvert element er blot en måde at ændre resten til et punkt, hvorfra der ingen vej tilbage er. Vi er her for at lede dette, hvis det sikrer, at I er klar til den første kontakt. Det er vores overordnede mål. Vi er her for at vejlede jer og sammen med andre at bringe jer tilbage til en tilstand af fuld bevidsthed. Denne proces er enorm, da I langt fra er klar til at opnå den bevidsthed, der er nødvendig for succes. Det er kun gennem Himlens guddommelig indgriben, at dette endda er muligt. Himlen har givet os en guddommelig plan, som giver jer mulighed for at transformere. Denne operation er en operation, hvor I må give slip på den nuværende virkelighed og i glæde skabe en ny. Vi skal bruge Agartha som det sted, hvor jeres første flirt med mørket skal korrigeres. I denne ånd skal I gives hellig visdom og derefter bedes om at bruge den til med fryd at transformere det resterende mørke i denne galakse. Det er denne store opgave, der inspirerer os mest i vores arbejde med jer!

Velsignelser! Vi er jeres Opstegne Mestre! De seneste tider har været en velsignelse, idet Himlens nåde giver os mulighed for at se betydelige fremskridt på mange fronter. Det nye finansielle system er nu verdensomspændende og dets mange fejl bliver løst. Det samme gælder for ny forvaltning. Den er klar til at blive annonceret og Federal Reserve bliver historie. Alle disse hændelser skyldes til dels jeres positive holdninger og jeres visualisering af en ny, forvandlet virkelighed. Sammen tager vi hånd om energinettene til denne virkelighed under manifestation. Disse operationer skal bringe jer mange personer, som I ikke tidligere har kendt. Disse vidunderlige Væsener følger jeres eksempel og gør, at dette rige hurtigt tager form. Vi nyder disse Himmelske gerninger, der gør os i stand til at blive fysiske og giver os den fornøjelse at være en del af dette nye rige. I den umiddelbare tid skal alt det, I har drømt om, blive anlagt for jer. Tag imod denne rundhåndede gave og byd de nye vidunderlige energier velkommen!

Disse begivenheder er kun begyndelsen. I bliver forberedt til en yderst mirakuløs række af vidundere. De mørke regeringer skal forsvinde og blive erstattet af Lyset og af ankomsten af vores åndelige og rum familier. Disse storslåede forandringer er den første del af et program, der skal byde på vores formelle tilbagevenden og masselandingerne af jeres fremtidige mentorer. Denne proces skal give os mulig for at hilse jer og samtidig tillade os at formidle noget indledende visdom til jer. For længe siden, da atlantiderne tog afsted, blev Gaia pludselig tvunget til at sænke energierne meget i hendes rige på Jordens overflade. Dette gjorde hun for næsten 13 tusind år siden. Det er nu tid til at løfte disse energier op til niveauet for deres tidligere frekvenser. Denne operation er næsten klar til den afsluttende fase. Indtil da agter vi at bruge vores evner til at hjælpe jer på denne rejse tilbage for at finde ud af, hvem I virkelig er.

Den kommende tid giver derfor en mulighed for rigtig mange nye oplevelser. Vores opgave er at bruge vores evner til hjælp med at guide jer, ved nåde og ved snarrådighed, til jeres nye niveau. Denne operation er dybt kompleks og alligevel helt enkel. Ofte forventer mange, af os, at vi bruger vores evner til at mildne det, der sker med jer. Det gør vi og gør jer klar også til endnu mere komplekse situationer. I skal opleve at stå over for rigdom og over for den sande betydning af, hvad det vil sige at være et menneske nu. I er en gruppe, der er begyndt at møde noget, I ikke anede eksisterede. Dette voksende ukendte bliver klar til at skabe endnu mere usædvanlige oplevelser. De er forløbere for begivenheder, der ligger på vejen til den Indre Jord. Vores mission er at være med jer og sammen at skabe en yderst storslået fremtid! Det bedste er stadig i vente!

I dag har vi fortsat vores ugentlige opgave for at informere jer om, hvad der sker globalt. Denne virkelighed forandrer sig dagligt ved vækst på vækst. Forbliv positive og vær parate til at informere andre om, hvad der sker, lokalt og i jeres verden. Vid, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær En! Vær i Glæde!)


Website: Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |